adam istemiyor .

Evler zaten birleşmiş, sorunluluk paylaştırılmış, maddiyat ortak olmuş. Ne dimdik çıkması ben anlamadım. Aynı evde yaşamak sorun olmadıysa elaleme, takıyı az takmakta sorun olmaz.

Oyalanmaktan sıkılmadıysanız devam edin. Ama bi sonu yok gibi gözüküyor.

Sevgiliniz zaten evlilik hayatı yaşadığı için acele etmek gibi bir düşüncesi yok bence ,
Keşke aynı ev fikrini kabul etmeseymişsiniz ayrı eve geçme imkanı var mı .

Zaten evli gibisiniz madem adam niye acele etsin ki.
Cinsellik var,yemek,temizlik vardır,e iyi kötü düzenli bir hayat var,evde hayat arkadaşı var,masrafsız iş dolayısı ile acele etmiyor işte. Bu kafada olduğunu düşündüm.

Daha evlenmeden aynı evde yaşamak,birlikte olmak,hatta kızıp yatak ayırmak benim için ters şeyler.

Sizin için de yolunda gitmemiş işte besbelli.
Kaç yıllık evli ve sorunlu çifler gibi tüketmişsiniz birşeyleri.
Ne kadar da kabalaşmış size.
Yol vermek en mantıklısı

Aranizdaki dimanik nedir bilmem, ayni evde yasayan ve evlenen bir suru tanidigim var. Ustelik evlenmek isteyen de erkeklerdi hep. Yok " daha niye evlensin ki" demek de ne demek, insan hayat arkadasini buldu diye evlenir zaten, seks icin evlenenler yavas yavas evlilik suresince dokuluyor bir bir!
Ayrica Turkiye' de var mi bilmem, ama yurtdisinda bazi evlerde ayni evde yasamak vs , hele uzun sureli ilsikilerde evli gibi bir durumdur ve yasalar sizi korur.

Son düzenleme:
Siz evlenmek istiyor musunuz? Yoksa kaç yıldır evlenmek istedim artık evlenmek zorundayım diye mi bakıyorsunuz olaya. Kendinizi bir geri çekin bakın. İyice tartın, düşünün. Sonra vereceğiniz karara göre davranın.

Maalesef her erkek sadece ütüsünü, yemeğini yaptırsın, seks yapsın diye evlenmez.
Aynı evde yaşayıp, evlenen insanlar var.
Ama sen sanırım o tip bir erkekle sevgili değilsin.
Çünkü o tip erkek bu kadar zamanda hallederdi işlerini ve kadının hazır olup olmama durumunu kollardı. Önemserdi.

="yesname, post: 54792211, member: 818259"]Bence şöyle demek istiyorlar;
Adamın arkası toplanıyor,yemeği yapılıyor e cinsellik de var. Niye sorumluluk alsın ki,şimdi canı istese kapıyı vurup gider.
Aslında sevgiliyken ortak yapılır heeher şey diye düşünüyorum. Yani evliyken bile ortak yapılıyorsa sevgiliyken ohooo.

Canım alınma ama erkek arkadasının durumu musait değilse ve ayni evde karı koca hayati yaşiyorsaniz evlenmemek isteyebilir. Ayrica parasi olan adam kendini satmis mi oluyor nasil bi zihniyet bu

Yahu şu neden evkensin ki yorumlarına ayrı hastayım. Yani erkekler sadece o malum iş için mi evleniyor.
Malum iş için değil ama ayni evde uyumak uyanmak. Gece olduğunda ayrılmamak. Beraber bir aile kurmak icin evlenmek istiyoruz. En azindan benim ilişkim için bu böyle. Ee ayni evde yaşiyosan beraber uyuyosan uyanıyosan nikaha ne gerek var diye düşünen erkekler vardir en azindan acele etmez kavusmak icin

Ben öyle yazanların sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum. Zaten evli gibisiniz niye evlensin senle derken kafaların daha çok cinsellik için söylendiğini düşünüyorum öyle yorum yapanlar için.

+1000

Ben öyle yazanların sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum. Zaten evli gibisiniz niye evlensin senle derken kafaların daha çok cinsellik için söylendiğini düşünüyorum öyle yorum yapanlar için.
Cinsellik icin aynı evde yaşamak gerekmiyor aslında.. sadece imza yok ama evlilik hayati yaşaniyorsa.kavusmak icin de heves olmaz bence

Aradigim yorum tebrik ediyorum valla. Cok guzel demissin

Biraz acı gelebilir sozlerim. Ua kardesim adam senden alabilecegi acı tatlı herseyi almıs tatmıs yasamıs. Niye nikaha gerek dıysunki? Hani evlenince sunu yasarız birlikte diyecegi özlemini duyacagı ne kalmıs ki ? Evlenmeden gidip adamla yasarsanız o nikahı daha coookk beklersiniz. Adamın yaptıklarıda kasıtlı. Senin yılıp gitmen için. Aslında kabul etmekte zorlandanda sende biliyosun bu adamın sana sevgisinin bittigini ve nikah yapmıyacagını. Senin adına üzgünüm ama asıl hatalı sensin burada. ....

şu beraber yaşıyorsun neden evlensin ki türü yorumları yapanlar kadınları aşağıladığının farkında mı acaba?
kadın erkeğe sunulan hediye, nikah basıp her istediği yapılacak bir eşya değildir. bu yorumlar resmen kadını kötülüyor.

şimdi burada sorun yaşayan kişilere bakalım.
evlenmeden önce birlikte yaşamak erkeğin değer vermesini engelliyorsa burada sorun yaşayan, şiddet gören, aldatılan vs her kadın demek ki birlikte yaşamışlar ki erkek önem vermiyor.

halbuki biliyoruz ki yok öyle bir şey.
aksine birlikte yaşanmadığı için bazı şeyleri anlamayıp, sonra da boşanamayan, zorlanan kadınlar gırla.

ben de birlikte yaşadım bazı sevgililerimle.
üstelik hepsi de benle evlenmek için deli oluyorlardı.
şimdi burada öyle yok neden evlensin ki diye konuşanları görünce güldüm kendi içinde, bu küçük zihniyete göre sevgililerim benimle evlenmekten kaçması lazımdı ama olmuyor hayat işte.

o yüzden yaşamadığınız, size zor gelen şeyleri başkası yaşadı diye burada kötülemeyin.
sizin dar kafanızla algıladığınız gibi olmuyor.
kadın birlikte yaşarsa erkek öyle kafasına göre çekip gitmiyor.
aksine burada evli kocalarının kaçıp gittiğini anlatan kaç hikaye okuduk değil mi?

eee hani evlenince her şey iyi olurdu?

konu sahibinin sevgilisi para biriktiriyormuş. evlenmeye niyeti olmasa yapar mı bunu?

evlilik başka bir olay.
kanuni boyutu var. hak sahibi olma var. hastanede kanuni temsilci durumu var vs.
sadece cinsellik olarak görünce işte böyle sorunlar yaşanıyor sürüyle.

Canım benim katılmadığım bir sürü yorum var. O yüzden polemik yapmadan senin mesajına yazmak istedim. Zaten birliktesiniz niye evlensin ki cümlesini düşünme bile. Onların zihniyeti çok başka.
Diğer yumuşatılmış yorumlarda da alt metin aynı aslında. Kadın adamın her işini yaptığı için adam da evlenmek istemiyor demeye getiriliyo.
Evlilik bu mu insanlar için anla ıyprum. Aile olmak birlikte yaşlanmak istemek demek. Yaşlanırken çocuk da yapılır :) bunu evlenmeden de yapabilirsin ama türkiyede çok zor. Çocuğun olduğunda daha da zor.
Bizde aynı evde yaşadık 4 yıl bu yaza evleniyoruz. Kendimizi ayarlayalım diye bekledik hep. Maddi imkanlar istekler ailelerin durumu önemliydi bizim için. Sevgilinin ifade edişi yanlış ama bunu da ısrar ederek bu raddeye getirdiğini düşünüyorum.
Sen seviyosan evlenmek istediğini söylediğinde maddi imkanlar için belli bir süre vereceğini zaten istemedir, sözdür nişandır hep zaman kazanacağınızı. Gerekirse de nişanlıyken 1 sene bekleyeceğinizi belirtin. Hala kaçıyorsa tekrar düşünürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…