Ayrıca burada herkes siz suclusunuz dedi..bunu biliyorum ki ben..bosanması cok zor ayrıca..bunuda biliyorum..cunku birde 2 yasında kızı var..yargılamayın beni..o yuzden hep tersledım reddettım.
Ayrıca burada herkes siz suclusunuz dedi..bunu biliyorum ki ben..bosanması cok zor ayrıca..bunuda biliyorum..cunku birde 2 yasında kızı var..yargılamayın beni..o yuzden hep tersledım reddettım.
Sen daha önce çocuğu yok dememiş miydin yoksa ben mi öyle hatırlıyorum?
kendimi rezil etmek icin degil,yada destek beklemek icinde degil..sadece icimi dokmek paylasmak belki bi nebze rahatlamak..insan icindeki seyleri dokerse paylasırsa rahatlar biraz...yasamaktan bıktım lafı da sadece bu erkek bu iliski yuzunden degil..cunku hayatım boyunca o kadar az mutlu anlarım olduki ..geri kalanları hep huzursuz stres kaygı uzuntu..o yuzden diyorum bazen yasamak niye..gelecektede hep bole az sayıda mutluluk yasıyacagım..bu belli..birde guclu gorunen ama aslında ole olmayan guclu rolu yapan bırıyım..
merhaba,
aranıza daha simdi katıldım..ama hep takip ederdim sizleri..
Ben cok mutsuzum aglama nobetlerine giriyorum..ölmek istiyorum bazen ama cesaretim yok hic buna.yapamam da..ama uzulmekten kaygılanmaktan birgun felc inecek diye korkuyorum..bir sevgilim var 8 aydır..yıllar oncesinden de birlikteydik bir sure..ama o baska birini tercih edip evlendi..3 sene evvel..simdi tekrar benimle gorusmeye calisiyor..karısını da tanıyorum onceden ama bir samimiyetim yok..biliyorum kızacaksınız evli biriyle sakın gorusme diyeceksiniz.ama cok sevdim onu ben..
Hayır daha önce cocugu yok falan dememistim..
Ben sevgimin arkasında durup onu beklicem demiyorum..unutmak icin ne yapmalıyım ..nasıl kacmalıyım..o aradıgında telefonda ismni gorunce icim gidiyor..ayrıca bazı arkadaslar kafa buluyor bu kız demıs..ne kadar gereksız bıs soz..sanırım arada sırada bole yapanlar cıkıyor burada..sizde temkınlı yaklasıyorsunuz..ben kalkıpta sıze eften puften bıseyde konu acmadım..suan da ilaclar kullanıyorum..panik atak oldum..yuruyemıyorum sanki, uyuyamıyorum..gelecekten korkuyorum..geceleri yuzum uyusuyor,felc geciricem sanıyorum yakında..o kadar biriktiki dertler bu yasıma kadar..sanırım patlama noktasına geldım..hep tek basıma yuruyorum boombos yollarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?