• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam beni beğenmedi mi?

Adam sohbetinizi sıcak bulmamış ondan olabilir.
Etkilenmemiş olabilir.
Neden her yazılanı üstünüze alınıp sordunuz ki.
Çok begendiyseniz ilk gün yazmalıydınız.
Ayrıca gözlükle oturması bile tuhaf.
Evli olmasın.
Evli değilse de;
Şimdi üzerinden zaman geçmiş arayışlardadır o adam :KK14:

Sükut altındır lafı tartışma yaratacak ortamlarda söylenen bir laftır.Yani yeri ve zamanı ilk buluşma değil.Fazla ince düşünen,fazla detaycı,her laftan alınan bir yapın var.Ben de memnun oldum diyemeyecek,sohbet ortamı kuramayacak kadar çekingen biri böyle sitelere hiç bulaşmamalı.Kadının evlenecek birini bulması erkeğe göre biraz daha zor.Erkek beğendiğine hemen teklif edebiliyor yadırganmıyor.Kadın karşı tarafın atağını beklediği için kolay olmuyor.Bu kadar karizmatik yakışıklı işi gücü olan bir adamın da evlilik sitesinden medet umması,yok mu beni...böyle bir mesaj yazmıştı sanırım siteye.Bu tip insanlar bana vasat alt yapısı boş geliyor.Bir de ilk buluşmada hadi hadi hadi.....

Birbirinize uymamışsınız.Daha tanışmadan tartışmalar başlamış.Sana mesaj atmadıktan sonra atman da hoş olmamış.Çokta irdeleme.Hassas bir yapın var gereksiz insanlar için gereksiz üzüntüler yaşama.Ortak tanıdıklarınız olması,senin yaş tahtaya basmadığın anlamına gelmez.

En baştan bir merhaba bile demeden neden boşandın diye sormanız bile çok itici kusura bakmayın.
Buluştuğunuzda ben de memnun oldum,başın sağolsun vs gibi basit iletişim cümlelerini dahi kullanmamışsınız. oturduğunuzdan itibaren sıkılmışçasına ,kalkalım da kalkalım diye tutturmuşsunuz.Ne bir doğru düzgün cümle kurmuşsunuz ne de güler yüz göstermişsiniz.E haliyle adam da etkilenmemiş sizden.
Bence sizin iletişimle ve ikili ilişkiler ile ilgili genel bir sorununuz var önce bunu yenmeye çalışın.Sonrası gelir zaten.
Adam da az hödük değilmiş ama en azından iletişim için çabalamış.
Liseli ergen gibi kitap tavsiyesi de komik olmuş.

Son düzenleme:
Benim eski işyerin de bir ablam vardı bu şekilde evlilik siteleri ile kafayı yemişti. Sabah oturur akşam kalkar hiçbir iş yapmazdı. direkt o geldi aklıma. Ve kendisi eğitimli bir insandı. Ne gerek var. İnanki o siteler hiç güvenilir değil. Adam sizden malesef ki etkilenmemiş. Bana liseli ergenler gibi geldiniz malesef.

Adam kibirli geldi biraz bana..Artı elektriğiniz tutmamış olabilir.
Sonrasında baktınız karşı taraftan bir hareket yok,ona göre tavır alın kimseyi de gözünüz de büyütmeyin.

sonuna kadar okudum. senden ricam olaya biraz daha geriden ve gerçekçi bakman.bir kere adamı hiç ama hiç tanımıyorsun. karakterini huyunu suyunu bilmiyorsun. buluşmanız bile bana kalırsa fiyaskoyla başlamış. seni beklerken mi uçak bileti alacağı tutmuş. ilk defa buluşuyorsunuz ve sen geliyorsun adam telefonda istifini bozmuyor, gözünde güneş gözlükleri. bence bu saygısızlığın alasıdır. yanından ayrıldıktan yarım saat sonra siteye giriyor. sonrasında seni aramıyor bile. tamam devam ettirmek istemeyebilir ama madem bu kadar entel görmüş geçirmiş(!), o halde nazeketen insan bir geri dönüş yapar ve teşekkür ederdi. adam yanından ayrılmış soluğu sitede alıyor. resmen kaşarlanmış. böyle erkekleri çok tehlikeli buluyorum. senin gibi kaç kişiyle görüştü kimbilir. o tarz sitelerdeki erkeklerin yüzde 95 inin niyeti o kadar bariz ki. sana tavsiyem o siteden üyeliğini sil.eğer belki karşıma iyi biri çıkar diyosan da kimseyi adam gibi tanımadan buluşmaya gitme.

Okudum hepsini. Boşluktasınız ve zaman içerisinde takıntılarınız oluşmuş
Neden adamla ayağa kalkınca bir tuhaf oldunuz. O çok uzun olabilir sizde kısa ne var bunda?
Sanırım işsizlikten ve evlilik yapamadığınızdan özgüveniniz zedelenmiş
Yapmayın daha çok gençsiniz. Yanlış bir seçim yapmaktansa evlenmemeyi tercih edin.
Bu adama sizin için doğru biri değil. Yüz verip profiline bakıp şınun burnunu büyütmeyin

efsun adamın yerinde olsam seni çekemem senin yerinde olsam adamı çekemem ikiniz de ilginçsiniz
daha önce hiç flörtün olmadı mı niye böyle acemice davrandın?

Bende sizin gibi durumlar yaşadım onun için arkadaşlık sitelerinde genelleme yapıp ta kötü yerler diyemem gerçek hayatta nasıl iyi kötü varsa sanalda da öyle ben iyi insanlar tanıdım.
Sizin gorusmeniz iletisiminiz bana olumsuz geldi.Karsindaki insan kendini beğenmiş yeni tanıştığı bir kızla nasıl konuşulup davranacağını bilmez.Sizde görsellik olarak için izin ısındıgı biriyle olabilecegini dusunuyorsunuz.Bence hayır yok genç ve guzelsiniz daha iyileriyle size göre olan biriyle karşılaşırsınız.

Him eger eminseniz kendinizinifade edemediginizdendr en fazla. Burda yazdgnz kadar dahi rahat olsaydnz daha farkli olurdu diye düşünüyorum
Evet aynen rahat olma
hepsini okuyamadım demiş arkadaşlar,ben hepsini okudum ükalanın teki bu adam boşver sizi begenmemek degil kendinden başkasını pek begenecek gibi durmuyor

Him eger eminseniz kendinizinifade edemediginizdendr en fazla. Burda yazdgnz kadar dahi rahat olsaydnz daha farkli olurdu diye düşünüyorum
Evet aynen rahat olmalıydım
hepsini okuyamadım demiş arkadaşlar,ben hepsini okudum ükalanın teki bu adam boşver sizi begenmemek degil kendinden başkasını pek begenecek gibi durmuyor
Evet evet kesinlikle ama biliyorsun kaçan kovalanıyor inş etkisinden çıkarm Canım

Bendemi uye olsam :) ama oralarda genelde kari kiz dusurmek icin uye oluyolar ya insan guvenemior

adam kibirli ukalanın teki kusura bakma.
o kitap önerisi de direk sana yapılmış.
davranışları kaba.
sen de pasif kalmış kendini ifade edememişssin.
beğendiğini de çok fazla belli etmişssin.
ama o seni beğenmiş olsaydı zaten iletişiminiz devam ederdi.
senin yaşın da az değil ,neden kapıldın bu kadar hemen?
adamın olumsuz yönleri ortada iken.
şaşırdım açıkcası.
muhtemelen adamın fiziğinden duruşundan kendine güveninden etkilendin.
geçer bir müddet sonra:))
bir daha iletişime geçmemeni tavsiye ederim ben
Tekrar yazmayı defalarca düşündü m yazmayacağım

Ay ben böyle insanların yanında hiç kendim olamam çok kasılırım, sizde öyle olmuşsunuz. Nedendir bilmem ama anlattığınız kadar adam çok da güven vermedi bana. Entellektüel, kendine çok güvenen çapkınlardan gibi. Ağzı iyi laf yapıyor ve bu sizi baya bir etkilemiş. Daha da bakmayın profiline falan. Kendini iyice bişey sanmasın.
Kendine güvenen çapkın yakışıklı zor bir bilseniz ona haddini bildirmeyi ne çok istedim ama o işin bildi sustu kaçtı o bana talipken ben onun peşind
İnternetten de tanışılıp evlenilebilir ama amacı direkt çöpçatan olan siteler aracılığıyla olmasına karşıyım ben. çünkü birçok sapık dolandırıcı bu tarz siteleri özellikle kullanıyor. Ve bu sitelerdeki masum, kaliteli insanları, amacı gerçekten evlilik olan insanları, kandırıyorlar. Mutlu evlilikler de olmuştur ama azdır, bu iyi örnekler risk almayı gerektirmez bence. Bunun dışında internette işinle ilgili ya da bir hobinle ilgili normal bir siteye üyesindir yani evlilik, ilişki amaçlı açılmamış seviyeli insanların olduğu bir sitede sık takılıyorsundur, yorumlar yapıyorsundur vs. konuşmandan paylaşımlarından tavrından etkilenen olur. o şekilde bir ilişki başlayabilir evliliğe gidebilir ama öbür türlü direkt sohbet evlilik amaçlı sitelerden ilişki bana güven vermiyor.

azmettim okudum detaylari.
adam sizi begenmemis demeyelim de,buyuk ihtimal aranizda ileriye donuk gelecek gormedi yoksa senin vucut dilinde biraz cadi oldugunu gosteriyor gibi bisey demezdi.
bence aramayin,sormayin.

Alinmayin ama ben de anlam veremedim. Yuksek lisans yapmissiniz ama nasil iletisim kuracaginiz konusunda hic fikriniz yok. Bir de is hayatiniz olmus yillarca. Gormus gecirmis bir kadin nasil olur da boyle sus pus olur ki? En azindan ben de memnun oldum diyebilirdiniz. Bu kadar heyecanlanacak ne var ki? Sanki unlu biriyle tanismis gibi heyecan yapmissiniz resmen.
Ote taraftan o beyefendi de az hödük degilmis. Bir mekana girdigi halde hala gunes gozlugunu cikarmayan krocana ne denir bilemedim. Benim gozume aptal gibi gorunuyor bu tipler. Ve dayanamayip bunun gorgu kurallarina uymadigini bir sekilde ona soylerdim heralde. :KK70:
Ve son olarak adam; "Karsinizdaki erkegi hak ediyor musunuz?" diye bir paylasim yapmis. Tam hödük iste. Allah askina boylesinin suratina bile tukurulmez. Midem bulandi. Hersey yakisiklikla olmuyor iste. O kafanin bir de icini dolu tutmak lazim. Allah vergisi yuzune guvenip mal mal yaşayanlardan iste. Uzak durun su sığırdan.
+1 yorumların super

Öncelikle Allah aşkına rica ediyorum noktalama işareti koyun, yazarken paragraf kullann, cidden çok zorlanarak okunuyor.

Şu an sizin de fark ettiğiniz gibi ilgi ve sevgi açlığı yaşıyorsunuz, karşınıza çıkan herhangi bir insandan etkilenme olasılığınız çok çok yüksek. Erkekler de aynen biz gibi ilk doğal olarak fiziksel özelliklere bakar, adam sizi beğenmişse zaten bir adım atar, ama siz onu çok beğenmişseniz ve devamı gelsin istiyorsanız ki öyle zaten o yüzden konu açmışsınız, bir adım atın. Ama ergen gibi davranmayın, net olun, kendinize güvenin, bir kere daha görüşmek istediğinizi söyleyin. Bu defa heyecanınıza engel olun ama, buluştuğunuzda karşınızdaki insanı tanımaya çalışın, konuşacak bir şeyler bulun, o erkek zaten, siz konuşursanız mutlaka o devamını getirir. Yalnız her türlü dikkatli olun, o tarz yerlerde kimin ne niyetli üye olacağı belli olmaz...
Adam doolandırıcı vs değil facebooktan ortak yerler buldum çeşitli topluluklara söyleşiler yapmış tarih konuları vs.burda herkesin söylediği gibi kibirli yürüyen ego biliyor karizmatik olduğunu.. Evet ilk sen farklı baktın istiyorsan tekrar konuş dedin bir aşık için duymak istediğim bu zoru seviyorum bakarsan hiç aklıma gelmezdi çocuklu koca bir adam ilgi duyacağımı ama korkuyorum tekrar konuşmaya kötü bişiy söylerse iyice dibe vuracağım siteye yeni fotolar koysam bende alengirli entel paylaşımlar yapsam belki görür ama artık pekte girmiyor siteye

Back
X