Acıyorum kendime..Bıktım yaşamaktan, yanlış yaptım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yanlış evlilik budur canım... :1closedeyes:

sırf onu unutmak için değil başkasıyla evlenmek ; başkasıyla bir ilişkiye bile başlamamalısın... karşındaki insana yazık... önce sen sağlıklı düşünüp ; hissedecek duruma gelmelisin ki sağlıklı bir ilişki yaşayabilesin...

elbet hiçbirşeyin garantisi yok ; hayat bu ... çok zor dönemlerden geçer mutsuz da olursun ; herşey tozpembe de yaşarsın...

önemli olan bu hayatta doğruyu - yanlışı ayırmak...

bu kadar yazılana karşılık da bu soruları soruyorsun ya ; sen başkasıyla evlensen de sizin bu büyük aşkınız hayatta bitmez ; ahirette de devam eder... yarım kaldı ya herşey ... :1closedeyes:

acil yardım almalısın ...

Sanırım yapmanız gereken tek şey birlikte olduğunuz insana sen evliyken görüşmemiz ne kadar doğru sen bütün olumsuzluklardan sıyrıl öyle yeni bir hayata başlıyalım demenizdir.Hiç kimse ama hiç kimse tasvip etmemiş okuduğumuz kadarı ile..Bir genç kıza hele ki dediğiniz gibi fazlası ile gururlu bir genç kıza bu şekilde davranması hiç yakışmıyor...Sevgi ve aşk a tabiki saygımız var...Ama böylesi bir aşk olunca insan farklı düşünüyor...Çok iyi düşünün ve ikiniz içinde yanlış adımalr atmayın derim.....

duygulari kenara koy otur dusun once..birlikte olursam neler olur:uhm: bana ne getirir benden neler goturur:uhm: iliskinin sonu var mi yok mu:uhm: bu kisi icin deger mi yoksa degmez mi:uhm: birlikte oldun ama baktin hicbirsey eskisi gibi degil olmuyor bitti o zaman senin duyacagin vicdan azabini dusun..sana birsey soyleyeyim mi suan sen aci cekmiyorsun asil aciyi birlikte olup ayrildiginda kaybettiklerini gordugunde cekeceksin...o yuzden arkadasim duygusal davranma asla..her kafana esen seyi yapma hakkin yok..hayat bir sinav sakin iradesizce davranip kendine yapma...onun esine yada kendi sevgiline yapmazsin olan sana olur..ileride bu yanlisin karsina omur boyu yapisacak bir damga olmasin..cok cok iyi dusun..yerimseniben[/I][/B]

kıs dellendinmi sen seni bırakıyo başkası ile evleniyo ve evli oldugu halde senle berasber olmaya çalışıyo sende bize çok sevdim diyorsun:1shok:
çok sevmiş olabilirsin ama sevgi aşk herşeyi af etmez
hiç gururun yokmu seninklava:klava
çoooook yanlış yapıyosun çooooook
sonra daha çok üzülüp aglamaktansa şimdi üzül agla
ama asla o kişiyle asla birlikte olma
bide adamın karısı var demi onuda düşün
biraz empati kurrrklava:

bence uzak dur o kişiden: sonucta evli,seni tercih etmeyen bir insandan bi medet umamazsın. zaten sevmiş olsaydı seni,tercihini senden yana kullanırdı.
öle civi civiyi söker misalı sevmediğin bi insanla evlenmeyi de düşünme bence,hem kendi hayatını hemde karsındaki kişinin haytını mahfedersin.
canım
yasdıkların kolay seyler deil biliyorum .üstelik yasdıkların hiç yabancı gelmiyor bana.en yakın arkadasımda aynı olaydan muzdaripti.ama toparla kendini, üzme,onu unutturacak baska seylerle ugras, kendine baska mesgaleler bul.hiç bi sekilde aklına getirme onu ve yasdıklarını.
aglama krizlerine girmen de anlamsız.
bence kadınlar cok güclü. sende de vardır bu güç,otur düşün ve içindeki bu güçü acıga cıkarmaya caliş.kararlı oldugunu göstermelisin bi ekilde.
allahında yardımı ve iradenle bu olayı en kısa zamanda atlatabilecegini düşünüyorum.

Valla ıcımden bedduda bıle etttımm okadar sınırlendım kendı basıma gelse naparım acızlıkgınızı son bulunsun lutfen sızede yazık kadınlara olan oluyo heppp sen bukadar acızken kım bılır o kadın nasıldırrr ama o utanmamalı o bısey yapmadı namusuyla safa kocasını beklıyordur sennn sevgılınle her bulustugunda kolarından ayrılıp karısına yolluyorsun belkıde bu skeıl gıdecek ıkı kadının esı hıssedecek kendını asagılık herıfde sende bu duruma alısacaksın bole surup gıdıcekk ıkıncı kadın olmaa gorusmeeee gerekırse nezman bosanır ozman senınım dersın bu sekıl telefonlarına bıle cıkma gorusmeyı bırak madem sevmıyo esını mutsuz senı sevıyoo bosansın ta mmm ozman napıyosan yap bu sekıl ezdırme kendını kımbılır nekadar ezık goruyordur senı...

benden tavsiye istersen..
bırak bu işleri şimdilik erkek meselesine bir ara ver..
psikolojin gerçekten iyi değil..
evlenmek falan düşünme..bile bile sevmediğin biriyle ateşe atma kendini
karşı tarafıda düşün
tatile çık 1 ay kadar uzaklaş bu meselelerden
bu adamın sana ulaşamamasını sağla bu işten sıyrılmaya bak biran önce
şapkanı önüne al gerekirse bir de psikolojik yardım al düşün
yuva yıkanın yuvası olmaz arkadaşım,,aman diyim..

biraz iyi niyetLi dawranayım...

tamam şu anda beLLi ki çok acı çekiyorsun,böyLe bi durumda bi süre mantık oLmaz bunu hepimiz biLiyoruz...
ama sen de acaba başkasıyLa ewLensem unutur muyum ya da boşanmasını bekLesem gibi boş hayaLLerLe kendini oyaLama..her 2 durumda da kendine zarar werirsin ve işLer ters teper...
hani söyLemesi koLay sen de hakLısın beLki,burda herkes kendi fikrini söyLüor ne kadarını saLLarsın sana bağLı...
ama senin artık işin duygusaL boyutunu aşıp mantık boyutuna geçmiş oLman gerekir...29 yaşındaki bir bayan neyin doğru neyin yanLış oLduğunu koLayca ayırt edebiLmeLi,iLkokuL çocuğu değiLsin artık boş sözLerLe oyaLanıLmayacağını biLmesLisin...bir an önce toparLan,bi süre herşeyden uzakLaş,gerekirse profesyoneL yardım aL ve kendine ''tek eşLi'' yeni bir hayat kur...

canım herks başından beri buna uğraşıyo zatende arkadaşımız bildiği yoldan sapmıycak gibi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım,
hayatını ve ilişkini saglam temeller üstüne kurmalısın.
bi bakasını eşinden sana ne sevgili olabilir ne de eş.
o kişi sana deger vermiş olsaydı yasatırmıydı sana bunca acıyı,o kişi yüzünden deilmidir bu yasadıkların aglamaların ve hayattan küsmüs olman.
daha nasıl seve bilirsin sana bunca acıyı yasatan insanı,
sevgi kutsaldır,
hakedeni seveceksin.böle adileri değil,

.

burada kim ne yazmışssa emin ol senin iyiliğini düşünüp yazıyorlar.
yanlışın sende farkındasın aslında
seni terkedip baskasıyla evlenen bi insandan medet umma,
sevgi,sadakat bekleme.
seviyorsun diye yaptıgı adiliğe katlanamazsın .
her insanda gurur var,haysiyet var,onur var.mantık var
sadece otur ve düşün yaptıgın hatanın farkına var ve telafi yoluna git,
vazgec ondan
kararlı oldugunu ve böle adi bi insanın senin hayatında olamayacagını göster ona.
butun bunları yapacak irade eminim vardır sende,
fakat herseye ramen bildiğimi okuyacagım diyorsan
işte o zaman gercekten acizsin,
işte o zaman senin için yapılacak hiç bişey kalmamış demektir.

Acı çekmen vicdanlı bir insan olduğunu gösterir.Bence sen geçmişteki reddelişinin intikamını alıyorsun farkında olmadan yada öyle zannediyorsun.Tek karlı olan o adam evde bitane kadın, sende varsın oh keyfe bak.Bu zamana kadar unutmadığına göre ondan daha iyisi karşına çıkmadı herhalde.Nefisli ol arkadaşım adamın fantazilerini süslemekten vazgeç.Boşanıp gelse mutlu olamıyacağınıda biliyorsun ki asla boşamaz.Nefisli ol ve onu unutturacak birini bul evlen.Kendi başına gelmesini istemediğin bişeyi asla bir başkasına yapma.O kadının yerinde sende olabilirdin bunu düşün ve kendini soğut o adamdan.

Sevgini onu hakedenlere ver. Unutma sevgi oyun değildir. Ortaokulda değiliz artık sadece hormonlarımıza göre kararlar vermiyoruz. Sevgi karşılıklıdır. Klasik olacak ama sevgi emektir, fedakarlıktır. Mutsuzsa mutsuz bıraksın o kadını ne hali varsa görsün. Ama bu seni ilgilendirmez. Sen kendini koru.En önemlisi kendine saygını ve onurunu koru.

bence en iyi çözümü bulmuşsun sonunda. alkisalkisalkis
evet hemen evlen hemde, zaman geçirme.
inan ki çok üzülür, kahrolur.
asla unutmaz o zaman seni.
hem şartlar da eşit olur; sen evli, o evli geçinir gidersiniz..
aa unutmadan hemen bir de çocuk yap ki daha da çok üzülsün..

tebrikler, aklın yolu bir buldun en doğru yolu sonunda..

ne denir ki başka bu mesaja...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…