• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam beni beğenmedi mi?

Biraz uzun olmus olmasina ragmen heyecanini buradan hissettim :)
Arkadasca bir tavsiye: 37 yasindasin, bu yastan sonra daha kolay karakterde bir erkek emin ol seni cok daha rahat ettirir. Ayrica sana mesaj atmamis olmasi seninle yeterince ilgilenmedigi anlamina gelir. Sen arkadaslik sitesinde diger ilgili olan beyfendilere odaklan derim ben. Bu abimiz kendi havasiyla basbasa kalsin bosver.

Adam bana kalırsa "felsefe yaparak" kadın tavlıyor. Yanlış anlamayın size bir şey söylemiyorum etkilenmiş olabilirsiniz, bu çok normal. Ama genelde o evlilik sitelerinde çok fazla kişiyle muhabbet ediyor ve görüşüyorlar, ilk görüştüğü kişi olduğunuzu sanmıyorum. İlk kez görüştüğünüz birine karşı tutuk olmanız normaldir, sonuç olarak hiç tanımadığınız biri ve siz de ona karşı nasıl davranacağınızı bilemezsiniz ilk görüşmeden. Arkadaşın sizden beklentisi başkaydı herhalde, cinsel ilişki ya da maddi şeyler olabilir. İkisini de bulamayınca başka kadınlara "felsefe yapıp" istediğini bulmaya gitmiştir. Herkes yolunu buluyor işte o da böyle bulmuş :) Kafaya takmayın onu, sağlıklı bir ilişki istiyorsanız da evlilik sitelerini önermem ben başınız çok ağrır.

Ay ne cesaret bu nasil güvenebiliyosunuz adami nasil

taniyicaksiniz böyle rol kesmedigini ne biliyosunuz hırlimi hırsızmi ne oldugu

belli degil ağzindan cıkan cümleler kadar tanirsiniz bilirsiniz ancak

Tuhaff..

Biraz uzun olmus olmasina ragmen heyecanini buradan hissettim :)
Arkadasca bir tavsiye: 37 yasindasin, bu yastan sonra daha kolay karakterde bir erkek emin ol seni cok daha rahat ettirir. Ayrica sana mesaj atmamis olmasi seninle yeterince ilgilenmedigi anlamina gelir. Sen arkadaslik sitesinde diger ilgili olan beyfendilere odaklan derim ben. Bu abimiz kendi havasiyla basbasa kalsin bosver.
Lütfen kusura bakmayın yazım kötü haklısınız bazen bende diyorum bu yaştan sonra bu kadar titiz bir adamla zorlanırım herşeye kusur bulur aşırı titiz temizlik düzen konusunda da masayı bile dağınık bırakmadı bende titizim bilmiyorum yorumlarınız sonunda bir yanım bırak diyor bir yanım..... Şurda dibimde ya ben yalnız o yalnız her dk görüşebilecek mesafedeyiz bende çok yalnızım oda offf allah ım hayırlısı ne ise gönlüme zihnime onu ver ve onu yapmayı nasip et

İnternette ortak zevkler üzerine tanışılsa (evlilik/flört amacı ve arayışı içinde olmadan) olabilir, ama evlilik ve flört sitesinden sağlıklı ilişki çıkmaz bence..

Bu tür sitelere güvenmiyorum insanlar orda olduğundan farklı gösteriyorlar kendilerini ulaşılmaz biri gibi gerçekte ise tam tersi iyi biriyse eşiyle niye boşanmış bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz ya aldatilmistir ya siddet vardır fiziksel yada pskolojik Rabbim hayırlı birini karşına çıkarsın

Yaş 37 ama davranışlar 17...

Ben bile elektrik alamadım sizden adam nasıl alsın?

İlk mesaj zaten facia, buluşmada düşündükleriniz ve davranışlarınız ayrı bir facia. Sonrasında yaptıklarınız, üzerinize alınmalarınız, gereksiz mesajlarınız über facia...

Bu mesajımdan kaçanı kovalaman gerektiğini mi algıladın

İlk mesaj zaten facia, buluşmada düşündükleriniz ve davranışlarınız ayrı bir facia. Sonrasında yaptıklarınız, üzerinize alınmalarınız, gereksiz mesajlarınız über facia...
aşkolsun yaaa :cry:

Lütfen kusura bakmayın yazım kötü haklısınız bazen bende diyorum bu yaştan sonra bu kadar titiz bir adamla zorlanırım herşeye kusur bulur aşırı titiz temizlik düzen konusunda da masayı bile dağınık bırakmadı bende titizim bilmiyorum yorumlarınız sonunda bir yanım bırak diyor bir yanım..... Şurda dibimde ya ben yalnız o yalnız her dk görüşebilecek mesafedeyiz bende çok yalnızım oda offf allah ım hayırlısı ne ise gönlüme zihnime onu ver ve onu yapmayı nasip et
amin. 'Yakin' ve 'yanlizlik' yeterince sebeb degil bir erkek uzerine diretmeniz icin. Tekrar soyluyorum, 37 yasindasiniz, kimlerden ve nelerden vazgecmissinizdir bu zamana kadar. Anliyorum, biraz 'ulasilmaz'mis gibi davrandigi icin sizin ilginizi cekmis, bu aklin sira esrarengiz entel cok bilmis erkekler genelde boyle ilgi cekerler. Ama sonuc itibariyle asiri 'ben merkezci' olduklari icin kimseyi kendilerine layik goremez boyleleri. Bosanmis olmasinin sebebide emin ol budur, kesin karisi onu mutlu edememistir, yada karisi huzursuzluk cikarmistir, yada karisi tat vermemistir, yada karisi onunla yeterince ilgilenememistir, yada karisi sunu yada bunu yapmis/yapmamistir. Kendini elestirdigi bi nokta yakalamadiginizdan eminim. Kendini elestirdigi konular olmussada eminim onlarida oyle bi cevirmistir, sizin gozunuzde problem bile degildir hatta sirin ve hos gorunmustur.

gercekten soyluyorum, kacin boyle heriflerden.

Benzerini yazacaktım neredeyse:KK48:

Konu sahibi, karşındaki adam olgun ve ne istediğini biliyor, belki fazla detaycı ama cidden kendine bi dışarıdan bak..

amin. 'Yakin' ve 'yanlizlik' yeterince sebeb degil bir erkek uzerine diretmeniz icin. Tekrar soyluyorum, 37 yasindasiniz, kimlerden ve nelerden vazgecmissinizdir bu zamana kadar. Anliyorum, biraz 'ulasilmaz'mis gibi davrandigi icin sizin ilginizi cekmis, bu aklin sira esrarengiz entel cok bilmis erkekler genelde boyle ilgi cekerler. Ama sonuc itibariyle asiri 'ben merkezci' olduklari icin kimseyi kendilerine layik goremez boyleleri. Bosanmis olmasinin sebebide emin ol budur, kesin karisi onu mutlu edememistir, yada karisi huzursuzluk cikarmistir, yada karisi tat vermemistir, yada karisi onunla yeterince ilgilenememistir, yada karisi sunu yada bunu yapmis/yapmamistir. Kendini elestirdigi bi nokta yakalamadiginizdan eminim. Kendini elestirdigi konular olmussada eminim onlarida oyle bi cevirmistir, sizin gozunuzde problem bile degildir hatta sirin ve hos gorunmustur.

gercekten soyluyorum, kacin boyle heriflerden.
Teşekkür ederim gercekten güzel ifade etmişssin iz allah ım kaçma kuvvetti buldum doğru çok doğru

Bazı insanlar karşisındakinin üzerindeki etkisini ve karizmasını çok iyi biliyor ve kullanıyor. Veya bilinçli yapmıyor.
Öyle bir zamana geldik ki sana amaaaaan uzak dur diyemeyecegim. Belli bir yaştan sonra sizinde dediğiniz gibi insanın canına tak ediyor, cevrede kimse olmayınca böyle sitelerde veya tv programlarından insan medet umuyor. bu konuda kınamakta istemiyorum sonuçta sizin niyetiniz temiz ise diyecek bişeyim yok.
Ama temkinli dikkatli olun. tabiri caizse ağirdan alın kendinizi. ben sizden 10 yaş küçüğüm şimdi yaa tabii aldıkta noldu dediğinizi duyar gibiyim:) hayal kırıklıgına ugramanızı istemem. bugüne kadar yakınlarda nasıl karşılaşmamışsınız ona da hayret ettim.
Bence profilinizi dondurun ve onun evinin yakınlarındaoi market cafe vs tarzı yerlere belli aralıklarla ugrayin. misal onun iş çıkısına denk getirin sizi görmesini sağlayın. sizin ne kadar ciddi oldugunuzu ve bu siteden vazgecerek hayatınıza kendinizi tehlikeli/belki komik durumlara sokmadan devam ettiginizi idrak etsin. kendisini hint kumasi sanmasin ki eminim sizce o durumdadir:) biraz sabır gösterin, inancıniza gore "allahım bu adam hakķımda hayırli ise gönüllerimizi birbirine ısıt önümüzdeki engelleri bize ac" diye dua edin. konu nası sonuçlanacak merak ediyorum dogrusu:)

Ha bi de aşk mevzusu var. Aşktan bahsedip durmuşsunuz. Koskoca kadınsınız bir kez görüp doğru düzgün tanımadığınız bir adama aşık olduğunuzu söylemeniz çok saçma ve çocukça değil mi?
Çocukça değil aşkın mantıkla uzun uzun tanımakla ilgisi yok bir anda olur ve bazen hiçte uygun olmayan birine oluverir insan allah aşkına sen nasıl aşık oldun bi düşün ve banada anlat

Çok samimi yazmışsınız keyifle okudum hepsini .
Benim fikrim bu adam daha sert bir kadın arıyor onu çekip çevirecek ,zeki cevaplarıyla onu alt edecek ..Siz donuk kalmışsınız ona göre .Bu yüzden sizinle ilgilenmiyor bence bir an önce siz de onu aklınızdan silin.

Bazı insanlar karşisındakinin üzerindeki etkisini ve karizmasını çok iyi biliyor ve kullanıyor. Veya bilinçli yapmıyor.
Öyle bir zamana geldik ki sana amaaaaan uzak dur diyemeyecegim. Belli bir yaştan sonra sizinde dediğiniz gibi insanın canına tak ediyor, cevrede kimse olmayınca böyle sitelerde veya tv programlarından insan medet umuyor. bu konuda kınamakta istemiyorum sonuçta sizin niyetiniz temiz ise diyecek bişeyim yok.
Ama temkinli dikkatli olun. tabiri caizse ağirdan alın kendinizi. ben sizden 10 yaş küçüğüm şimdi yaa tabii aldıkta noldu dediğinizi duyar gibiyim:) hayal kırıklıgına ugramanızı istemem. bugüne kadar yakınlarda nasıl karşılaşmamışsınız ona da hayret ettim.
Bence profilinizi dondurun ve onun evinin yakınlarındaoi market cafe vs tarzı yerlere belli aralıklarla ugrayin. misal onun iş çıkısına denk getirin sizi görmesini sağlayın. sizin ne kadar ciddi oldugunuzu ve bu siteden vazgecerek hayatınıza kendinizi tehlikeli/belki komik durumlara sokmadan devam ettiginizi idrak etsin. kendisini hint kumasi sanmasin ki eminim sizce o durumdadir:) biraz sabır gösterin, inancıniza gore "allahım bu adam hakķımda hayırli ise gönüllerimizi birbirine ısıt önümüzdeki engelleri bize ac" diye dua edin. konu nası sonuçlanacak merak ediyorum dogrusu:)
Aynen öküz herif şuan gözümde BULUNMAZ hint kumaşı durumunda aslında o şanslı ben henüz evlenmedim temiz bir geçmiş e sahibi m karşısında ağzı iyi laf yapan kariyeri olan pabucu ters giydirecek biri çıksın da görsün...Canım sağolasın yakınımda ama koca iki cadde evlerimizi bilmiyoruz caddenin neresinde bilmiyorum karşılaşma ihtimalimiz yok ama ikimizde istesek yürüme mesafesindeyiz genel olarak

Zorlamayın şansınızı. Buraya konu açmıştım. Yakın arkadaşlarımdan birisi böyle bir siteden biriyle tanıştı. Sizin dediğiniz gibi çarpıldı çocuğa. Sonra daha çok yeniyken çocuk bunu tuttu annesiyle tanıştırdı. Kadın bayılmıştı kıza hatta. Sonra aradan çok kısa bir zaman geçti pat diye iletişimi kesti çocuk. Daha doğrusu bana biraz zaman ver çok hızlı oldu ama mutlaka geri dönücem tarzı konuştu. Sonra kız çocuğun o sitede başka bir profili olduğunu farketti. Çocuğa fake bir hesaptan yazdı falan filan.. Bir sürü şey oldu.

En sonunda çocuk buna ben eski sevgilimi unutamadım dedi, gitti o kızla evlendi ayrıldıktan çok kısa süre sonra. Sanırım arkadaşımla görüştüğü sırada da o kızla söz-nişan gibi bir durumları varmış.

Başka bir arkadaşım yine, görüştüğü çocuğun evli olduğunu öğrendi. Annem babam vefat etti filan demiş o çocuk da ama gayet herkes hayattaymış. Burada çok sık duyuyoruz böyle şeyleri.

İlk yazdığım mesajda da söyledim. Prensip olarak internetten tanışmaya karşı değilim, ancak çok dikkatli olun. Mutlaka ilk buluşmada kimliklerine bakın. İleriye gidecekse arkadaşlarıyla tanışın, sosyal çevresini öğrenin.

Bu adam sağlam değil, siz de fazla heyecanlısınız. Bırakın gitsin. Allah karşınıza iyileri çıkarsın.

Back
X