• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

Siz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.
Herkes kokmuyor mesela ben. İçtiğimi ancak ben söyleyince anlıyorlar. Herkesten aldığım tepki ama sende hiç kokmuyor kokusunu almadık gerçekten içiyor musun oluyor. Her şeyden önce ailem bilmiyor içtiğimi. Onlar anlardı koksaydım. İnsan sürekli duş alırsa, kıyafetini değiştirip naneli şeker sakızı eksik etmezse kokmuyor

Tek çözüm :KK53:
20100410_fis-fis-ismail-milletvekilinin-agzina-sprey-sikti_k.jpg

Ne derseniz de o adam değişmez o yüzden boşuna ugrasmayin.en azından davranış açısından engel olmussunuz izin vermeyin yersiz sakalara.benim de bir ara çalıştığım okulda bir öğretmen iki evliydi sürekli bunla ilgili espri yapıyordu.cok rahatsız oluyordum.birgun sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez bayanların arasında konuşmalarıniza dikkat edin çok rahatsız edici demiştim kesmisti

Merhaba hanımlar. Özel sektörde çalışıyorum. İnsan kaynaklarında elli küsür yaşlarında bir tane adam var adam zaten belaltı salak saçma espriler yapan iğrenç birisi. Bende birgün sinirlenip kendisine bana bu şekilde şaka yapamazsınız iş etiğine uymayacaksanız ben sizinle çalışmaya devam etmeyeceğim demiştim ondan sonra kesti zırvalıklarını (piyasaya göre iyi bir maaş alıyorum şuan birde yeni zamlandı maaşım çıkmak da istemiyorum) Asıl konuya geliyorum uzattım kusura bakmayın.. Adam odama geldiğinde bir iş söylemek veya sormak için odanın içi iğrenç bir şekilde soğansı kokmaya başlıyor ve ağzından da sigarası eksik olmayan biri olduğu içinde ağzındaki leş sigara kokusu da yayılıyor... camı on dk falan açmayınca o koku kalıyor kusacak gibi oluyorum artık. Camı da çok açmıyorum çünkü hava çok soğuk cam hemen arkamda. Bende sigara kullanıyorum ama bu kadar çok içmiyorum ve parfüm sıkıyorum naneli şeker yiyorum hemen. Odası da rezalet kokuyor zaten. Acaba farklı bir mail alıp da parfüm kullan naneli şeker kullan mı desem of bıktım bu pislikten :kızgın: Farklı önerilere açığım...
Kapalı ortamda sigara içiliyor diye şikayet et polise bu bahaneyle odan pis kokmaz o pis herif de açık alanda oynar

Alo 184 ü arayıp şikayet edebilirsiniz. Ama adamın tek sorunu sigara kokusu değilmiş, işe yarar mı bilemem.

Tütsü alıp yakmaya karar verdim artık adamin kisisel pisligine laf soyleyemiyorum mecbur katlancam birde biz bikac ay sonra plazaya tasinacagiz yahu plazada boyle les gibi kokmak nasil utanc verici insallah oraya tasininca dus almayi akil eder birde zaten sigarada icemez ohhh

Tütsü alıp yakmaya karar verdim artık adamin kisisel pisligine laf soyleyemiyorum mecbur katlancam birde biz bikac ay sonra plazaya tasinacagiz yahu plazada boyle les gibi kokmak nasil utanc verici insallah oraya tasininca dus almayi akil eder birde zaten sigarada icemez ohhh
şikayet edin kapalı alanda içiliyor diye.

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Back
X