Ne davası açacakmışsınız?bana çok beğenmiyorsan zengin kendini satmış adamlan beraber ol mahkeme kapısı orda bana dava aç diyor .
ayrı yatıyoruz artık nasıl olacak bilmiyorum .
Zaten beraber yasiyorsun niye evlensin ki..3 yılımız doldu, aynı evde yaşıyoruz daha evlenme kararı vermedi beyfendi !
neymiş işte para biriktirecekmiş takıya altına muhtaç olmadan karşıma dik çıkacakmış .
diye diye ben gerçekten artık dayanamıyorum . bir yere gidiyoruz sürekli hesap kitap peşinde, hiç düşünmüyor bu kadının da gönlünü yapayım diye, sonra ben söyleyince ben suçlu oluyorum, zenginlik düşkünü kadın oldum .
neden evlenmesin ki ?Zaten beraber yasiyorsun niye evlensin ki..
Birlikte olmaya karşı değilim ama aynı evde yasamaya bu nedenden dolayı karşıyım. Adamın elinin altındasınız her konuda, neden evlilik için acele etsin ki?3 yılımız doldu, aynı evde yaşıyoruz daha evlenme kararı vermedi beyfendi !
neymiş işte para biriktirecekmiş takıya altına muhtaç olmadan karşıma dik çıkacakmış .
diye diye ben gerçekten artık dayanamıyorum . bir yere gidiyoruz sürekli hesap kitap peşinde, hiç düşünmüyor bu kadının da gönlünü yapayım diye, sonra ben söyleyince ben suçlu oluyorum, zenginlik düşkünü kadın oldum .
Sen ne anlatıyon Gülüm3 yılımız doldu, aynı evde yaşıyoruz daha evlenme kararı vermedi beyfendi !
Bence şöyle demek istiyorlar;Yahu şu neden evkensin ki yorumlarına ayrı hastayım. Yani erkekler sadece o malum iş için mi evleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?