• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar. Özel sektörde çalışıyorum. İnsan kaynaklarında elli küsür yaşlarında bir tane adam var adam zaten belaltı salak saçma espriler yapan iğrenç birisi. Bende birgün sinirlenip kendisine bana bu şekilde şaka yapamazsınız iş etiğine uymayacaksanız ben sizinle çalışmaya devam etmeyeceğim demiştim ondan sonra kesti zırvalıklarını (piyasaya göre iyi bir maaş alıyorum şuan birde yeni zamlandı maaşım çıkmak da istemiyorum) Asıl konuya geliyorum uzattım kusura bakmayın.. Adam odama geldiğinde bir iş söylemek veya sormak için odanın içi iğrenç bir şekilde soğansı kokmaya başlıyor ve ağzından da sigarası eksik olmayan biri olduğu içinde ağzındaki leş sigara kokusu da yayılıyor... camı on dk falan açmayınca o koku kalıyor kusacak gibi oluyorum artık. Camı da çok açmıyorum çünkü hava çok soğuk cam hemen arkamda. Bende sigara kullanıyorum ama bu kadar çok içmiyorum ve parfüm sıkıyorum naneli şeker yiyorum hemen. Odası da rezalet kokuyor zaten. Acaba farklı bir mail alıp da parfüm kullan naneli şeker kullan mı desem of bıktım bu pislikten :kızgın: Farklı önerilere açığım...

Odanıza geldiğinde naneli şeker ikram edin. Sigara kullanıyorsunuz , ağzınızda eksik etmeyin deyin.

Bu arada sigara kokusunu , ne parfüm ne naneli şeker bastirabilir.
Kötü bir kokunun üstüne sürülen parfüm daha beter kokar.
Güzel koktuğunu sanabilir kişi ama öyle değil. Sigara icmeyenlere daha pis kokuyor sigara , parfüm karışımı.

Cani acacaksiniz yapacak bisey yok.50 kusur yasindaki adama kokuyosun denmez okadar gevsekse bir de.Su anda 25 kisilik siniftayim.Sabah yedigi yumurtayi gazla cikaran cocuktan tutun buram buram hormon kokan ergen cocuga kadar dolu.Sinifin kokusunu siz tahmin edin.Kar yagsa da camim hep acik.Acin cami olsun.

Siz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.

Eşim günde 1 ya da 2 günde bir bi tane sigara içer o bile duşa girmeden odaya girmez çünkü anında kokuyor kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok camı aç sürekli dobra olcam derken işsiz kalma:KK53:

Siz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.
haklısınız bende kokuyorumdur muhakkak ama ben balkonda içiyorum ve günde iki bilemediniz üç defa içiyorum bukaadar rahatsız edici ağır koktuğumu düşünmüyorum.. her gün duş alıyorum sırf insanları rahatsız etmemek için... ne yazıkki herkes bukadar düşünceli olamıyor... sigara kullanmayıpta kullanan biri ile aynı odada olmakta daha kötüymüş Allah sabır versin :(

Eşim günde 1 ya da 2 günde bir bi tane sigara içer o bile duşa girmeden odaya girmez çünkü anında kokuyor kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok camı aç sürekli dobra olcam derken işsiz kalma:KK53:
camı açınca da çok üşüyorum vallahi ne yapıcam bilmiyorum bir gün burası ne koktu ya falan diycem artık :KK70:

sigara icen herkes kokmuyor cok arkadasim vardi sigara icen bir gram koku yoktu ama kisisel bakima dikkat ediyorlar demekki dis fircalama parfum ayni kiyafeti surekli giymemek bide kullanilan sigaraya gorede degisiyor koku orani adam dikkat etmiyor demekki kendine ama bu konuda ne denirki anlamasi icin geldiginde oda spreyi sıkın odaya diycemde anlamaz onuda

Kadınların da saçları kokar buram buram. O da mide bulandırıcı. Sarılınca öpüşünce geliyo kokusu

Cani acacaksiniz yapacak bisey yok.50 kusur yasindaki adama kokuyosun denmez okadar gevsekse bir de.Su anda 25 kisilik siniftayim.Sabah yedigi yumurtayi gazla cikaran cocuktan tutun buram buram hormon kokan ergen cocuga kadar dolu.Sinifin kokusunu siz tahmin edin.Kar yagsa da camim hep acik.Acin cami olsun.
sizinki daha betermiş gerçekten :olamaz:

Back
X