Açım ama yemek yiyemiyorum

ah tamam şimdi anladım hahaha :KK48: karın duvarı ve/veya altındaki yapıların yapıca zayıflaması sonucu göbek deliğinin ve civarının yer değiştirmesi ,bir nevi herni gibi,anladım tamam :KK48::KK48:
Evet evet göbek yer değiştiriyor 🙈

ay çok tatlısınız :KK48: :KK48:

genel cerrahiye gittiniz mi hiç var mıymış sizde öyle bir durum?

bence gastritle alakalı sizin durumunuz,hiç mideniz kazınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu ? :)
Genel cerrahi ye gitmedim ama gastroenteroloji ye gittim evet böyle midem kazanıp sızlıyor gibi oluyor ya sizde çok tatlısınız umarım konuşurken sizi kırcak bişey dememişmdir :) siz bizim için kıymetlisniz ☺️

Genel cerrahi ye gitmedim ama gastroenteroloji ye gittim evet böyle midem kazanıp sızlıyor gibi oluyor ya sizde çok tatlısınız umarım konuşurken sizi kırcak bişey dememişmdir :) siz bizim için kıymetlisniz ☺️
estağfurullah efendim asıl ben sizi kırdıysam özür dilerim,inanın bilmediğimden sordum dalga geçmek için sormamıştım yani :)) :KK200: :KK200:

evet gastritle alakalı semptomlarınız var,antibiyotik,mide koruyucu ve anti-asit kullanıyorsunuz değil mi?

h.pylori bakterisi var mıymış midenizde bakıldı mı yani testi var onun hızlı üre nefes testi diye,yapıldı mı hiç? :)

Aa bu ben🙄
Seneler once ilkbaharda baslayip kışa kadar devam ediyordu sonra tum yila yayildi.simdi iyi sayilirim en azindan canim birseyler cekiyor yapiyorum yiyorum ama ara ara olmuyor degil.

Agliyordum hatta yemek gordukce kacasim geliyordu.

Cok kotu bir durum allah kolaylik versin sizede.ben cozumunu bulamadim.gobegin dusmustur vs dediler ama korkumdan elletmedim kendimi🙄

yemek gaz yaptığı ve sonrasında mutsuzluk getirdiği için acıktığınız zaman yemekten psikolojik olarak kaçınıyorsunuz. bu yüzden bir süre her acıktığınızda midenize zarar vermiycek gıdaları seçmelisiniz ve tıka basa yememelisiniz ki doymuşluk hissi size sonrasında mutluluk versin. mideniz size alarm veriyor bunu ciddiye alın. mide dostu gıdaları ve yemek pişirme yöntemlerini araştırın. bunun ilersinde midenizin durumu ileriye gidebilir ve yemek zorunda olduğunuz için zorla yediklerinizi bile mideniz artık kabul etmeyebilir ve kusmalar başlayabilir. yeme şeklime dikkat etmediğim dönemlerde başıma gelen durumlardı bunlar

Çok gecmıs olsun. Umarım bır an once duzelır.

estağfurullah efendim asıl ben sizi kırdıysam özür dilerim,inanın bilmediğimden sordum dalga geçmek için sormamıştım yani :)) :KK200: :KK200:

evet gastritle alakalı semptomlarınız var,antibiyotik,mide koruyucu ve anti-asit kullanıyorsunuz değil mi?

h.pylori bakterisi var mıymış midenizde bakıldı mı yani testi var onun hızlı üre nefes testi diye,yapıldı mı hiç? :)
Midemde helikobakteri
Kronik gastrit
Reflü de var dendi ama mide yanması çok nadir oluyor
10 günlük antibiyotik tedavisi oluyordum 1 hafta dayanabildim çok zorlandım antibiyotikler ağır geldi uzun süredir midem ağrıyınca sadece nexium kullanıyordum 1 haftadır aşırı çoğaldı kayınvalide file gidince oldu sudan oldu diye düşünüyorum tabi biraz da stres yaptım eşim görev de ben göçebe gibi yaşıyorum vs diye eşim özele gidip tekrar endoskopi yaptır dedi ama gitmedim abim hemşire o serum yaptı bugün biraz iyiyim ama işte şuan mesela sızlıupr sanırım tekrar doktora gitmem lazım

Ya mesela şuan et topalğı vardı normalde çok severim ama canım yemek istemiyor ki açım yani acaba stres yapıyorum. Biraz ondan mı bilmiyorum
Konu ile alakali degil ama et topalagi nedir acaba? Ilk kez duydum guzel bir yemek gibi duruyor 🤗🤗

Konu ile alakali degil ama et topalagi nedir acaba? Ilk kez duydum guzel bir yemek gibi duruyor 🤗🤗
Evet güzel bi yemek konyadakiler biliyor ama başka şehir biliyor mu bilmiyorum
kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
Bunları yoğurup yuvarlak yuvarlak yapıuorız
nohut
Tereyağı
domates biber salçası
Malzemeleri bunlar böyle ni yemek oluyo çokta anlatamadım 😅

kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
nohut
Tereyağı
domates biber salçası

kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
nohut
Tereyağı
domates biber salçası
Sonra o minik köfteleri bazıları kızartıp yapıyo bazıları direk yapıyor neyse 😅 salçayı kavurup nohutu ekliyorz minik topalakları ekliyoruz su ekliyorz pişiyo afiyet olsun 😂😂😂

kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
nohut
Tereyağı
domates biber salçası
Et topalagi yazip google amcadan bir aratiyim ben.Canim cekti inanin. Zaten karantida surekli yemek düşünür oldum..Kusura bakmayin konunuza daldim

Seneler önce bende aç olduğum halde yiyememis ve bir haftada 3 kg vermiştim hemde zayif olduğum halde. Anormallik hissedip doktora gittim, en son bana " bir hafta önce başından seni sasirtan korkutan bir olay gecti mi?" Diye sordu. Düşününce aklima geldi, çünkü bir hafta önce ben ehliyetimi henüz yeni almis sayilirken bir arabayi fark etmeksizin hafifce siyirmistum ve gercekten o kadar hafif oldugu icinde anlamamistim. Kaza yaptı kacti diye polisi cagirmislar kapiya polis gecince cok cok korktum beklemiyordum.
Şimdi düşününce ne var canım diyorum ama gercekten şok olmustum. 18 yasindaydim ve kapimiza ilk defa polis bir suclama ile gelmişti.
Belki sizde sızı üzen sok eden bisey yasamissinizdir?

Back
X