Baba parasıyla var olmanın neresi rezil?
Adam yıllarca çalışmış helalinden kazanmışsa çocuğun bu kazancın başına geçmesi doğal değil mi?
Uyardınız m.. Hakim olmadığınız halde, olayı bilmediğiniz halde yargılayıp, hüküm mü verdiniz.. Unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.. Sizden bir gün adalet adalet diye bağıracaksınız ama kimse sizi duymayacakBurası BDV....
Konu sahibi üstü kapalı siyasi konu açmış bende uyardım...
Siyasi konuların konuşulduğu bölüme yazabilir
Size ne oldu anlayamadim
Fakir neden fakir onu iyi anlamak lazım. Zamanında aklını kullanmayan, iş, eğitim alma vb..onunla iyi yerlere gelebilecekken kullanamayan insanlar maalesef ki fakir denilen tabirin içine giriyor.Sonra da isyaaaan..Dogal degil ya ne o oyle saltanat gibi. Malin mulkun cocuga gecmesi insanlari dogustan eşitsiz yapiyor. Ölen kisinin mal varligi dagitilmali. Fakirin ne suçu var cocugu da fakir oluyor
Babam gayet fakir diye tabir ettiginiz cok cocuklu dogulu bir aileden gelmiş ne okumus dedem öldügünde miras olarak borclar bırakmıs ancak calısmıs etmiş gecesini gündüzüne katmıs kazanmıs ben cocuklugumda babamı hatırlamıyorum mesela adam gecenin yarısı gelirdi sabahın köründe cıkardı ne icin biz okuyalım iyi bi hayat yasayalım birikim vs icin ama kardeslerinin bir kısmı (amcam) hala fakir kabul edilen kısımdanDogal degil ya ne o oyle saltanat gibi. Malin mulkun cocuga gecmesi insanlari dogustan eşitsiz yapiyor. Ölen kisinin mal varligi dagitilmali. Fakirin ne suçu var cocugu da fakir oluyor.
Şimdiye kadar bu konuda duyduğum en ilginç fikir.Dogal degil ya ne o oyle saltanat gibi. Malin mulkun cocuga gecmesi insanlari dogustan eşitsiz yapiyor. Ölen kisinin mal varligi dagitilmali. Fakirin ne suçu var cocugu da fakir oluyor. Kiramiosun fakirlik zincirini.
Konu sahibi ile ilgili değil yorumum ama atılmadan önce 1.5 yıl boyunca açıkta bekletilen ,maaşını tam olarak devletten almaya devam eden ,askeri lojmanda kalmaya devam eden kişiler biliyorum. Yargisiz infaz olsa 1.5 sene araştırılır mi insanlar? Ben bu güne kadar "bankada hesabım vardı" dışında bir atılma nedeni de duymadım kimseden. Soruyorsun neden atildin;bankada hesabım vardı ....hiç söylemiyor kız kardeşinin malum yapılandırma içinde olduğunu,tüm ailesinin telefonunda o programın bulunduğunu,aralarinda bu banka aracılığıyla para transferi olduğunu,sosyal medyada düne kadar örgüt propagandalarini beğendiğini, açığa alınana kadar o yapı içindeki akrabalarını asgeri lojmanın bölgesine getirmezken açığa alınip atılacağını anlayınca evine toplayıp hepsine birer hafta tatil yaptırdığını .. ben dışardan bakınca aaaa adamin eşi ip askılı bikini giyiyor ne örgütü diyorum? Ama resmen başka kimliğe burunenler var.Abla bizim sahit olmadigimkz neler donuyordur ama.
Peki madem siz öyle yapın. Ben ailemin en iyi şartlarda yaşamasını (en azından elimde bulunan standartlarla en iyi) isteyecek kadar bencilim !! :)Dogal degil ya ne o oyle saltanat gibi. Malin mulkun cocuga gecmesi insanlari dogustan eşitsiz yapiyor. Ölen kisinin mal varligi dagitilmali. Fakirin ne suçu var cocugu da fakir oluyor. Kiramiosun fakirlik zincirini.
Sacma sapan onyargilardan kurtulamio bu millet ya. Bosver konu sahibi konussun dursun suursuzlar napcan iste onlar da öyle. Bi zamani geldiğinde sokarsin lafini. Insanlar zaten paralarin çalınmasına degil neden çalanın kendi olmadigina üzülüo bence. Muhalefet olanlar bile güç kendilerine gecse daha beterlerini yaparlar. Insanligin komple ici pis. Bu dünyada adalet falan yok.
devlette çalışmayan oğlunun o bankada hesabı var diye sorgulanan babaları duymuştum.Her ikinizinde ihraç edilmesi garip degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?