- Konu Sahibi Sahidenpiraye
-
Biz alaturka tuvalet kullanmıyoruz. Bir mukavva ile üstünü kapattım, stoğumu oraya yığıyorum.Eşim delirecek yakında.
3 derin dondurucu doldurdum diye gülüyordunuz.keşke 5 tane doldursaydımmBiz alaturka tuvalet kullanmıyoruz. Bir mukavva ile üstünü kapattım, stoğumu oraya yığıyorum.Eşim delirecek yakında.
haftasonu kozmetik marketlerine gidip serum şampuan saç kremi saç boyası pamuk yüz temizleyici ne bulursam uygun toplayacağımmmAaa şampuan düşünemedim ben. Dur hemen gidip stok yapayım. Ev markete dönecek
Hepimiz aynıyız.Selam hanımlar derdim ekonomi ama geçinmek degil eve iki maaş girdiğinden çok sukur bir şekilde geçiniyoruz lüks olmasa da. Sorunum gün içinde sürekli geçinme, zam, kıtlık dolar muhabbetlerine maruz kalmak. Sınıfta, öğretmenler odasında, arkadaşlarla hep ayni konu.
Bu durum bende sürekli alışveriş yapıp birseyleri alma kaygısına neden oldu. Almazsam bir daha alamayacakmisim gibi. Amerikalı stokculara dönüşmek üzereyim.Durum böyle olunca kartlar coştu biz de hali ile zorlanır olduk. Sizde var mı böyle bir durum. Yalnız olmadığımı söyleyin lütfen.
Biz döktük evde yer olmadığı için iş yerinde duruyolar. Eşime aman iyi sakla aşırmasınlar dedim. Malum:Ps : henüz eyleme dökmedim
kudraya yollar biz yırtarızzzz
Yılbaşı indirimleri gelmedi sanırım henüz . Bende şampuan alicam bı iki kutu indirimi bekliyorum :)haftasonu kozmetik marketlerine gidip serum şampuan saç kremi saç boyası pamuk yüz temizleyici ne bulursam uygun toplayacağımmm
daha eski fiyattan dolgu parasını biriktirememişken bir de zam haaa
karnımdan yağ çeker kendim doldururum yüzüme hıhhhBitersin kızzzzzzzzzzzzzıııııııımmm
Yapraklan sil guzum.taharet bezi dikmeye gidiyorummmm
Bizimkine dolap falan yaptırdık biz kilere döndü. Evde bi de kiler var ayrıcaBiz alaturka tuvalet kullanmıyoruz. Bir mukavva ile üstünü kapattım, stoğumu oraya yığıyorum.Eşim delirecek yakında.
Artık yaşamıyor olabilirlerbu arada konuya asgari ücretle lüks yaşıyoruzculardan bir tane gelmedi konuya
ben de koca bir bidon benzin mi alayım diyorumm.yetmiyor yettiremiyorummm.küçücük arabaya yarım depo 200 e doluyorrrDoğalgazı da stoklayabilsek keşke.
Ben sadece bu ay pahalı olup sonrakı ay daha da pahalı olan her seyden özur dılıorum .Hıc bır sey alasım yok dısarda bısey yıyesım yok .Bır garıp hallerdeyım .Bu aralar cok zengın olmak ıstıorum sadece .Kendı ısımın olmasını ıstedıgım saatte uyanmayı fln ıstıorum .Ise gıdesımde yok .Sanırım depresyondayım .Aşksızlıktandır belkı bunlar .Aşkta yok:):)Selam hanımlar derdim ekonomi ama geçinmek degil eve iki maaş girdiğinden çok sukur bir şekilde geçiniyoruz lüks olmasa da. Sorunum gün içinde sürekli geçinme, zam, kıtlık dolar muhabbetlerine maruz kalmak. Sınıfta, öğretmenler odasında, arkadaşlarla hep ayni konu.
Bu durum bende sürekli alışveriş yapıp birseyleri alma kaygısına neden oldu. Almazsam bir daha alamayacakmisim gibi. Amerikalı stokculara dönüşmek üzereyim.Durum böyle olunca kartlar coştu biz de hali ile zorlanır olduk. Sizde var mı böyle bir durum. Yalnız olmadığımı söyleyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?