- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.121
Annem , anne de ayıp olur diyor da
Cidden yapamıyorum
Kasti birşey değil
ha diyince denmiyoki,bide biz 9 sene amca teyze dedik, gerçi ben onun ailesiyle bikaç kere yüz yüze gelmişimdir ama gıyabında bahsederken bile teyze diyosun
aaa daha yeni açılmış ne ara ilerlemiş 50 küsür sayfa. ben de bu hafta yoğun değilim bdv sakin nerede millet diyorum..
ha diyince denmiyoki,bide biz 9 sene amca teyze dedik, gerçi ben onun ailesiyle bikaç kere yüz yüze gelmişimdir ama gıyabında bahsederken bile teyze diyosun
Benİpek hoş geldin
flört dönemindeyken ailesiyle görüşmüyormuydun nemesiss
saol canım.
iyi ki sormuşum ya sana yoksa orada kendi çapımda kulaç atıp durcam.
aaa daha yeni açılmış ne ara ilerlemiş 50 küsür sayfa. ben de bu hafta yoğun değilim bdv sakin nerede millet diyorum..
hoşgeldinn
çenemiz düşük birazcık sanırım
konu kocaların anaları galiba yine. ben de öyle bir zor diyorum ki elimde olsa demiycem.. hatta ilk evlendiğim zaman wc deydim kadın bakmadan kapıyı zorluyor. şey demişim "şeyyy teyzee ay anne ben varım"
yani hani bazen sizde kv olcaksınız sizde takarsınız yaparsınız edersiniz diyenler çıkıyoya, valla ben takmam yani elin kızı bana anne demiş teyze demiş,kardeşim abla demez bana, ona bile karışmam, eltim zaten benden 8 yaş küçük gülüüüüüm kıııııız diyo
Bu konuları duyunca geliyosun sadece ama
sen onun gülüsün deme öyle
yani hani bazen sizde kv olcaksınız sizde takarsınız yaparsınız edersiniz diyenler çıkıyoya, valla ben takmam yani elin kızı bana anne demiş teyze demiş,kardeşim abla demez bana, ona bile karışmam, eltim zaten benden 8 yaş küçük gülüüüüüm kıııııız diyo
sen onun gülüsün deme öyle
son gelişinde kadına hep siz dedim ve bu böyle devam edecek anne baba diyordum ama nerdeyse 3,5 yıl öncede kaldı.bundan böyle siz diyeceğim.ayyy "siz" de bile bir asalet var ve bu bile onlara çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?