Açılmak istiyorum ama çok kararsızım

Kova erkekleri acilamiyor mesela... Ya bilemiyorum Mesela yazmadikca asla yazmiyan bir erkek whatsuptan) sizce istemiyirmudur
Yazınca nasil?Yazmadikca yazmaması da iyi alamet degil

Valla işin kadın erkek boyutunu geçtim o hiç önemli değil de diyorum aileye yayılır mı durum

Ben de bundan endişe ettim. Bence yayılabilir. Kadınlara derler ama asıl erkeklerin ağzı çok gevşek bu konularda. Ben olsam açılmazdım ama bi konu bahane eder mesaj atardım.

Yazınca nasil?Yazmadikca yazmaması da iyi alamet degil

Yazinca da normal cvp veriyor, bir kere yazisirken insan bir çaya gtrmezmi dedim ayipsin fln dedi smile koydu ama sonra tik yok.... Acaba ailelerimis birbirini 40 yillik taniyorlar, olurda cikarsak evlilik derler diyemi kendini geri cekiyor

Peynir delisi cok dogru demis... Heves kalsin icinde bosver.. Yillar sonrasinda da sana aci olarak geri donmeyecegini nereden biliyorsun...Erkek bosbogazdir..annesine , kiz kardesine herneyse elbette birgun bunun konusunu edecektir...Dikkatli ol derim..

Kaç yaşındasınız ?
Hiç durmayın açılın derdim akrabalık durumu olmasaydı.
Karşındaki insanın karakterine göre Bi yön çiz

Kaç yaşındasınız ?
Hiç durmayın açılın derdim akrabalık durumu olmasaydı.
Karşındaki insanın karakterine göre Bi yön çiz

Daha önce sadece tanışmışlığınız olan ama yıllardır unutamadığınız, arada da yollarınızın kesiştiği birine sizi reddedeceğini bile bile açılır mıydınız?
Çok bişiler hissediyorsam yapardım sanırım

Uzak akrabaysa hiç bulaşmayın. Reddedileceğinizi de biliyormuşsunuz, önünüze bakmalısınız bence.

Açıl yoksa aklında kalır ,aklında kalacağına onun aklında kalsın .kabul etmezse bile tesellin duser unutursun kendine eziyet etme.. Padişah degıl hoş.

Daha önce sadece tanışmışlığınız olan ama yıllardır unutamadığınız, arada da yollarınızın kesiştiği birine sizi reddedeceğini bile bile açılır mıydınız?

Açıl gitsin,aklında kalır,sürekli söyleseydim keşke der durursun bir yandan da ümit edersin.
Reddederse en azından bir cevap almış olacaksın,kafanda net oturmuş olacak bazı şeyler.Şu an ''reddedecek zaten'' desen bile içten içe umudun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…