Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkesi kendileri gibi sandıklarında böyle düşünmüşlerdir başka bi sebep yokNeden sizin hakkinizda boyle dusunuyorlar? Bunlar yasandi ve ne yazikki hakki yenen cok insan okdu ama gozunle sahit olmadigin bir durum hakkinda boyle laflar etmek cok yanlis. Siz kendinizden eminseniz bosverin. Yeri geldiginde cevabinizi verirsiniz.
Zaten kendileri oyle oldugu icin rahatca torpil bulduk diye anlatip bununla da meslek sahibi olmuslar. Gun gelir devran doner ne diyim.Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkesi kendileri gibi sandıklarında böyle düşünmüşlerdir başka bi sebep yok
Ben ve eşim memurluktan ihraç olduk. Biz tüm bunları yaşarken bir akrabamız zaten torpille onun bunun hakkını yeyip girmediler mi iyi olmuş demiş arkamızdan. O gün bunu dediğini duyduğum da çok üzülmüştüm. Çünkü eşimde (o dönem biz sevgiliydik) bende kpss sınavlarına ciddi manada emek verip merkezi atamalarla atandık( yani torpil olması imkansız)
Şimdi bu akrabamızın kızı polislik sınavına girmişti ve kızın mülakatı berbat geçmiş. Sonra teyzemle bir yerde karşılaşmışlar o da sınavları sormuş ‘ya biz ciddi bi torpil bulduk iş kesin olacak’ demiş. Şimdi sosyal medyada gördüm kız kazanmış. Altına da çok emek verdim ve oldu gibi bi şeyler yazmış.
Şu an ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Topunu Allah’a havale ediyorum. İçimden onlara da onlar gibi olan herkese de çok şey söylemek geçiyor hatta haykırmak istiyorum ama susuyorum
Evlenirken bankadan çektiğimiz krediİhraç sebebniz ne peki
Evlenirken bankadan çektiğimiz kredi
Te allamm,banka müdürleri kim bilir ne mevkilere getirilmiştir, böyle hesabı olan,para çeken de ihraç oluyor.Evlenirken bankadan çektiğimiz kredi
Ben 2010 da kpss ye girdiğimde bi sürü çift 100 tam puan alıp toki ye falan girmişlerdi iyice ayuka çıkmıştı ama kimse hiç bişey yapmamıştıAkrabanızın 'onun,bunun hakkını yiyerek girdiler' demesinin altında yatan sebep,
-malum yapının-sınav sorularını mensuplarına önceden verdiğinin ayyuka çıkması.
Eğer bu camiaya mensup değilseniz,
bu söze alınmanıza gerek yok.
Herkes kendini bilir.
Konuşan kişinin eleştirdiği şeyi kendisinin yapması ise onun ahlaksızlığı.
Karı-koca ihraç edildiğiniz için bu konuda hassas olmanızı anlayabiliyorum.
Bununla birlikte siz de toplumun ihraç edilen kişilere karşı olan şüphesini ve haklı tepkisini anlamaya çalışın.
Biz,kim haksız yere mağdur edildi,
kim gerçekten ihracı hak etti bunu bilemeyiz.
Elbette adli hatalar,soruşturmada haksızlıklar oluyor,çevremde görevden alınan,tutuklanan ama sonra suçsuzluğu anlaşılan öğretmenler,memurlar hatta vali var.
Uzun lafın kısası haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız hukuki olarak mücadele etmekten başka çareniz yok.
Bank asyadan evlenirken kredi çekmiştik. O bankayı da delil saydıkları için ihraç oldukNasil yani?
O bankadan kredi çektiği halde ihraç olmayanlar da var.Bank asyadan evlenirken kredi çekmiştik. O bankayı da delil saydıkları için ihraç olduk
Biz 100 tam puan çekmedik aynı yıl KPSS puanlarıyla da atanmadık zaten. Çalan çırpan hak yiyen gözüm dahi olsa Allah bin belasını versinBen 2010 da kpss ye girdiğimde bi sürü çift 100 tam puan alıp toki ye falan girmişlerdi iyice ayuka çıkmıştı ama kimse hiç bişey yapmamıştı
Simdi davalar artik açılabiliyor , göreve donen cok kisi var böyle bir süreçteyseniz sizde dönebilirsinizEvlenirken bankadan çektiğimiz kredi
Sadece sebep buysa cok cok uxucu ve yıkıcî olmus.Bank asyadan evlenirken kredi çekmiştik. O bankayı da delil saydıkları için ihraç olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?