Aslında sevgiliyken ortak yapılır heeher şey diye düşünüyorum. Yani evliyken bile ortak yapılıyorsa sevgiliyken ohooo.="yesname, post: 54792211, member: 818259"]Bence şöyle demek istiyorlar;
Adamın arkası toplanıyor,yemeği yapılıyor e cinsellik de var. Niye sorumluluk alsın ki,şimdi canı istese kapıyı vurup gider.
Canım alınma ama erkek arkadasının durumu musait değilse ve ayni evde karı koca hayati yaşiyorsaniz evlenmemek isteyebilir. Ayrica parasi olan adam kendini satmis mi oluyor nasil bi zihniyet bu3 yılımız doldu, aynı evde yaşıyoruz daha evlenme kararı vermedi beyfendi !
neymiş işte para biriktirecekmiş takıya altına muhtaç olmadan karşıma dik çıkacakmış .
diye diye ben gerçekten artık dayanamıyorum . bir yere gidiyoruz sürekli hesap kitap peşinde, hiç düşünmüyor bu kadının da gönlünü yapayım diye, sonra ben söyleyince ben suçlu oluyorum, zenginlik düşkünü kadın oldum .
Malum iş için değil ama ayni evde uyumak uyanmak. Gece olduğunda ayrılmamak. Beraber bir aile kurmak icin evlenmek istiyoruz. En azindan benim ilişkim için bu böyle. Ee ayni evde yaşiyosan beraber uyuyosan uyanıyosan nikaha ne gerek var diye düşünen erkekler vardir en azindan acele etmez kavusmak icinYahu şu neden evkensin ki yorumlarına ayrı hastayım. Yani erkekler sadece o malum iş için mi evleniyor.
Ben öyle yazanların sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum. Zaten evli gibisiniz niye evlensin senle derken kafaların daha çok cinsellik için söylendiğini düşünüyorum öyle yorum yapanlar için.="derdime derman, post: 54793564, member: 834900"]Malum iş için değil ama ayni evde uyumak uyanmak. Gece olduğunda ayrılmamak. Beraber bir aile kurmak icin evlenmek istiyoruz. En azindan benim ilişkim için bu böyle. Ee ayni evde yaşiyosan beraber uyuyosan uyanıyosan nikaha ne gerek var diye düşünen erkekler vardir en azindan acele etmez kavusmak icin
+1000Zaten evli gibisiniz madem adam niye acele etsin ki.
Cinsellik var,yemek,temizlik vardır,e iyi kötü düzenli bir hayat var,evde hayat arkadaşı var,masrafsız iş dolayısı ile acele etmiyor işte. Bu kafada olduğunu düşündüm.
Daha evlenmeden aynı evde yaşamak,birlikte olmak,hatta kızıp yatak ayırmak benim için ters şeyler.
Sizin için de yolunda gitmemiş işte besbelli.
Kaç yıllık evli ve sorunlu çifler gibi tüketmişsiniz birşeyleri.
Ne kadar da kabalaşmış size.
Yol vermek en mantıklısı
Cinsellik icin aynı evde yaşamak gerekmiyor aslında.. sadece imza yok ama evlilik hayati yaşaniyorsa.kavusmak icin de heves olmaz benceBen öyle yazanların sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum. Zaten evli gibisiniz niye evlensin senle derken kafaların daha çok cinsellik için söylendiğini düşünüyorum öyle yorum yapanlar için.
Zaten evli gibisiniz madem adam niye acele etsin ki.
Cinsellik var,yemek,temizlik vardır,e iyi kötü düzenli bir hayat var,evde hayat arkadaşı var,masrafsız iş dolayısı ile acele etmiyor işte. Bu kafada olduğunu düşündüm.
Daha evlenmeden aynı evde yaşamak,birlikte olmak,hatta kızıp yatak ayırmak benim için ters şeyler.
Sizin için de yolunda gitmemiş işte besbelli.
Kaç yıllık evli ve sorunlu çifler gibi tüketmişsiniz birşeyleri.
Ne kadar da kabalaşmış size.
Yol vermek en mantıklısı
Canım benim katılmadığım bir sürü yorum var. O yüzden polemik yapmadan senin mesajına yazmak istedim. Zaten birliktesiniz niye evlensin ki cümlesini düşünme bile. Onların zihniyeti çok başka.3 yılımız doldu, aynı evde yaşıyoruz daha evlenme kararı vermedi beyfendi !
neymiş işte para biriktirecekmiş takıya altına muhtaç olmadan karşıma dik çıkacakmış .
diye diye ben gerçekten artık dayanamıyorum . bir yere gidiyoruz sürekli hesap kitap peşinde, hiç düşünmüyor bu kadının da gönlünü yapayım diye, sonra ben söyleyince ben suçlu oluyorum, zenginlik düşkünü kadın oldum .
+1Bence şöyle demek istiyorlar;
Adamın arkası toplanıyor,yemeği yapılıyor e cinsellik de var. Niye sorumluluk alsın ki,şimdi canı istese kapıyı vurup gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?