AdAm OLaCaK KıZLaR...

konu kocaların anaları galiba yine. ben de öyle bir zor diyorum ki elimde olsa demiycem.. hatta ilk evlendiğim zaman wc deydim kadın bakmadan kapıyı zorluyor. şey demişim "şeyyy teyzee ay anne ben varım"

konu kocaların anaları galiba yine. ben de öyle bir zor diyorum ki elimde olsa demiycem.. hatta ilk evlendiğim zaman wc deydim kadın bakmadan kapıyı zorluyor. şey demişim "şeyyy teyzee ay anne ben varım"

yani hani bazen sizde kv olcaksınız sizde takarsınız yaparsınız edersiniz diyenler çıkıyoya, valla ben takmam yani elin kızı bana anne demiş teyze demiş,kardeşim abla demez bana, ona bile karışmam, eltim zaten benden 8 yaş küçük gülüüüüüm kıııııız diyo

sen onun gülüsün deme öyle

Bu konuları duyunca geliyosun sadece ama

son gelişinde kadına hep siz dedim ve bu böyle devam edecek anne baba diyordum ama nerdeyse 3,5 yıl öncede kaldı.bundan böyle siz diyeceğim.ayyy "siz" de bile bir asalet var ve bu bile onlara çok fazla.

evet aynen ben de ya da şurada topik açılıyor görümceler neler yapıyor. ilişkiler çok enteresan ben de kardeşimin eşiyle arkadaş gibiyiz. birbirimizle bağlantımız yok yani ve gelinimiz değil sanki. çocuk olunca hala olacağım düşüncesi bile garip geliyor bana.

son gelişinde kadına hep siz dedim ve bu böyle devam edecek anne baba diyordum ama nerdeyse 3,5 yıl öncede kaldı.bundan böyle siz diyeceğim.ayyy "siz" de bile bir asalet var ve bu bile onlara çok fazla.

sanki bence siz olarak kalmaz. biraz aristokrat geliyor bana. benim eşimin babası köyde yaşıyor yani "siz" dersem. "af buyur gülüm?" der bana. ya da "oğlum bu kız ne diyo?" der. eşim de kabul etmezdi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…