Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mutlu değil madem, boşanmak için neyi bekliyor ?

O zaman olayı birazcık etikleştirelim;

Sevgiline de ki;

Madem beni çok seviyorsun pişmansın bu evlilikten, boşan, gel beni iste.
Seni beklicem, ama o zamana kadar senle yasak olarak görüşemem.. :1closedeyes:

Seven erkek , ''yeter ki beni bekle ok'' der..:lepi:

Aynen böle söyle bakalım, ne cevap verecek..delikafadulden

Denemesi bedava...:))))):icecream:

ben söliim denizim güneşim gidiş o gidiş izini bile bulamaz :icecream:

evt hatasız kul olmaz evet hataya düşüp yanlış evliliklerden mutsuz olan ama bu durumdan sıyrılıp çözümleyen mutluluğu yakalayanlarda var ama bu kişinin yaptıkları hata terimini aşıyor
1. birisiyle beraberken sizinle görüşüyor işin içinden çıkamayıp size itiraf ediyor
2.ve yanlış olduğunu düşündüğü ama çokta istemediği bir evliliğe evvcilik gözüyle bakıp balıklama atlıyor.
3.yine bu evcilikten sıkılıyor ama başka bir dalı tutmadan öbür dalı bırakmıyor
herzamanki gibi ne yardan ne serden
4. adam gibi adam olsun gerçekten mutsuzsa ayrılsın ben hatamdan temizlendim sana yeni bir sayfayla geldim desin . o zaman durur düşünürsünüz

faso fiso canım bunlar aşkmış meşkmiş

de bakalım
madem istiyosun boşa karını sonra konuşalım
kayboluyomu ortalıktan kaybolmuyomu

Aman be ilos sende ha....kaybolurumu heccc...kaybolmaz conemm...:1closedeyes:

Yarin bosanacam der..öbürsü gün bosanacam der...dur hele cocuk oldu biraz daha büyüsün der..kirimizi yar yaginca der sonra belkim bosanir zayir...

Cik cik cik ilos ilos ne sende ne kadar pessimist bir hatunsun yahu...

ben söliim denizim güneşim gidiş o gidiş izini bile bulamaz :icecream:

Evet sen de aynen böle demişsin yukarda..

Ceren29; bu kadar insan seni tanımadığımız halde hep aynı yolu gösteriyoruz, çevrende yakının olarak anlattığın biri ya da birileri varsa, mutlaka onlar da bizim dediklerimizi söylemişlerdir..

Ehh gerisi senin bileceğin iş..:a015: Benden bu kadar.

burada yazmak zor oluyor herseyi..tam olarak hisler anlatılamıyor yada yasananlar..

insanın kendine acıması çok acı bişey olsa gerek :smiley-cool:
hani böyle insanın içini parçalar heralde yalnız kaldığında kafasını duvarlara da vurdurur heralde gamyoncuiremsusonracııma hakkaten de yaşamaktan bıkar heralde

kendim bilemediğim için sevgilim olması gerektirdiği gibi bekar olduğu için haliyle heraldeler fazla oluyorkaydirigubbakcemile3

burada yazmak zor oluyor herseyi..tam olarak hisler anlatılamıyor yada yasananlar..

Hayir güzelim...zor olan hatta imkansiz olan nedir biliyormusun..sana anlayis gösterebilmek...

Sende biliyorsun yaptiginin yanlis oldugnu..burda kimse kalkip sana ah canim vah canim..yazik sana..yasanmamis askinla mutlu olamadim demez..

Adam evli...bitmistir...

Bak canım biz seni uyardık mı uyardık. Yalnız dikkatini çeken birşey oldu mu bilmiyorum ama seni hiç tanımamamıza rağmen burda belki 30 kişinin 30u da sana kendilerinden çok emin bir şekilde olayın detaylarını bilmeden bu iş yanlış hata edersin ve bedelini hem sen ödersin hem de o günahsız kadın öder dedi. Bir kişi bile haklısın canım devam et bu romantik telefon konuşmalarına demedi farkındaysan. Bunun bedelini kendin nasıl ödersin biliyor musun? Bu adamla romantik olarak konuşmaya devam ettiğin sürece belki karşına çıkabilecek düzgün bekar insanları kaçıracaksın ve ilerde yapayalnız kalma ihtimalin olduğu için burda sana dil döktük.

Durumdan rahatsızsın demekki böyle bir olayı birileriyle paylaşma gereği duyuyorsun ve mazeret üretiyorsun kendine o da sevdim..
Biz burda kendimizi de yırtsak yanlış ayıp günah sana yazık karısına yazık vs. vs. diye sen istedikten sonra görüşmeye devam edersin..
Edersin etmesine ama kendince haklı mazeretler üretirsin üretmesine ama ilahi adalet diye bir sistem var dünyada biliyo musun? Ayrıca her seçimin mutlaka bir bedeli vardır.
Ben bu bedeli öderim paşa paşa diyorsan yolun açık olsun..

iyiki onla evlenmemisim, beni aldatacakmis diye dusunmelisin
bu bir aldatmadir ve buna alet olma

Biz hele gorusek bosanirim elbet der....

Aynen böyle der...

Beklediğim bazı şeyler falan der.. derde derrrr:mymeka:

Kaçacağını sanmıyorum..... oyalama taktiği uygular.

Sen çok duygusal yaklşatığından.. o her hareketi yapacaktır..

Yapma bunu kendine

Bence herşeyi seçtiğiniz konu başlığında saklı;

'acıyorum kendime..bıktım yasamaktan.yanlış yaptım!!!

- Kendinize neden acıyorsunuz ?

- Yaşamaktan neden bıktınız ?

- Nerede, neyi yanlış yaptınız ?

güzelim neden kendini kullandırtıyosun..
bi kere önceden seçimini yapmış adam seni bırakıp şimdiki eşini seçmiş ..
sonra hormonları değişime uğrayınca seni bulmuş ..
sende hemen atlamışın...
sen bu ilk yaptığını nasıl hazmettin ve bu durumu kabul ettin bir bayan olarak..
sana böğle bir teklif verdiğinde cevabın : sen seçimini yaptın ..ondan sıkılınca banamı döndün deyip çekip gidecektin sanada bu yakışırdı..

senı seven adam senınle evlenırdı baskasıyla degıl haaaaaaa dıyelım hata yaptı
3 yıldır aklı nerdeymıs sende allahtan ıstıyomusun yanı adamın gelmesını
sana soylıyım bu ılıskıde uzulen taraf sadece sen olursun ona hıcbırseycıkler olmaz
sendende hevesı gıdınce doner pasa pasa evıne

böyle birşey varmı yaaa
eski aşk depreşmiş. farklı şehirlerde hemde:1shok:
nası depreşti canım, facebooktan mı buldu seni, telefonundan mı buldu, araya birini mi soktu sana iletti? nasıl oldu bunlar?CADIARZU
klasik erkek mazereti: EŞİMLE HUZURSUZUM..
azıcık gururun varsa kimsenin huzuru için malzeme olmasüprizzzzz
yaşanmamışı devam ettirip yaşamak isteyen ve huzursuz olan erkekler oldukça bunlar bitmeyecek sanırım. offf allahım offf..

bu arada söylemeden geçemeyeceğim. şimdi sen havalarda uçuyorsundur.. karısını değil beni seviyor egosuyla..zaten bayanlardaki bu ego değilmi evli erkekleri cazibeli kılankötükedihüso

Biz hele gorusek bosanirim elbet der....

bekle beni boşanıcam,boşanıyorum.mahkeme ayırmıyor benden ayrılmıyor deme ihtimalide var.
seven insan gelir,sana evlenme teklifi eder.çocuk yok bsy yok bu neden evliliğini hala sürdürüyor.çünkü asıl vazgeçemeyeceği insan hayat arkadaşı olan kişi.
beyfendi sıkılmış macera arıyor,
hayata bir macere gözüyle bakıyorsan buyur yaşa ilişkini hayat senin hayatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…