AdAm OLaCaK KıZLaR...

evet anlatmıştın hatırladım çok cici olmuş , benim balkonuma da almam lazım b işiler yaz geldi oturulur artık , plasitik sandalye alıp geççem

Bende plastik sandalye aldım
Taburenin yanından görünüyo biraz, 6 tane üst üste koydum kalabalık olunca onları da çıkarıyorum

Bende plastik sandalye aldım
Taburenin yanından görünüyo biraz, 6 tane üst üste koydum kalabalık olunca onları da çıkarıyorum

aslında ben armutları seviyorum ama onun için bahçen olucak yada kocaman balkonun çok rahat oluyolar , sürekli onlarda uyurum heralde bende olsa ,

aslında ben armutları seviyorum ama onun için bahçen olucak yada kocaman balkonun çok rahat oluyolar , sürekli onlarda uyurum heralde bende olsa ,

Bende onları seviyorum da
Bizim hem çim halı, hem salıncak, hem masa, hem çiçekler konunca hem masraflı oldu hem yer çok kalmadı.. Ortayı boş tutmak istiyorum.
Masanın 6 sandalyesi var zaten, 6 da plastik aldım yedek olarak yetmezse diye. Üst üste koydum bi köşeye koydum yer de kaplamıyor.

Bende balkonum için düşünüyorum o tabürelerden, plastik sandalye vardı sağolsun eşim hepsini kırdı, tabure daha sağlam.

Bende balkonum için düşünüyorum o tabürelerden, plastik sandalye vardı sağolsun eşim hepsini kırdı, tabure daha sağlam.

Biz tabure almadık
Ev temizliği zamanı kaynanamlar getirmiş bunu eski bi tabure sadece yükseğe erişmek için
Üst raflardan tencere vs alırken bize de lazım olduğundan kaldı öyle
Bende kılıfını yeniledim 1 tanecik var

Ben yine bi konu açayım

Kayınvalidenize - kayınpederinize ne şekilde hitap ediyosunuz ?

anne-baba , pek rahat olarak değil yapmacık şekilde alışamadım daha ,

ama kendi annemin babamın yanında hiç demedim şimdiye kadar hişt pişt diye idare ediorum şimdilik

Kızlar , son zamanlarda saç diplerim acayi kaşınmaya başladı,
Kendi kendime ne oluyor bu yaşta bitleniyormuyum dedim :)
Ayna karşısında tararken fark ettim diplerden beyazlarım çıkmaya başlamış, acaba ondanmı kaşıntı oldu, bu durumu yaşayan varmı aranızda ?

o durumla alakası var mı bilmiyorum ama , son 1 aydır duştan çıkınca en son saçıma bi tas kadar sirkeli su döküyorum saçlarımdaki dökülme gitti, parlaklaştı bir arkadaşımında kepeklerini de engellemiş , saç derisini besliyormuş , tavsiye ederim

Ben yine bi konu açayım

Kayınvalidenize - kayınpederinize ne şekilde hitap ediyosunuz ?

ben amca teyze diyorum

beyazlarken kaşındığını duymuştum

aaa daha yeni açılmış ne ara ilerlemiş 50 küsür sayfa. ben de bu hafta yoğun değilim bdv sakin nerede millet diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…