AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben birşey demiyorum
Hoş geldiniz, nasılsınız, çayınızı tazeleyeyim mi dışında

ne konuşuyonuz ki heee doğru seninkiler yanında getirdikleriyle konuşuyor valla benimki benle arkadaş olmak istiyo beraber oturalım dedikodu yapalım sonra gezmeye gidelim dolaşalım , hani öyle hizmette beklemez beraber kuralım beraber kaldıralım bi ağırlığı olmaz bana ama işte kv sonuçta alıştırmıyorum , 3 haftada bir gidiyorum yada geliyolar o kadar bende iş yok sanırım

eşyanın tabiatına ters, sen şu an 7-8 yaşında bi çocukla arkadaş olabilirmisin, ben kv ile bi takılsam beni düğünlere lokallere falan götürür heralde ama ben cafe pub falan seven insanım günmü yapıcaz yani

Bizimkiler beni biliyo diye belki de yanında cemaat getiriyo
Canları sıkılmasın diye
Huyum bu benim, size de dedim gelsem bile konuşamam ben kolay kolay diye
O yüzden neden diyen olmuyo

Kimse yoksa bile eşim konuşur, epey konuşkandır
Biz rolleri değişmişiz diyorum

cnm senı bılıyoruz hiç konuşkan değilsin

karşı komşusu var 1 yıllık geliin kız sürekli annesi ve kayınvalidesi birde onların arkadaşlarıyla takılıyor bana anlatıyodu artık imadamı bulundu bilemedim bende ayyy ne o öyle sürekli insan sıkılır yani ben sıkılırım akranlarımla görüşmek isterim sürekli teyzelerle bunalırım demiştim bida laf etmedi ve konu komşu muhabbetini kesti

gülüüüüüüüüm kızzzzzzzzzzzzz :)))))))))))))))))))

bende zorda kalınca anne diyorum sessizce ama :)

yine iyi bence kaprisi yok yani..

oturduğu yere çivilenenler var.. nasıl olsa gelin var diye.

bazıları sever öle yaşlılar ıyı dedıkodu eder çünkü akranlarıyla orta yol bulamaz

hep öyle olur zaten eşlerden biri sakin diğeri hiperaktif yada biri konuşkan diğeri daha sessiz , biri hayat dolu diğeri içine kapanık vs böyle uzayıp gider ,

bazıları sever öle yaşlılar ıyı dedıkodu eder çünkü akranlarıyla orta yol bulamaz

valla aklım almıyo kız da öle okumuş, çalışmuş vakti zamanında , gerçi kocası yanlız dışarı çıkmasına izin vermiyor ya annesiyle ya kayınvalidesiyle görüşücek yada benim kv ile , öle saçma sapan akranlarımız da var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…