AdAm OLaCaK KıZLaR...

yok benim öyle konuşma esnası değil bi an sessizlik olmuştu tv seyrederken dakmışım ,

misafir gelince ayıp oluyo esnemiyorum tutuyorum kendimi ama uykum gelince istemsiz gözlerim küçülüyo kızarıyo e anlaşılıyor haliyle, arkadaşlarım alıştılar bana ama sallamıyolar o yüzden

Ben hiç yemedim
Yemeyi de düşünmüyorum
Ama sana afiyet olsun

kokoreç yenmezmi yahuu nasıl yenmez bi insan on u nasıl yiyemez , sen şimdi kelle paça da sevmezsin çok ayıp

midyeye de bayılırdım geçen arkadaşım kendi yapmak için almış marketten içini bi açtı gördüğüm şeyden sonra tiksindim

Kelle paça, kokoreç, midye
Bu saydıklarının hiç birini yemedim
Gözüm tutmazsa yemem ben

kocaman olmuş , geçen sene bende kaktüs almıştım öldü sevmedi galiba ortamını , başkla bi arkadaşım da almıştı onunki baya büyümüştü ama sonra o da öldü niye ölüyolar ki anlamıyourm

Benim masam da pek güneş görmüyo diye
Kaktüs veya ona benzer birşey düşündüm
Bunlar gölge de veya çok az suyla yetişiyomuş diye

güzel, kibar olmuş , böyle ufaklar çok hoşuma gidiyo benimde , bide ıkea da çok güzel saksılar var renk renk desen desen fiyatları baya yüksek işte

Evet
Bunları da ikeadan almıştım ben
Sapları fazla uzundu kestim

Bir tane daha var aynısından onun altına renkli kumdan biraz büyük taş koydum
Bu da aynı şekildeydi de bu taşlar gelince bi deneyeyim dedim , değiştim

Son düzenleme:
bende netten göz altı morluklarına ne fayda olur ona bakıyourm , insanın yüzünü hasta yorgun gösteriyor bulamadım bi türlü çaresini , dün nette üzüm çekirdğei yağını öneriyorlardı aldım dün bakalım dün denedim zamanla faydası olur umarım , zararı olmasın da

Hiç fikrim yok benim

hay maşallah
geç olsun güç olmasın

kızın korkmuyo sanırım, kesin ister

Kızım sadece köpekten korkuyor canım, onun dışında korkmuyor.

1 yıl balık besledi ama dedesinin evinde (eşimin babası),

3 ay tavşan besledi ama yine dedesinin evinde.

Şimdi de eşimin ev arkadı Hakkari deki evlerine papağan almış, baban gelirken sana göndereceğim Ceylin diyor, kızım istiyor ama ben evde besleyemem, besleyecek kızımında gidip sevebileceği bir yer olursa (annemler yada eşimin ailesi) getirecek eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…