Adaletiniz batsın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım burda da yine işin içine torpil giriyor. Adamını bulan sıyrılıyor
Katılmıyorum.
Torpil elbette oluyordur ama benim biri akrabam,biri velim olmak üzere iki beyfendi
1 yıl kadar tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldılar ve tüm kanuni hakları iade edildi.
Herhangi bir torpil mekanizmasına da başvurulmadı.

Abla bizim sahit olmadigimkz neler donuyordur ama.

Bu ülkede cesit cesit hakim, savci var.Sizinkilere demek ki isini gercekten yapan biri denk gelmis.Ne güzel sanslilarmis.Her zaman öyle olmayabiliyor.

Ki bu mümkün değil gerçekten yani torpille goreve dönen insanlar, tanıdığımız kaymakam ihrac edildi ama o dönem atanan bütün kaymakamlar ihraç edildi fakat eşi memuriyetine devam ediyor. Yani aynı aileden hatta çalıştığı kurum kadinin uzmanlık unvani alması icin sinava giriyorlar sonradan esi ihraç edildikten sonra gecti.

Bu konu için demiyorum ama gerçketen tutuklanan, ihraç edilen masum kişiler dönüyor ama erken ama geç, donemeyede vardir illaki ama torpil filan bunlara inanmıyorum.

Cümlelerinizi seçerken azami dikkat
Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....

İhraç olduysanız FETÖ cüsünüz...net

Konuyu açma amacınızı merak ediyorum

Allah tüm masumların,içinde de sizin yardımcınız olsun. Boşver in takilmayin elbet Allah büyük...

Kimsenin birbirine düştüğü yok, ama sizin niyetiniz bariz belli.
Burası BDV....

Konu sahibi üstü kapalı siyasi konu açmış bende uyardım...

Siyasi konuların konuşulduğu bölüme yazabilir

Size ne oldu anlayamadim

Burası BDV....

Size ne oldu anlayamadim
Hakkında hiç bir sey bilmediğiniz insana direkt terör örgütü üyesisiniz dediniz, normal bir uyarı değil yaptığınız.
Ayrıca konuda siyasi hiç bir sey gezmezken siz siyasete cevirdiniz.

Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....

İhraç olduysanız FETÖ cüsünüz...net

Konuyu açma amacınızı merak ediyorum
Yalnız bu dediğiniz de doğru değil, ihraç edilen, tutuklanan kişiler dava açıp goreve iade edilebiliyor. Kimisi gerçketen hic alakasız sebeple ihrac ediliyor. Sanirim duymadınız icten ice kin beslediği insanları bile fetocu diye ihbar edenler var. Bu kadar net kesin konuşulacak birşey değil.

Burası BDV....

Siyasi konuların konuşulduğu bölüme yazabilir

Size ne oldu anlayamadim

aynen burası bdv.
kadın da derdini yazmış.
siz kesin yargı bildiriminde bulunana kadar da kimse olayı siyasete bağlamamıştı.
hangi hakla bu hükmü verdiniz orası meçhul, zira 2 sene ihraç edilip göreve dönenler var suçsuzluğu anlaşıldıktan sonra.
sanki bu ülkede yaşamıyor gibi ithamınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…