AdAm OLaCaK KıZLaR...

onların kendı tercıhlerı

benımde konuşacak kımsem yok hele hamılelğimde 9 ay boyunca yalnızdım konuşmak istesem bile çıkamazdım dışarı

kvdemın kızkardeşi falan gelirdi yanlarında bayılcak gıbı oluyordum hala oluyorums evmıyorum yaşlı muhabbetını ya para konuşuyolar yada evlendırme programı yada onun kız bunun gelini aklım fıkrım köreliyo onların yanında

iyi demişsin yani hep imada bulunuyolar, sen istediğim gibi ol der gibiler, yahu sor bi bakalım acaba sen benim hayalimdeki kv misin, ben nasıl kabullendiysem sende öyle kabullenceksin

gülüüüüüüüüm kızzzzzzzzzzzzz :)))))))))))))))))))

bende zorda kalınca anne diyorum sessizce ama :)

ben sessiz konuşamadığım için boğazımda nodüller çıktıya car car car

gerçekten nasıl bir ortam. bir sekreteriniz vardı sanırım Avrupa Yakası'ndaki Selin'e benziyordu. Sen hayat Holding gibi bir yerde misin? baya çok marka içeriyor deyince aklıma öyle bir şey geldi.

sanki bence siz olarak kalmaz. biraz aristokrat geliyor bana. benim eşimin babası köyde yaşıyor yani "siz" dersem. "af buyur gülüm?" der bana. ya da "oğlum bu kız ne diyo?" der. eşim de kabul etmezdi sanırım.

ahhhhhhhhhhhhhhhhhh canım kalır kalır onlar aristokrat ( sokak karısı nevinden)

ikisi de emekli öğretmen.

her şey sadece onlarda var(!).özellikle para(!).bit pazarından giyinirler eltiye para biriktirmek için, o biçim yani

Son düzenleme:
kızlar benimkinin türküsü var..

"oğlana yılan oğlana yılan" diyeee

oğlan oğlu yılan da kim oluyorsa artık.

gerçekten nasıl bir ortam. bir sekreteriniz vardı sanırım Avrupa Yakası'ndaki Selin'e benziyordu. Sen hayat Holding gibi bir yerde misin? baya çok marka içeriyor deyince aklıma öyle bir şey geldi.

Kurumsal bi firma
Evet o sekreter hala mevcut maalesef
Aklı beş karış hava da

Ben 2.katta tek çalışıyorum
İn cin top oynuyo
Bende kk ya sarıyorum, sonra çok konuştun diyolar

eşin bunları görüyosa boşver abla, artık umrunda olmasınlar evin ayrı ocağın ayrı

ay geberdim valla gülmekten şurada..millet neye gülüyor diyecek. zaten tırsık giriyorum şuraya bir gün görünecek.
:18:

sendenmı bahsediyorki :26::26::26:

geçen burda bı konuda okudum

kvde kızının çocuklarına canımın yavrusu dıyormuş

gelininkilere yılan yavrusu

kimileride oğullarının çocuklarını daha çok sever
edepsizlik başka bişey değil

sendenmı bahsediyorki :26::26::26:

geçen burda bı konuda okudum

kvde kızının çocuklarına canımın yavrusu dıyormuş

gelininkilere yılan yavrusu

muhtemelen bendendir canım oğlunun yanına başka yılan yok ki. zaten biz evlenirken "oğlum artık beni sevmez avradını sever " diye ağlıyormuş. benimki de ayrı bir model.

Peki kızlar kocişleriniz sizin anne ve babanıza nasıl hitap ediyorlar.

Kurumsal bi firma
Aklı beş karış hava da

İn cin top oynuyo

cnm bana gerekten alınmadığını bılıyorum ama

yınede sölim kvdenlerle yuz göz olmamkla çok haklısın bundan sonra senı örnek alıcam ebnde pek muhabet bılmem onlarla ama yınede malasef aynı evde yaşmanın getırdığı bı yuz gözluk durumu var sneın yaptığın çok doğru

burda yazdıklarının hepsınıde beğensim geliyor

daha ne dıyeyım yahu

Kurumsal bi firma
Aklı beş karış hava da

İn cin top oynuyo

ben de ortam müsaitken döktürüyorum, değilse girmiyorum. bilmiyorlar tabi burada takıldığımı. bilgi işlemci döküm alıyorsa toptan yandım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…