- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.181
Peki kızlar kocişleriniz sizin anne ve babanıza nasıl hitap ediyorlar.
muhtemelen bendendir canım oğlunun yanına başka yılan yok ki. zaten biz evlenirken "oğlum artık beni sevmez avradını sever " diye ağlıyormuş. benimki de ayrı bir model.
cnm bana gerekten alınmadığını bılıyorum ama
yınede sölim kvdenlerle yuz göz olmamkla çok haklısın bundan sonra senı örnek alıcam ebnde pek muhabet bılmem onlarla ama yınede malasef aynı evde yaşmanın getırdığı bı yuz gözluk durumu var sneın yaptığın çok doğru
burda yazdıklarının hepsınıde beğensim geliyor
daha ne dıyeyım yahu
ben de ortam müsaitken döktürüyorum, değilse girmiyorum. bilmiyorlar tabi burada takıldığımı. bilgi işlemci döküm alıyorsa toptan yandım zaten.
kimileride oğullarının çocuklarını daha çok sever
edepsizlik başka bişey değil
amca teyze der o da
sendenmı bahsediyorki :26::26::26:
geçen burda bı konuda okudum
kvde kızının çocuklarına canımın yavrusu dıyormuş
gelininkilere yılan yavrusu
Neyse ben biraz tıp yapıyorum
Arkadaşlara da fırsat vereyim
hem kız hem oğlan varsa. kızın çocuğu daha çok sevilir. yani istisnalar vardır da gelini sevmedikleri için çocuklara da yansıyor kişisel meseleler. bisidicem'in dediği yılan yavrusu bizim komşumuz derdi kızının çocuğu için "yavrumun yavrusu" gelininki için " yılan yavrusu"
kader üzülüyorum vallahı
işin varsa işim var ondan susuyorum de
içim rahat etsın
Susmam sustukça sıra bana gelecek
O çok rahat, sözlendiğimizden beri anne-baba diyebiliyor
Aynı ev mi ? Aynı bina değil miydi..
Bizimde buraya bi cihaz taktılar
O dur budur her yer engelli nerdeyse
O zaman face filan nanay olunca burayı buldum ben
Yaaa ciddi mi?
Benim eşim anne-baba der ama her kelimesinde değil.
cnm benımki bu lafın çokdaha iğrenç bi versıyonunu söyleyıp duruyo nasıl yazsam bılmıyorum ama buraya göre yazayım
'meme veren değilde .... veren kıymetli oluyormuş' geç anladım deyip duruyor iyice tıksındım kadından
cnm benımki bu lafın çokdaha iğrenç bi versıyonunu söyleyıp duruyo nasıl yazsam bılmıyorum ama buraya göre yazayım
'meme veren değilde .... veren kıymetli oluyormuş' geç anladım deyip duruyor iyice tıksındım kadından
korkunç ne edepsizlik şımarıklık narkörlük.hayata ve yaratıcıya karşı narkörlük.
Ayyyyyyyyy ne güldüm ne güldüm.
İnş. ilk banımı almam, demekki oda verdi onun için kıymetli oldu, olmasa kocası boşardı heralde.
Şaka yaptım , işim var
Yine evraklar geldi fabrikadan ama kendime de dur diyemiyorum
Üzülme :13:
aynı bına ama bırlıkte yemekyıyoruz bırlıkteyiz yanı ondan habersız bişi yapamadığımdan banyoya gırsem anlıyor wcye gıtsem anlar oyuzden aynı ev sayılır ben 3.kattayım o 1 .katta
2.katta onun gelin katıymış öle dıyor
Anlamış da ne olmuş, şimdi taktik mi değiştirecek. Tövbe estağfurullah ne mantık var insanlarda, Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?