ama kesınlıkle cinsellik degil aramızdaki sey..o yuzden ben onun bana duydugu seyin ask oldugunu biliyorum..hic bir erkek hata yaptıgını anlayamaz mı..bosanıp baska bir kadınla mutlu olamaz mı..hep adam ve 2.kadın mı suclu olur..hıc mı ornegı yok cok guzel 2.evlılıklerın..
O zaman olayı birazcık etikleştirelim;
Sevgiline de ki;
Madem beni çok seviyorsun pişmansın bu evlilikten, boşan, gel beni iste.
Seni beklicem, ama o zamana kadar senle yasak olarak görüşemem.. :1closedeyes:
Seven erkek , ''yeter ki beni bekle ok'' der..:lepi:
Aynen böle söyle bakalım, ne cevap verecek..delikafadulden
Denemesi bedava...:))))):icecream:
ama kesınlıkle cinsellik degil aramızdaki sey..o yuzden ben onun bana duydugu seyin ask oldugunu biliyorum..hic bir erkek hata yaptıgını anlayamaz mı..bosanıp baska bir kadınla mutlu olamaz mı..hep adam ve 2.kadın mı suclu olur..hıc mı ornegı yok cok guzel 2.evlılıklerın..
faso fiso canım bunlar aşkmış meşkmiş
de bakalım
madem istiyosun boşa karını sonra konuşalım
kayboluyomu ortalıktan kaybolmuyomu
ben söliim denizim güneşim gidiş o gidiş izini bile bulamaz :icecream:
burada yazmak zor oluyor herseyi..tam olarak hisler anlatılamıyor yada yasananlar..
Biz hele gorusek bosanirim elbet der....
burada yazmak zor oluyor herseyi..tam olarak hisler anlatılamıyor yada yasananlar..
Biz hele gorusek bosanirim elbet der....
evlılıgının hata oldugunu yanlıs insani sectigni..aslında benimle evlense daha mutlu olacagını soyledi..QUOTE]
sen de buna inandin degil mi
yapma lutfen sadece seni kendine yaklastirmak tabiri caizse bonus olarak hayatina 1 kadin daha katmak icin boyle sacma yalanlar uyduruyor
bir zamanlar sevmis olabilirsin ama baskasini tercih etmis, hergun baskasiyla yataga giren bir erkegi hayatindan sil
sevgi hersey degil lutfen mantikli ol su an mantikli dusunemiyorsun
igrenc bir erkege sevgi besliyorsun
devam edersen gorusmeye, ilerde gozlerindeki o perde birgun inecek ve kendinden igrenirsin iste o zaman gercekleri farkedip
sundan emin ol ki o adam karisiyla da gayet iyi gecinmeye calisiyordur, hatta cok ta iyi geciniyordur,askim, karicim diyordur
cok ta iyi cinsellikleri vardir yeni evlendikleri icin de ..
bunlara ragmen ben onu seviyorum diyorsan diyecek bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?