Acım ne zaman dinecek?

ilk bebegini nasil kaybetin kacinci haftadaydi bende cok yeni kaybetim ve ikinci bebegim olursa sanki ayni haftalarda 16. haftamda yine suyu bitecek ve ben bebegimi aldirmak zorunda kalacam diye dusunuyorum senin adina cok sevindim

ilk bebegini nasil kaybetin kacinci haftadaydi bende cok yeni kaybetim ve ikinci bebegim olursa sanki ayni haftalarda 16. haftamda yine suyu bitecek ve ben bebegimi aldirmak zorunda kalacam diye dusunuyorum senin adina cok sevindim
canım ilk bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce evde temizlik yapmıştım halı silmiştimertesi gün sol yanıma bıcak keser gibi ağrı girdi 4 defa falan.aradan 1 hafta geçti bir şey yok.sonra akşam üzeri yine aynı ağrı girdi sol yanıma.wcye gittiğimde kahverengi akıntı gelmişti.çok korkmuş ve ağlamıştım.hemen doktoru aradım.doktor progestan almamı söyledi.aldım ama ertesi güne kadar akıntım devam etti.sonra doktora gittim ultrasona girdiğimde doktor bebeğin kalbi durmuş aldırmamız lazım dedi.dünya başıma yıkıldı nasıl ağlıyordum.öyle işte canım 13 haftalıktı bebeğim.3 tane falan doktor baktı biri dedi ki bebek fazla büyümüş.öbürleri bir neden söylemediler sebepsiz dediler.
sen de inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım.

beklemek için sebebplerin varmış benim beklemem için tek neden doktorun verdiği bekleme süresi. ama öyle çok istiyorum ki. o 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum. teselliler bazen iyi geliyor. burda aynı acıyı yaşayan insanlarla konuşmak daha da iyi geliyor. ancak yalnız kaldığımda dayanamıyorum bu acıya. öğrencilerimi çok seviyorum ama bugün biraz üzdüler. karşıalrında dayanamadım ağladım resmen elimde olmadan yaptım bunu. psikolojim çok farklı, zorla iyi görünmeye çalışıyorum, zorla gülüyorum. arkadaşlar, eşim, akrabalar yeter artık üzme kendini diyorlar ama bilmiyorlar ki içimde ne fırtınalar kopuyor. engel olamıyorum. onun için günlük almıştım sadece 4 gün yazabildim yarım kaldı, herşeyim yarım kaldı, ben de yarımım artık. arkadaşlarım doğum yaptı görmeye gidemiyorum kafayı yiyeceğim. geceleri uyuyamıyorum, uyuduğum anlar saçmasapan rüyalar, kabuslar. çok zormuş çoooooooooooooooook.

canım senin de beklemen gereken süre sanırım 3 ay.herşeyde vardır bir hayır canım.rahim sorunlu bebekleri imha edermiş.sağlıklı bebek doğurmak için.bu senin için bir imtihan.Sabredersen kazanacakksın.Allah sabredenlerle beraberdir.Şu an yaşadıkların aynen benim yaşadığım duygular.Allaha sığın o seni yalnız bırakmaz.

Son düzenleme:

Haklısın sabır ve metanet başka yapacak hiçbişey yok. acını yaşamaktan hafifletmekten başka. tek sığınağım allahım ve inanıyorum bu aciz kulunu güldürecek. ama ben bu zamanda biraz yıpranacağım. keşke mümkün olsa da 3 ay uyutsalar beni. ne güzel olurdu dimi.

geçecek canım bu günler unutma her gecenin bir sabahı var.her sıkıntının ardında da sevinç var.

Ablacım çok geçmiş olsun abla diyorum ama ben dha 21 yaşındaym inşallah bir sorun yoktr..

Rabbim sana umarım en yakın zaman da yeni bir bebek nasib eder çok üzüldüm acını paylaşıyorum..Senin için dua edeceğim..Güzel gönlünü ferah tut olur mu ..

tatlım benim çok sağol. yüzümü güldürdün mesajınla.:)))) duaların için de sağol.dualarımız kabul olur da inşallah en kısa zamanda veririm güzel haberler.

gece uyumadan önce dua ediyorum her ezan sesini duyduğumda da.Bilmiyorum neden ama hep aklımdasın ablacım.En kısa zamanda haberini bekliyorum :)

aminn canımm tez zamanda sabır versin Rabbim sizlereeee bana sabır verdi çok şükürrr :))
teşekkür ederim. insanın sevdiği birini kaybetmesi gerçekten çok zormuş, dayanılması çok zor. her an aklımda. bugün bir hafta oldu ancak acım hiç dinmiyor sanki. allahım sana da sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…