adam istemiyor .

Durum basit aslinda: Beraber yasa veya yasama seninlen evlenmek isteyen adam ne yapar ne eder sana nikahi basar. Bunun ne uzun lafini nede hesabini yapar. Siz zaten onda öyle ciddi niyeti görseniz burda konu acmazdiniz. Demek ki göremiyorsunuz. Yani siz kocaman dügün felan isteseniz adamin birikim yapmasi lazim denebilir ama böyle bir durum da yok. Yani ilerde ayni yoldan yürümek istemiyorsa ayrilmak en iyisi

kurtul gitsin ömür mü geçer evlendiğinizi düşünenizse ev alalım para harcamayalım ev alalım harcamayalım sal gitsin

Ayni evde yasamakla evlilik arasinda bir fark yok bana gore. Adam zaten evlilik hayatında yaşiyo. Ne diye evlilikle ugrassin ki. Sıkıldıktan sonra kendine yeni birini bulur evlenir. Hatta belli ki, sizden sıkılmıs. Sizinle evlenmiycek, siz de iyi biliyorsunuz ...

Şunu söylemek istiyorum bence bu adamla evlenme. Bak zaten görmüşsün ne olduğunu, niye diretiyosun... Mesela ben de aynı evde kalacaktım sevgilimle hatta birkaç gün kaldım yok olmadı dışarıdaki benimle buluşan flörtöz adamla evin içinde gördüğüm adam bir değildi ben de hiç bulaşmadım. Evlenmeden görmek lazım diye düşünüyorum milletin dediğine bakma sen herkesin çocuğu,kardeşi var ne yaşayacak kimse bilmez. Büyük konuşmamak, yargılamamak, küçümsememek lazım. Hiç olmadı topla bavulunu çık evden

Bazi uyeler icin soyluyorum, ne yani kocalariniz evli olmasaydiniz bir noktada sizden sikilip gidecekler miydi? bu kadar mi guvensizsiniz aradaki sevgiye? Sevgilimle beraber yasiyorum ve evlenmek isteyen taraf o, her ne kadar "benden alabilecegi her seyi almis olsa da"

KarisiKgibisin evde hep yaninda ayrica ates ve barut ayni ev her istediklerinde yangin ciksin sonra da bekle ki adam seninle evlensin imkansiz gibi birsey sanki bu istedigini alıyor nede olsa bulasik temizlik ütü birlikte uyumak ulasmak istedigi birdey yok neden nikah yapsin masraf yapsin ki hem hep hesapci diyorsunuz evlenince degisecek degil ya bu adam bence siz evi ayirin

Ya az öncede bir konu okudum, sevgilimin annesi böyle böyle dedi, bir kadın nasıl der bunları.. İşte böyle derler.. Anneannem küçüklüğümden beri der, bey beyliğini vermişte kız kızlığını vermemiş diye..
Birini seversiniz, aşık olursunuz çok normal.. Ama aynı yatak filan çok sorunlu cidden.. Erkekler bizler kadın yoğun duygulara sahip değiller, onların evlilik için belirli motivasyonları var.. O motivasyonlar gidince de bayanlar ne yapacağız derdine düşüyorlar.. Neyse ki hamile değilsiniz.. Bence iyi bir tartıp, kararınızı verin.. Sizden kısıp para biriktirir, başkasına takar altını..

Aynı evde yaşamak istemenizin ve yaşamanızın mantığı nedir? Bir kaç neden olabilir ama Bir bakıma ben bu insanla gelecek. Kurabilir miyim? Aile olabilor miyim değil mi? Aile olamazsınız. O sizinle ilk aşılması zor sorunda birakabilecek bir karaktere benziyor. Duygularınız anlayamiyor bile.

Neden evlenmeden beraber yaşarsınız !! Adama evlenmek için bi neden kalmıyor !! Evlenenden herşeyi önüne sürerseniz değeriniz düşer böyle işte hiç bi hak talep edemeyeceğiniz çöpe atılmış 3 sene en baştan hatalı başlamak . Burası Türkiye evlenmeden olma diyince geri kafalılık oluyor

Evlilik ille olması gereken bir şey değil. Ama eğer siz mutlaka evlenmek istiyorsanız ve o bunu istemiyorsa gelecek planlariniz birbirinden farklı demektir. Zaman da geri doldurulabilen bir mevhum değil. Uc yıl beş yıl daha geçmeden bitirin. Zaten mutluymuşsunuz gibi de gelmedi. Zorlamanın alemi yok. Şu an sevgili olarak mutsuzsunuz bu adamla evlenirseniz evli olarak mutsuz olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…