AdAm OLaCaK KıZLaR...

muhtemelen bendendir canım oğlunun yanına başka yılan yok ki. zaten biz evlenirken "oğlum artık beni sevmez avradını sever " diye ağlıyormuş. benimki de ayrı bir model.

cnm benımki bu lafın çokdaha iğrenç bi versıyonunu söyleyıp duruyo nasıl yazsam bılmıyorum ama buraya göre yazayım

'meme veren değilde .... veren kıymetli oluyormuş' geç anladım deyip duruyor iyice tıksındım kadından

Susmam sustukça sıra bana gelecek

Peki kızlar kocişleriniz sizin anne ve babanıza nasıl hitap ediyorlar.

O çok rahat, sözlendiğimizden beri anne-baba diyebiliyor

Aynı ev mi ? Aynı bina değil miydi..

ben de ortam müsaitken döktürüyorum, değilse girmiyorum. bilmiyorlar tabi burada takıldığımı. bilgi işlemci döküm alıyorsa toptan yandım zaten.

Bizimde buraya bi cihaz taktılar
O dur budur her yer engelli nerdeyse
O zaman face filan nanay olunca burayı buldum ben

kimileride oğullarının çocuklarını daha çok sever
edepsizlik başka bişey değil

hem kız hem oğlan varsa. kızın çocuğu daha çok sevilir. yani istisnalar vardır da gelini sevmedikleri için çocuklara da yansıyor kişisel meseleler. bisidicem'in dediği yılan yavrusu bizim komşumuz derdi kızının çocuğu için "yavrumun yavrusu" gelininki için " yılan yavrusu"

sendenmı bahsediyorki :26::26::26:

geçen burda bı konuda okudum

kvde kızının çocuklarına canımın yavrusu dıyormuş

gelininkilere yılan yavrusu

Ben hep oğlunun çocuklarına düşkün olan babaannelere alışkınım, kızının çocuklarına düşkün olanlar bana garip geliyor. Hani kız el oldu gitti mantığı var ya, ben hep onu gördüm:44:

korkunç ne edepsizlik şımarıklık narkörlük.hayata ve yaratıcıya karşı narkörlük.

aynı bına ama bırlıkte yemekyıyoruz bırlıkteyiz yanı ondan habersız bişi yapamadığımdan banyoya gırsem anlıyor wcye gıtsem anlar oyuzden aynı ev sayılır ben 3.kattayım o 1 .katta
2.katta onun gelin katıymış öle dıyor

Ayyyyyyyyy ne güldüm ne güldüm.

İnş. ilk banımı almam, demekki oda verdi onun için kıymetli oldu, olmasa kocası boşardı heralde.

Anlamış da ne olmuş, şimdi taktik mi değiştirecek. Tövbe estağfurullah ne mantık var insanlarda, Allah akıl fikir versin.

korkunç ne edepsizlik şımarıklık narkörlük.hayata ve yaratıcıya karşı narkörlük.

öyle malasef ben söylenecek söz bulamıyorum aklının içinde kaçtane şeytan gezıyor bılemıyorum

allah hıdayet versın deyıp geçiyorumm

dile kolay 10 yıl daha neler duydum

alışıyor insan malasef

Son düzenleme:

Ayrı yemek yeseniz ne olur ?
Gerçi 10 yıldan sonra zor ama
Gıcık bi durum

Bu arada tiksinmekte haklısın, snein kayınvalidenden ben bile tiksindim
Ağzının ayarı yok :120:

çok çirkin gerçekten.

ama klasik bu kayınvalidelerin nasıl denir gelinin elindeki kozu olarak düşündükleri şey ve sinir olurlar bu konuya.

Anlamış da ne olmuş, şimdi taktik mi değiştirecek. Tövbe estağfurullah ne mantık var insanlarda, Allah akıl fikir versin.

sözun nereye varacağını bılmez oyuzdende manasız anlamasız lafları var sadece can yakmak için

eşime söylesem bu lafı annesının yuzune bakamaz bı anne bunu nasıl der anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…