• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam beni beğenmedi mi?

Ada'mın davranışları pek evlilik yolunda olan bir bey gibi gelmedi sizinki de aksine aşırı ilgilenip peşinde koşuyor durumuna düşmüşsünüz dünya güzeli de olsanız erkekler peşinden koşabilecekleri,fazla bunaltmayan bir bayan olmasını isterler.Kısacası uyuşmamış düşünceleriniz sanırım.

Sizin buluşmada donuk kalmaniz onun yönünden sizin onla ilgilenmiyormussunuz gibi algilanmasina yol acmis olabilir.Sizin heyecandan o sekilde oldugunuzu düşünememiş olabilir bu sebeple de benden hoşlanmadi herhalde diye düşündü belki sonucta icinizi okuyamaz.Ya adami kendinize cok uygun bulmussunuz hani kültür düzeyi işi yaşam tarzi falan bunlar tabiki güzel önemli ama bence göz boyayan seyler sirf bunlara dayanarak sevemezsiniz bir insani bence bunlar adamin karakterinin önüne bir perde cekmis bir insani sevdiginizi onla zaman gecirdiginiz de iyice tanidiginizda anlarsiniz.Sizi heyecanlandirmis bunlar cok acik ama bence kendinizi biraz frenleyin ve adami gözlemleyin su an duygusal olarak yogun oldugunuz icin mantikli dusunemiyor olabilirsiniz ama herseyden en önemli sey adamin size gösterdiği saygı ve sevgidir bunlara özellikle bakin derim ben.

İzdivaç programlarında kimseyi beğenmeyen kişiler var. Onlara benzettim.
Eğer öyle ise, o kişilerin amacı ilgi çekmek bence. Kendilerini beğeniyorlar sadece.

İzdivaç programlarında kimseyi beğenmeyen kişiler var. Onlara benzettim.
Eğer öyle ise, o kişilerin amacı ilgi çekmek bence. Kendilerini beğeniyorlar sadece.
Orası kesin aşırı güven ve kibirli ya herşey tamam da sevimsizi sevdim aynen otiplerden

Sizin buluşmada donuk kalmaniz onun yönünden sizin onla ilgilenmiyormussunuz gibi algilanmasina yol acmis olabilir.Sizin heyecandan o sekilde oldugunuzu düşünememiş olabilir bu sebeple de benden hoşlanmadi herhalde diye düşündü belki sonucta icinizi okuyamaz.Ya adami kendinize cok uygun bulmussunuz hani kültür düzeyi işi yaşam tarzi falan bunlar tabiki güzel önemli ama bence göz boyayan seyler sirf bunlara dayanarak sevemezsiniz bir insani bence bunlar adamin karakterinin önüne bir perde cekmis bir insani sevdiginizi onla zaman gecirdiginiz de iyice tanidiginizda anlarsiniz.Sizi heyecanlandirmis bunlar cok acik ama bence kendinizi biraz frenleyin ve adami gözlemleyin su an duygusal olarak yogun oldugunuz icin mantikli dusunemiyor olabilirsiniz ama herseyden en önemli sey adamin size gösterdiği saygı ve sevgidir bunlara özellikle bakin derim ben.
Görüşmüyoruz siteye girdiğini görüyorm sadece

Bence bu adamdan uzak dur böyle insanlar döverde ya ne biliyim kırılma ama belki hoslanmamistr o yüzden sende yoluna bak abla

telefonla görusuyor olabilir o anda kapatamayacago bir gorusmeymis sonucta biriyle geyik muhabbeti yapmiyormus.
evlerimiz yakin demistiniz o sizin nerde oturdugunuzu bilmiyormuydu evin uzaksa birakayim demis size ?
son olarakta o sitelerde genellikle evlenmek icin degil baska seyler icin takiliyolar evlenende vardir elbette ama 100 kisiden biri sanirim

Ben görüşmemizde kendimi hiç beğenmedim zaten acaba bir ihtimal benim istemediğimimi düşündü böyle olsa çok sevinirdim ama ben sonrasında kitap tavsiyesi banamı diye yazdım gayet resmi ve soğuk msj yazdı istese sıcak bir iletişime gecebilirdi tabi incileride dökbiliyomusun
Bence bu adamdan uzak dur böyle insanlar döverde ya ne biliyim kırılma ama belki hoslanmamistr o yüzden sende yoluna bak abla
b
Biliyomusum eşini dövdüğü nü düşündüm ama çok sert bir adam ama öyle yumuşak bir yanım gülüşü de var onu çözüp ona göre davranmaktan gerek yani bu adam zor yorar... Kalbim anla artık anla

Ben görüşmemizde kendimi hiç beğenmedim zaten acaba bir ihtimal benim istemediğimimi düşündü böyle olsa çok sevinirdim ama ben sonrasında kitap tavsiyesi banamı diye yazdım gayet resmi ve soğuk msj yazdı istese sıcak bir iletişime gecebilirdi tabi incileride dökbiliyomusun
b
Biliyomusum eşini dövdüğü nü düşündüm ama çok sert bir adam ama öyle yumuşak bir yanım gülüşü de var onu çözüp ona göre davranmaktan gerek yani bu adam zor yorar... Kalbim anla artık anla
Hakkinda hayırlısı neyse allah onu nasip etsin

telefonla görusuyor olabilir o anda kapatamayacago bir gorusmeymis sonucta biriyle geyik muhabbeti yapmiyormus.
evlerimiz yakin demistiniz o sizin nerde oturdugunuzu bilmiyormuydu evin uzaksa birakayim demis size ?
son olarakta o sitelerde genellikle evlenmek icin degil baska seyler icin takiliyolar evlenende vardir elbette ama 100 kisiden biri sanirim
Zaten o tlf konuşup gözlükle 5dk durması beni cadılaştırdı insan ilk gözgöze gelmek istiyor malum o elektrik akımonı :)) hissetmek istiyor bunlar olmadı ev avm ye uzaksa nezaket en teklif etti otururkende evim buraya yakın demiştim

ben güçlü bir koca olurum ama kadın da erkeğini kar gibi örter dinlendirir yokmu bana kar olabilecek gibi yazılar yazıyor .

Bu adam mı entelektüel? Resmen kekonun önde gideni.

Sorunuza gelirsek, adamı iyi tarif etmişsiniz aslında resmen gözümde canlandı, boş ama çok özgüvenli ve karşısındakinin kendisiyle ilgilendiği hissedince parmağında oynatan tiplerden. Siz de onu kendinizden üstün gördüğünüzü ve beğendiğinizi çok belli etmişsiniz. Beğenseydi aramamazlık etmezdi, böyle tipler beğendiği zaman sülük gibi yapışır. Gerçi sadece böyle tipler meselesi değil, beğenen bir erkeğinin mesafe koyması için hiçbir sebep yok.

Bu adam mı entelektüel? Resmen kekonun önde gideni.

Sorunuza gelirsek, adamı iyi tarif etmişsiniz aslında resmen gözümde canlandı, boş ama çok özgüvenli ve karşısındakinin kendisiyle ilgilendiği hissedince parmağında oynatan tiplerden. Siz de onu kendinizden üstün gördüğünüzü ve beğendiğinizi çok belli etmişsiniz. Beğenseydi aramamazlık etmezdi, böyle tipler beğendiği zaman sülük gibi yapışır. Gerçi sadece böyle tipler meselesi değil, beğenen bir erkeğinin mesafe koyması için hiçbir sebep yok.
Evet kabul etmem gereken bu bir keko üstelik dul beni redetti

üşenmedim baştan sona okudum. gayet güzel anlatmışsın kendim yaşamış kadar canlandırabildim kafamda :)
senin görüşmede donuk olman normal aslında. tabi biraz da yapı meselesi ama ilk defa gördüğün adama bundan daha samimi davranılmaz zaten. o yüzden kendini suçlama.
ayrıca sonradan zaten msj atmışsın ve konuşma açmışsın yine de görüşme taraflı olmamış.
emin ol canım isteyen ve iş çıkacak erkek ikinci görüşme planları yapıyor olurdu o yüzden bu adamı boşver derim ben.

Bir gönül yaram var fikirlerinize ihtiyacım var. Önce kendimi tanıtayım 37 yaşında bekarım çok iyi bir firmada iyi bir pozisyondayken işsiz kaldım 2 yıldır evdeyim bu sürede 1 yıl yüksek lisansla 1 yıl kpss ile gecti şuan iş arıyorum ama malum bubyaşta yalnızlık işsizlik insana inanılmaz dokunuyor.Bu güne kadar elbette sevdim sevildim ama gercekbir aşk tam olarak yaşamadım coğu ilişkim benim zorlamam ile sürdü bazılarının ise ben kıymetini bilemedim.Gelelim gönül yarama şu aralar işsizlik yalnızlık ta dibe vurdum çevremde bana talip olabilecek kimsede kalmadı sanırım :)) bende bulanlar arayanlardır dedim bir evlilik sitesine üye oldum başta amacım sadece can sıkıntısı idi uzun süre o sitede asla kalmak değildi niyetim ilk 2-3 gün acemice sacma bir iki muhabbete girdim ama 4. Günü dayanamayıp fotoğraf koydum ve 10 dk içinde 30 msj geldi şok oldum ama ben yine çok ciddiye almıyorum derken bir adam kriterlerimin dışında boşanmış ve çocuk sahibi öyle güzel kendini ifade etmişki kriterlerimin dışında olmasına rağmen cvp yazdım beni m direkt cvp "eşinden niye ayrıldın" oldu offf bu beni nasıl yerden yere vurdu "insan bir merhaba der bir tanışır bensana ilk msj niye evlenmedin bu günr kadar desem ne düşünürsün sen nasıl lisans mezunusun" ayy bu kadar ciddiye alması resmen kendimi sert duvara çarpmış hissettim neyse özür falan filan bu yumuşadı "güzel ilşkiler kavgayla başlarmış hadi hayırlısı dedi"tlf aldık beyefendi entellektüel felsefe öğretmeni 44 yaşında of msj noktalı virgül imla işaretleri falan bir titiz bir güzel konuşma hitabet benim başım döndü bana yaptığı söyleşi programlarının videolarını izletti vs kitap yazıyor aynı zamanda boylu poslu namazlı niyazlı maddi gücü iyi eli yüzü temiz şık bir adam ama biz bununla ilk tlf görüşmemizde yine kapıştık iletişimi kestik evlilik sitesindeki hesabını o da bende dondurduk 15 gün sonra hesabımı actım oda açtı beni m profilime baktı hemen bende baktı m ama hiç mrb falan yok bu sitede sayfasına ben güçlü bir koca olurum ama kadın da erkeğini kar gibi örter dinlendirir yokmu bana kar olabilecek gibi yazılar yazıyor ben tabi çıldırıyorum ayy aşık oldum resmen sadece sitede onu takip ediyorum kızının resimlerini falan koydu ay kızınada bir ruhum ısındı nasıl öpüp koklamak istedim neyse bi on gün sonra dayanamayıp "ilk rüzgarda savruldun"diye msj attım bu cvp yazdı hemen tlf numarını tekrar yaz arıyacağım dedi aradı ertesi günü yüzyüze görüşelim dedi öyle tesadüfki benim hemen üst caddemde oturuyormuş neyse ama benmi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama yarın işin varmı dedi bende uydurdum çarşıya gidicem dedim o zaman öncesinde görüşelim dedi bende olmaz carşı dönüşü ararım görüşürüz dedim amacım süslenmek için zaman kazanmak kuaföre gidicem falan çoğunuz bilirsiniz bu durumu ne giysem sacımı nasıl yapsam bir telaş sormayın gitsin düzbfön ve çok hafif bir makyaj yaptım ve çarşı marşı yok yani bu bana çarşıya arabanlamı gideceksin dedi benim arabam yok dedim otobüsle giderim dedim ama çok gücüme gitti sanki mal varlığımı ölçüyor gibi geldi öyle kötü oldum ki heralde arabası vs olan bir bayan beklentisi var dedim neyse kuaföre vs koştururken bu hadi hadi dibe msj atıyor çok beklettin bütün günüm seni beklemekle gecti dibe msj atıyor ama ben sert olduğunu anladım artık zaten bana "beni yumuşak huylu yapabilirmisin" demişti o nedenle alttan almaya calıştım birde kızlar bu kadar yakınımda böyle bilgili abuk subuk konuşmayan sınırlarını bilen bi adam kaybetmek istemedin bu şehirde tek başınaymış tam benlik neyse biz buluştuk işte bu kısmı siz bi değerlendirin canlar benden önce gitmiş cafeye en orta yere oturmuş akıllı insan sessiz sakin bi yere gecer :)) karşıdan tanıdım onu oooo çok yakışıklı karizmatik ilk gördüm ve bu adam benim kocam olmalı dedim hayatımda ilk kez birine nöyle baktım masaya gittim tlf ile konuşuyor gözünde güneş gözlükleri (cafenin bahcesindeyiz)ayağa kalktı eliyle buyur işareti yaptı tlf görüşüyor elinde kredi kartı şifre alıyor heralde dedim peki gözlükler neden çıkartılmadı ay ben gözlükler arkasından inceleniyprum heralde dedim bir bozuldum kalk git kızım diyorum içimden bu ne saygısızlık neyse hadi agresif olma hep bundan kaybediyosun kaç yaşına geldin bir sevenin yok oturduğunyerde otur dedim bitti görüşmesi özür diledi bayram için uçak bileti alıyordum dedi şişedeki suyu bardağa döküp bana su ikram etti ben yumuşadım ama yinede bütün enetjim gitti konuştuk biraz ama ben adamın karşısında kilitlendim resmen ailemi sordu köydeler dedim benim annem babam vefat etti dedi ben başım sağolsun diyemedim sustum annenimi babanımı sevenin dedi annemle pek anlaşamam babam çok iyi anlaşırım dedim annem biraznsert cadıdır dedim ama bana demezmi sende biraz cadısın dedi vücud dilin onu göstetiyor dedi ay ben yine bozuldum patlıcam bende sende çok sert sin dedim ama ben evimde sert değilim dedi sonra siyaset konuştuk biraz farklı fikirlerdeyiz tabiki sürekli o konuştu şehirleşmenin doğayı mahvetyiğini falan anlatıyor ben dinliyorum küçük çocukları göstetiyor bak görüyormusun küçücük çocuk babasını nasıl pesinden koşturuyor falan diyor bu arada kahve içtik ama ben heyecandan içtimmi onu bile hatırlamıyorum yarım saat geçti ben adam sıkıldı zaten diye kalkalım dedim bir 15 dk.daha oturalım dedi oturduk 15dk sonra yineben kalkalım dedim ahhh bilseniz hiç isyetmiyim onun yanından ayrıldın ama ben kilitlendim bişiy çıkmıyor benden adam sıkılacak neyse kalktı k avm dışında kadar yürüdük ama kızlar yanında çok küçük kaldığıımı hissettim resmen boy farklı bariz adam a döküp bakamadım bile ve hiç bakamadım yürürken annemi babamı beraber aynı köydelermi diye sordu tekrar anlayamadı heralde bende evet dedim sadece bol bol dua etmek gerek dedi bu sitelerden zor evlenmedin dedi sonra ev uzaksa arabam burda bırakayım dedi evim çok yakın dedim teşekkür etti m (gercekten cok yakındı ve birde arabasına binip o stresi göze alamadım yaaa) peki ozaman seninle tanıştığıma memnun oldum dedi elini uzattı ben bende diyemedim ben market kısmına geciyorum dedim tamam dedi ve ayrıldık ahhh ahhh diyosunuzki niye bunları bu kadar detaylı anlatıyosun çünkü sonrasında beni aramadı ayrıldıktan yarım saat sonra sitede n benim profilime incelemiş aramayınca bende siteye girip baktım ve öyle kaldı ben bir hafta sonra dayanamayıp yine profiline baktım ama o benim baktığımı görfüğü halde benim profilime girmedi ne slm ne sabah yok yok yok sonra bayanlar a bi kitap tavsiyesi yazmış bu kitap ı okuyun sectiğiniz erkeği hak ediyomusunuz kendinize sorun yazmış ay ben üzerime alındım msj attım bu tavsiye banamı benim size uygun olmadığımımı söylüyorsun beni ilk karşılarken tlf konuşma cok inciticiydi dedim korkudan siteye 4 gün girmedim cvp yazmassa kafayı yerdim cvp yazmış size hiçbir tavsiye de bulunmadım tlf görüşmem zorunluydu biletim yanabilirdi bununla için özür diledim sizden demiş ne güzel cvp demiş :KK43:( kızlar ben bu adam aklumdan çıkartamıyorum benim hatam varmı onun aramadı beklemem hatamı obenim davranışlarımdan istemefiğimimi düşündü ama sonra msj atyığımda istese kapı aralatmıydı offf offf nolur kızlar bir el atın...
Gönülden sevenler mi :)

Adam bence sizden pek etkilenmemis.Bence keske siz de etkilenmeseydiniz.Sert,aksi bi adami hic ayaginiza dolamayin.Uyumsuz geldiniz bana.

Adam ego kasıyor.
Madem o kadar yakışıklı o sitede işi ne?
Keşke demeseydiniz öneri bana mı diye.
Sizinle ilgilenmiyor ama sizi etkilediğinin bariz farkında.
Belki ilginizden rahatsız bile oluyordur.
Beni yumuşat falan demesi acayip itici. Kaba saba bi tip.
Işık hızıyla kesin iletişimi.

Madem o kadar yakışıklı o sitede işi ne?

ben de bunu anlamıyorum. konu sahibi üzerine alınma sadece erkekler hakkında böyle düşünüyorum, ben bu kadar yakışıklı erkeklerin neden böyle sitelere üye olduğunu anlamam, çevresinde de bulabilir bence gayet.
bir de evlendirme programlarında var böyleleri, çocuk filinta gibi, boy desen yerinde fizik desen yerinde yüzü bebek gibi, ama evlendirme programına çıkmış, o tipiyle çevresinde bulamamış mı birini yani? ün mü kazanmaya çalışıyorlar ego mu tatmin ediyorlar programın reytingi için özel davet mi alıyorlar bilmiyorum.

Back
X