ya başkalarının hayatını maffetmeye ne kadar da hevesli imişsiniz? adam size geliyor ,hadi o karısını düşünmüyor,siz bir bayan olarak onun halinden anlayın..birlikte olduğunuz kişi sizi aldatsa üzülmemisiniz?
başkası ile evlenmek fikrine gelince...başka bir insanın hayatını maffetmeye ne hakkınız var? evleneceksiniz,surat yapacaksınız,kavga çıkaracaksınız ,bir de üstüne adama düğün için tonla masraf yaptıracaksınız?beni istemeyeni ben hiç istemem..o yüzden bazı insanların salakça davranarak hayatlarını rezil ettiklerini düşünüyorum
Her harfine katılıyorum. Kendi mutsuzluğunuza başkalarını da karıştırmayın.
peki onu sevmeye devam ederek sırf onu unutmak icin baska birisi ile evlensem(( ki bole birsi yok suan etrafımda))..mutlu olabilirmiyim..sırf o da uzulsun diye baskası ıle evlensem ..bak simdi bende evlıyım,anlıyormusun neler hissettigimi desem..ama eminin birkac gun uzulur sonra unutur dimi??
peki onu sevmeye devam ederek sırf onu unutmak icin baska birisi ile evlensem(( ki bole birsi yok suan etrafımda))..mutlu olabilirmiyim..sırf o da uzulsun diye baskası ıle evlensem ..bak simdi bende evlıyım,anlıyormusun neler hissettigimi desem..ama eminin birkac gun uzulur sonra unutur dimi??[/QUOTE]
tabii tabii..
yapın bir yanlışa 2 ci bir yanlış daha ekleyin. bir hayatı daha yokedin... ilkinde, bir kadının hayatını yokediyorsunuz,ikincide de bir adamın hayatını yokedin....
sırf bunu demek için suçsu z ve masum bir adamın ,canına okuyun.....
nolacak ki...
insanları üzmek ,hayatını mahvetmek bu kadar kolay nasıl olsa ..
değil mi.
kızlar:
bi eğitimci olarak sahsı suclamak yerine onun dogru yolu bulamasını saglamalıyız.
canım herks başından beri buna uğraşıyo zatende arkadaşımız bildiği yoldan sapmıycak gibi
peki onu sevmeye devam ederek sırf onu unutmak icin baska birisi ile evlensem(( ki bole birsi yok suan etrafımda))..mutlu olabilirmiyim..sırf o da uzulsun diye baskası ıle evlensem ..bak simdi bende evlıyım,anlıyormusun neler hissettigimi desem..ama eminin birkac gun uzulur sonra unutur dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?