Adaletiniz batsın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla bizim sahit olmadigimkz neler donuyordur ama.
Elbette bununla birlikte ben kişisel olarak çevremdeki tecrübelerden hareketle yorum yapıyorum.
Vali olan akrabamın eşi öğretmendi.
Eşine en ufak bir işlem yapılmadı.
Vali bey 1 yıl tutuklu kaldı,8 ay kadar da tutuksuz yargılandı,sonunda beraat etti.
Tüm haklarını da alarak emekli oldu,zaten yaşı gelmişti.
Bununla birlikte ailemizdeki damatlardan biri ki Tübitak'taydı,tutuklu olarak yargılanmaya devam ediyor.
Kardeşim avukat,çıkması zor,uzun yıllar yatar diyor.
Diyeceğim o ki ne tüm ihraç edilenler veya tutuklananlar örgüt üyesi,ne tüm suçlular içerde,
ne de kurtulan herkesin torpili var.
Bu tip konularda genelleme yapmayı ve toptancı bir yaklaşımı doğru bulmuyorum.

Yazıp yazıp siliyorum neyse. Haklıyı haksızı Allah bilir. Gönlünüz rahatsa merak etmeyin zaten karşılığını alırsınız. Kendi adıma malum örgütü kullanarak meslek sahibi olup sonrada ihraç edilen kimseye acımıyorum. 8 defa elendiğim mülakatların acısı hala içimde. Hakkım zehir zıkkım olsun hepsine.

Son düzenleme:
Ben 2010 da kpss ye girdiğimde bi sürü çift 100 tam puan alıp toki ye falan girmişlerdi iyice ayuka çıkmıştı ama kimse hiç bişey yapmamıştı
2010 kpss sınavı iptal edilmemiş miydi?

Iki yakın akrabam da o oluşumun evlerinde kalarak üniversite okudular. İkisi de memur oldu ancak adım kadar eminim çok büyük emek vererek zerre torpil almadan memur oldular. Hatta birinin gece gündüz uyumadan kpss çalıştığına şahidim. O evlerde mecburen kaldılar. Oluşumun parçası değillerdi.

Sonrasında soruşturma yapıldı haklarında ve suçsuz bulundular. Hala memur olarak devam ediyorlar hayatlarına.

Bilmiyorum neye göre belirleniyor ihraç edilme hali. Bir diğer akrabam o oluşumun parçasıydı. Tutuklandı, ihraç edildi. Sonuna kadar hak ETTİ. Bir kredi yüzünden ihraç edilmek bana pek normal gelmedi açıkçası.

Alın teri olmadan hile hurdayla bir yerlere gelen herkesin Allah belasını versin. Böyle insanlar, baba parasıyla var olan insanlardan bile rezil.
Baba parasıyla var olmanın neresi rezil?
Adam yıllarca çalışmış helalinden kazanmışsa çocuğun bu kazancın başına geçmesi doğal değil mi?

Sadece o bankada hesabı olanların da ihraç edildikleri bir gerçek. Yapmayın peşin hükümler verip insanları karalamayın.
Daha çok 17-25 Aralık'tan sonra bankayla iş yapmaya devam edenler hakkında işlem yapıldı.
Bir nevi bile bile destek verdikleri,
para yatırıp kredi çekerek bankayı ayakta tutmaya çalıştıkları düşünüldü.
Bunlardan biri de karşı komşum.
Çevremde 17-25 öncesi Bank Asya ile işlem yaptığı için mağdur olan yok.
Benim vakıf olmadığım durumlar ve haksız mağduriyetler olabilir elbette.

Çok yakın bi akrabam ve karakterini çok sevdiğim bir iki insan 17_25 aralıktan sonra varını yoğunu satıp bankaya yatırmaya, ihtiyacı olmasa da kredi çekmeye başlamışlardı.
Hatta etraftakilerden de bunu dileniyorlardı.

Banka olayında o tarihten sonra sadece kredi aldık diyenleri masum bulmuyorum. Çünkü batmakta olan bankaya akıllı olan hiç kimse para yatırmaz veya kredi çekmez.

Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....

İhraç olduysanız FETÖ cüsünüz...net

Konuyu açma amacınızı merak ediyorum
O kadar ön yargilisiniz ki ...
Ben 38 yaşımdayım biz o oluşumları çocukluğumuzdan beri bilip hep uzak durduk neden dünya görüşumüze uymadığı için. .Ve hep böyle bir sonla biteceği taaa o zamandan belliydi.

Tabi o zaman bir kısım zihniyet çıkar ilişkisi yüzünden onlarla tıpkı bal - kaymak gibiydiler..

Bana göre burda en masum olan taraf veya nataraf olan tüm insanlardır.

Kendi çıkarlarını gözetip insanların o yöne kaymasını sağlayanlar elini kolunu sallayarak geziyorlar.
Tabi insanlarimizda hala şu cehaletlerini bıraksalar kendileri olsalar bu duruma düşmezlerdi. .Kimse kimsenin elini eteğini sırf çıkarı için öpmesin artık..

Ne alaka yahu

Çevrenizde yok diye bilmiyor olmanızı normal karsılamıyorum sonucta bu ülkede yaşıyorsunuz

Bir dönem sadece insanlar birbirine gıcık oldugu sevmedigi insanlarıda dediginiz terör örgütüne üye oldugunu belirtip şikayet ettiler

Bicok masum insan alakasız insanda içeri alındı

Tanımadıgınız bilmediginiz gözünüzle görmediginiz insanı bu sekilde yaftalamanız cok cirkin

Aynen 17-25 Aralık dönemi önemliydi. .Zaten o oluşumların peşini bırakmayanlar çok koyuydular. .Bizzat kulaklarimla duyduğum kişi ve eşi de ihraç edildi ve bence ihracı öyleleri haketti.

Mesela ben o bankanın kimin olduğunu bu olaylardan sonra öğrendim. O tarihlerden sonra işlem yapabilirdim. Diğer bankalara göre daha uygunmuş faiz oranları.

Bi şey soracağım 17 25 Aralık neden milat? O zamana kadar yapılan o kadar şey varken niye ondan sonrası problem?
Çünkü o operasyonlardan önce onların terör örgütü olduğunu anlamamışlar. Kandırılmışlar. O tarihlerden sonra gerçekleri görmüşler ve herkesin görmesini beklemişler.

İhraç olma sebebiniz nedir ? Yargıya tasidiniz mi?

Şuan sizi gerçekten kınıyorum. Komşu yalanıyla, arkadaş tuzağıyla veya hiç bi bulgu olmadan kaç suçsuz kişi ihraç edildi. Cadı kazanına döndü iş körü körüne inanıp insanlar hakkında kesin yargıda bulunamazsınız. Siz hariç kimsede kimseye düşmemiş!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…