• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam beni beğenmedi mi?

Orası kesin aşırı güven ve kibirli ya herşey tamam da sevimsizi sevdim aynen otiplerden
Birak Allah askina ne ara sevdin ya kusura bakma kocaman kadinsin ama ergen gibi davraniyorsun su an.
Entellektuel mi bu adam? Agir kiro bence.
Sen de şişirip durma egosunu.
Ayrica begense pesini birakmazdi emin ol. Zorlama daha fazla

Evet kabul etmem gereken bu bir keko üstelik dul beni redetti
Dul diye bosanmisa degil esi ölene derler. Adama keko diyebiliyosan asik da olmamissindir. Havali takildigi icin cazip geldi herhalde

Bence madem siteden tanismak senin icin sorun degil, baska birileriyle tanis gorus havan dagilsin bu adami bu kadar saplanti yapmana gerek yok

Bayılıyoruz falan bu sert adamlara ama o kadar yorucu oluyolar ki... Tutku var ama huzur yok. Eğer tahammül seviyen yüksekse 1 sene kadar sonra başlarım senin sertliğine diye patlıyosun... Dünyadaki en güzel şey sakin huzurlu ilişki.. Bu adam bana seni sürekli itip kalar(sözel olarak) gibi geldi. Burnu biraz havada bence. Ne demek "seçtiğin erkeği haketmek" bak bak egoya bak... Ki sanırım senden de pek elektrik alamamış yada peşinden koşmanı bekliyo bişemedim... Ama bence uzak durmanda fayda var arkadaşım.

uzun olmasına ragmen merakla okudum ,bıtmesın ıstedım guzel anlatmışsın.bence adam senı begendı ama buluşmada kaybettın tutuk kalmanla beklentısını karsılayamadın galıba :( bıde calışıyor olsaydın o senın pesınden koşardı.adam parayı sevıo malum ,alttan alttan araba sormuş.inşallah ıkıncı bı şans verırsınız bırbırınıze.

Evet kabul etmem gereken bu bir keko üstelik dul beni redetti
Herkesin bir beğendiği kişi şekli var bu siz olmayabilirsiniz beklentisi farklı olabilir beni de beğenen olduğu kadar beğenmeyenlerde olur İnan bu kadar sorun etmem dünya da sayısını bilmediğim kadar erkek var biri de Şen'inle uyuşur mutlaka adama dünyada sın kalmış erkek muamelesi yapıp küçük düşme naparsa yapsın özgür

Ben görüşmemizde kendimi hiç beğenmedim zaten acaba bir ihtimal benim istemediğimimi düşündü böyle olsa çok sevinirdim ama ben sonrasında kitap tavsiyesi banamı diye yazdım gayet resmi ve soğuk msj yazdı istese sıcak bir iletişime gecebilirdi tabi incileride dökbiliyomusun
b
Biliyomusum eşini dövdüğü nü düşündüm ama çok sert bir adam ama öyle yumuşak bir yanım gülüşü de var onu çözüp ona göre davranmaktan gerek yani bu adam zor yorar... Kalbim anla artık anla
aaa eşini dövdüğünü düşünmüşssün bir de.
arkadaşım iyi misin sen?
bela mı arıyosun başına?
kaç yaşında kadınsın neden kapılıyosun böyle saçma adamlara.
kaç gere gördün ne paylaştın da sevdim diyosun hem.
ay ben seni hiiç anlamadım

Back
X