- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
Elbette bununla birlikte ben kişisel olarak çevremdeki tecrübelerden hareketle yorum yapıyorum.Abla bizim sahit olmadigimkz neler donuyordur ama.
2010 kpss sınavı iptal edilmemiş miydi?Ben 2010 da kpss ye girdiğimde bi sürü çift 100 tam puan alıp toki ye falan girmişlerdi iyice ayuka çıkmıştı ama kimse hiç bişey yapmamıştı
Bu kadar ön yargılı olmayın.Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....
İhraç olduysanız FETÖ cüsünüz...net
Konuyu açma amacınızı merak ediyorum
Malum sendikayi bırakmadıysanız ihraç edilmeniz normal.Bank asyadan evlenirken kredi çekmiştik. O bankayı da delil saydıkları için ihraç olduk
Baba parasıyla var olmanın neresi rezil?Alın teri olmadan hile hurdayla bir yerlere gelen herkesin Allah belasını versin. Böyle insanlar, baba parasıyla var olan insanlardan bile rezil.
Daha çok 17-25 Aralık'tan sonra bankayla iş yapmaya devam edenler hakkında işlem yapıldı.Sadece o bankada hesabı olanların da ihraç edildikleri bir gerçek. Yapmayın peşin hükümler verip insanları karalamayın.
Çok yakın bi akrabam ve karakterini çok sevdiğim bir iki insan 17_25 aralıktan sonra varını yoğunu satıp bankaya yatırmaya, ihtiyacı olmasa da kredi çekmeye başlamışlardı.Daha çok 17-25 Aralık'tan sonra bankayla iş yapmaya devam edenler hakkında işlem yapıldı.
Bir nevi bile bile destek verdikleri,
para yatırıp kredi çekerek bankayı ayakta tutmaya çalıştıkları düşünüldü.
Bunlardan biri de karşı komşum.
Çevremde 17-25 öncesi Bank Asya ile işlem yaptığı için mağdur olan yok.
Benim vakıf olmadığım durumlar ve haksız mağduriyetler olabilir elbette.
O kadar ön yargilisiniz ki ...Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....
Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....
Aynen 17-25 Aralık dönemi önemliydi. .Zaten o oluşumların peşini bırakmayanlar çok koyuydular. .Bizzat kulaklarimla duyduğum kişi ve eşi de ihraç edildi ve bence ihracı öyleleri haketti.Daha çok 17-25 Aralık'tan sonra bankayla iş yapmaya devam edenler hakkında işlem yapıldı.
Evet belki bu soruya birçok cevap verilebilir ama bence hepimizin kafasında kocaman bir soru işareti. .Bi şey soracağım 17 25 Aralık neden milat? O zamana kadar yapılan o kadar şey varken niye ondan sonrası problem?
Mesela ben o bankanın kimin olduğunu bu olaylardan sonra öğrendim. O tarihlerden sonra işlem yapabilirdim. Diğer bankalara göre daha uygunmuş faiz oranları.Daha çok 17-25 Aralık'tan sonra bankayla iş yapmaya devam edenler hakkında işlem yapıldı.
Çünkü o operasyonlardan önce onların terör örgütü olduğunu anlamamışlar. Kandırılmışlar. O tarihlerden sonra gerçekleri görmüşler ve herkesin görmesini beklemişler.Bi şey soracağım 17 25 Aralık neden milat? O zamana kadar yapılan o kadar şey varken niye ondan sonrası problem?
İhraç olma sebebiniz nedir ? Yargıya tasidiniz mi?Ben ve eşim memurluktan ihraç olduk. Biz tüm bunları yaşarken bir akrabamız zaten torpille onun bunun hakkını yeyip girmediler mi iyi olmuş demiş arkamızdan. O gün bunu dediğini duyduğum da çok üzülmüştüm. Çünkü eşimde (o dönem biz sevgiliydik) bende kpss sınavlarına ciddi manada emek verip merkezi atamalarla atandık( yani torpil olması imkansız)
Şimdi bu akrabamızın kızı polislik sınavına girmişti ve kızın mülakatı berbat geçmiş. Sonra teyzemle bir yerde karşılaşmışlar o da sınavları sormuş ‘ya biz ciddi bi torpil bulduk iş kesin olacak’ demiş. Şimdi sosyal medyada gördüm kız kazanmış. Altına da çok emek verdim ve oldu gibi bi şeyler yazmış.
Şu an ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Topunu Allah’a havale ediyorum. İçimden onlara da onlar gibi olan herkese de çok şey söylemek geçiyor hatta haykırmak istiyorum ama susuyorum
Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?