- Konu Sahibi hilalll4040
-
öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun bende doğumdan sonra kaybettim kızımı 2 ylı dolucak teselli olarak demiyorum bide beni düşün koskoca 2 yıl onsuz geçirdiğim her bebekte onu aramak ona benzetmek sadece inancınla sabreder ve üstesinden gelirsin millet herşeyi dicek demeye devam edicek bir süre sonra alışcan merak etme bizler gibi benim gibi evet yeni bi bebek demişsin kimse kimsenin yerini tutmuyo kendi adıma söylüyorum şuan kızımın kardeşi var karnımda 29 haftaya girdik ama ben oğlumuda çok seviyorum ama kızıma olan hasretimde bitmiyo 37 haftalık ve 4 kiloda doğum yaptım ama herşey Rabbimin taktiri Rabbim yardıomcın olsun..
Canım benim çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahBenim de 7 aydır bebeğim olmuyor, bir türlü gelmiyor, o kadar üzülüyorum ki... Sadece dua ediyorum, hem kendim hem de bekleyen herkes için. Bu da bizim sınavımız demek ki... İnşallah en kısa zamanda mutlulukla tamamlarız
teşekkür ederim. senin durumun çok daha zor. seninde başın sağolsun. ancak ne güzel teselli için sağlıklı bir bebek alacaksın inşallah kucağına ne mutlu sana. allah onu sana bağışlasın bir ömür. içimde öyle büyük korkular var ki tekrar aynı şeyi yaşarsam diye. bir o kadar da istek. doktorum 3 ay dinleneceksin dedi. nasıl geçecek o zaman?
Bende 23 ağustosta 21+2 haftalık oğlumu kaybettim ama çok şükür rabbime 4.5 yaşında bir oğlum var onunla teselli buldum
canım seninde başın sağolsun çok geçmiş olsun kendini bırakma, aklını zihnini meşgul edecek uğraşlar bul, rabbime sığın dua et,o günahsız yavru seni cennette karşılayacak inşallah
eğer bir bebek daha istiyorsan kendin için ve eşin için toparlanmaya bak bebeğini kaybeden tek kadın sen değilsin rabbim seni de sabredenlerden olmanı nasip etsin
hee ama acısı tamamen gitmiyor 17 kasımda arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyaretine gittim içim buruldu içten içe üzüldüm kıskandım yerinde olmak istedim
ama bu halime de şükür ilk zamanlar hiç hamile görmek istemiyordum
sağol Allah razı olsun evet tesellim oğlum ama kızımda gözümde tütüyo ya ben napıyım doğumu düşündükçe yine yaşıcakmıyım ya yine olursa düşünmeden edemiyorum ama yapabilceğim teş şeyde dua etmek kaderimde ne varsa onu görcem çünkü korkularlada yaşanmıyo sende yaşama ya bismillah de bi sayfa aç kendine kimseyede kulak asma milletin ağzı torba değil sen ne kadar dua edersen o kadar metanetin artar bak bana bende 29 haftadr endişelerle geçirdim geçirmeye devam ediyom elimde değil yani demek istediğim ne korkularının bi sonu nede endişelerinin bi sonu olcak en ii kendini biran önce toparlaman...
canım çok üzüldüm sana çok geçmiş olsun başın sağolsun umarım inşallah en kısa zamanda allah sana nasip etsin bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın bende ilk bebeğimi 4.5 aylıkken kaybetmiştim çok üzülmüştüm ama sonra allah bana 2 tane oğluşlarımı verdi şimdi çok mutluyum seni çok iyi anlıyorum ama üzülme inanıyorumki allahım sanada bebişini almaya nasip edecek dualarım seninle ateş düştüğü yeri yakar biliyorum dua et
inanıyorum bebeğini sağ salim kucağına alacaksın bizde burdan duyucaz. sayende cesaretimiz artacak korkularımız azalacak inşallah.
amin inş tek istediğim hayırlısıyla eve getirebilmek dualarında banada yer verrsen sevinirim Rabbim yar ve yardımcın olsun inş ..
Merhabaa .. çok üzüldüm senin adına çocuğunu kaybeeden tüm anneler adına Allah sabır versin inşaalh tez zamnda sıkı sıkı tutnacak dallar versinn.. ne desem bilmiyorum hiç anne olmadımm evlenmedim de daha ama çocukları gerçekten çok seviorum ve bir çocugum olsun çok istiyorum onu kaybetmeye bende dayanamam herhalde ama babamı kaybettimm bende 12 haziranda daha çok tazeee Allah sabrını veriyorr sizede verir inşallahh birini kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu bilen herkes anlar sizi o yüzdenn Rabbim bir daha kötü günler göstermesin bizlereee
Allah kimsenin başına vermesin, hayattaki en büyük acıyı yaşamışsınBuna dayanmanın sınırı nedir bilemiyorum.... Ben acılarımla yoga yaparak başediyorum. Atladığım gibi Yoga Academy ye gidiyorum. Saatlerce yoga yapınca ağlayacak halim kalmıyor Başka türlüsü olmadı..... Oooof of........
Allah sabır versin canım çok zor.senin şu anki duygularını çok iyi anlıyorum.ben ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim.kendimi suçladım temizlik yapmasaydım belki de kaybetmeyecektim dedim ama herşey boştu.gerçek olan bebeğim gitti.ne zaman hamile görsem ağlıyordum bebek görsem ağlıyordum.ben de hemen bebeğim olsun dedim 6 ay beklemem gerekti.6 ay geçince eşim istemedi aynı şeyi yaşamamak için.2 yıl sonra kızıma hamile kaldım.hamileliğim boyunca hep kaybetme korkusu vardı.çok şükür kızım doğdu 2,5 yaşında geldi.ama ilk bebeğimi hiç unutmuyorum.şimdi yaşasaydı 5 yaşında olacaktı ve anasınıfına gidecekti.kısmet.sen de toparlanacaksın canım geçecek bu günler.
geçmiş olsun sana da.sizleri görünce öyle mutlu oluyorum ki. ne güzel ne mutlu size. bebeklerinizi almışsınız kucağınıza. umudumu yitirmemeye çalışıyorum sayenizde.nasıl bekledin o kadar. öyle çok istiyordum ki nasıl geçirecem o zamanı bilmiyorum. bugün bir hafta oldu ancak saniyeler geçmiyor sanki. ilk kez okula gittim bugün. çocukların yanında ağlamamk için zor dayandım. nasıl atlatacağım bilmiyorum canım çok yanıyor. tekrar hamile kalsam o 9 ayı nasıl geçireceğim. kafam öyle karışık, içim öyle acı dolu. allahım ne zormuş içinde de olsa evlat acısı. anneme bu acıyı yaşatmamak için eskisinden daha iyi bakacağım kendime.allahım yardım et bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?