Sanırım burda da yine işin içine torpil giriyor. Adamını bulan sıyrılıyorO bankadan kredi çektiği halde ihraç olmayanlar da var.
Evet açtık ama bi ilerleme yok. Ohal komisyonunu bekliyoruzSadece sebep buysa cok cok uxucu ve yıkıcî olmus.
Geri dava falan acmadiniz mi ?
Katılmıyorum.Sanırım burda da yine işin içine torpil giriyor. Adamını bulan sıyrılıyor
Abla bizim sahit olmadigimkz neler donuyordur ama.Katılmıyorum.
Torpil elbette oluyordur ama benim biri akrabam,biri velim olmak üzere iki beyfendi
1 yıl kadar tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldılar ve tüm kanuni hakları iade edildi.
Herhangi bir torpil mekanizmasına da başvurulmadı.
Umarim tez zamanda hakkiniza kavusursunuz.Evet açtık ama bi ilerleme yok. Ohal komisyonunu bekliyoruz
Katılmıyorum.
Torpil elbette oluyordur ama benim biri akrabam,biri velim olmak üzere iki beyfendi
1 yıl kadar tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldılar ve tüm kanuni hakları iade edildi.
Ki bu mümkün değil gerçekten yani torpille goreve dönen insanlar, tanıdığımız kaymakam ihrac edildi ama o dönem atanan bütün kaymakamlar ihraç edildi fakat eşi memuriyetine devam ediyor. Yani aynı aileden hatta çalıştığı kurum kadinin uzmanlık unvani alması icin sinava giriyorlar sonradan esi ihraç edildikten sonra gecti.Katılmıyorum.
Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....Ben ve eşim memurluktan ihraç olduk. Biz tüm bunları yaşarken bir akrabamız zaten torpille onun bunun hakkını yeyip girmediler mi iyi olmuş demiş arkamızdan. O gün bunu dediğini duyduğum da çok üzülmüştüm. Çünkü eşimde (o dönem biz sevgiliydik) bende kpss sınavlarına ciddi manada emek verip merkezi atamalarla atandık( yani torpil olması imkansız)
Şimdi bu akrabamızın kızı polislik sınavına girmişti ve kızın mülakatı berbat geçmiş. Sonra teyzemle bir yerde karşılaşmışlar o da sınavları sormuş ‘ya biz ciddi bi torpil bulduk iş kesin olacak’ demiş. Şimdi sosyal medyada gördüm kız kazanmış. Altına da çok emek verdim ve oldu gibi bi şeyler yazmış.
Şu an ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Topunu Allah’a havale ediyorum. İçimden onlara da onlar gibi olan herkese de çok şey söylemek geçiyor hatta haykırmak istiyorum ama susuyorum
Torpil bulan torpil buldum diyecek kadar akılsız değildir....Sonra teyzemle bir yerde karşılaşmışlar o da sınavları sormuş ‘ya biz ciddi bi torpil bulduk iş kesin olacak’ demiş.
Konu başlığındaki adalet ile neyi kastediyorsunuzMune lütfen konumu yoruma kapatır mısınız
Kimsenin birbirine düştüğü yok, ama sizin niyetiniz bariz belli.Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....
İhraç olduysanız FETÖ cüsünüz...net
Konuyu açma amacınızı merak ediyorum
Burası BDV....Kimsenin birbirine düştüğü yok, ama sizin niyetiniz bariz belli.
Hakkında hiç bir sey bilmediğiniz insana direkt terör örgütü üyesisiniz dediniz, normal bir uyarı değil yaptığınız.Burası BDV....
Konu sahibi üstü kapalı siyasi konu açmış bende uyardım...
Size ne oldu anlayamadim
Yalnız bu dediğiniz de doğru değil, ihraç edilen, tutuklanan kişiler dava açıp goreve iade edilebiliyor. Kimisi gerçketen hic alakasız sebeple ihrac ediliyor. Sanirim duymadınız icten ice kin beslediği insanları bile fetocu diye ihbar edenler var. Bu kadar net kesin konuşulacak birşey değil.Neden burada üyeleri birbirine düşürecek konu açtınız....
İhraç olduysanız FETÖ cüsünüz...net
Konuyu açma amacınızı merak ediyorum
Burası BDV....
Konu sahibi üstü kapalı siyasi konu açmış bende uyardım...
Siyasi konuların konuşulduğu bölüme yazabilir
Size ne oldu anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?