AdAm OLaCaK KıZLaR...

Acıbademde oldum canım.
Genel prosedürü böyle biliyorum ben.
bende iğneyi ilk kez senden duydum.
Sen nerede oldun?

Nemesis en iğrenç kısım lavman.
Normal doğumda yapılıyor mu bilmem ama o kadaı ıkınacağını düşünürsen
doktorun suratın s...maman için yapıyorlardır herhalde.

Ne anladığımı anlatsam kesin banlanırım
Belki de ben yanlış anladım

Hadi bakalım hayırlısı
Kız olursa burada kısmet sorunu çekmez:))

uuu baby

kendimden tiksindim he

Ya neee.hadi ameliyat sırasında wc ihtiyacın olursa… heyecandan ne olacağı belli olur mu?

benim çok çişim gelir zaten heyecanlanınca artık sulu sepken bi doğum olur

Ben de özel bir hastanede oldum iyi bir ekiple… ameliyattan sonra da bayağı ağrım oldu. İlk hafta hele kabus gibiydi. Gülemiyordum bile. Gülünce dikiş yerim ağrıyordu.

Ben suyum ve nişanım gelince gittim doktora, sancım yoktu ama 3 cm. açılmam vardı, yatışım yapılana kadar 5 cm. olmuştu açılmam, kısa sürede doğum yaptım, epiduralci geldi ama gerek bile kalmadı şükür, çünkü açılmam hızlıydı.

yerimde olsanız doğumu Batmandamı yapardınız yoksa Ankarayamı uzanırdınız, aslında bi yanım Ankaraya git diyo bi yanımda burda kal evinde ol diyo,Batman zengin bi il, merkezde 9-10 özel hastane 1 tane devlet hastanesi var düşünün,mahallemde porche var yaa doğrumu yazdım bilmem

Ben de özel bir hastanede oldum iyi bir ekiple… ameliyattan sonra da bayağı ağrım oldu. İlk hafta hele kabus gibiydi. Gülemiyordum bile. Gülünce dikiş yerim ağrıyordu.
ben hastanede bır gece kaldım doktor ıyıysen çık madem dedı çıkçam çıkçam deyip duruyordum oğlumu yatağında görmek istıyordum kendı yatağımıda süslemiştik onun hevesıne çıktım bır gece kalmış oldum eve geldik tabı çamaşır yıkadım ben doğumumun 2 gunu utu yaptım hemde baya baya bıldın utu bir iki tane değil ama 1 hafta uyuyamadım çocuk yanımdan gitçek snaıyordum hiç ağrım olmadı dıye bılırım ama gulerken kalkarken falan tabıoluyordu sonuçta bır karış kesivar

bi arkadaşım hamile kalmayı düşünmeden 1 yıl önce özel sağlık sigortası yaptırdı , sonra hamile kaldı hatta 7. ayda hastaneye yattı 2 ay boyunca sıkıntılıı durumlar vardı benim şu an anlamadığım için anlatamadığım baya bi masraf oldu yani 20-25 bin civarı ama sağlık sigortası olduğu için kuruş vermeden çıktılar , ama işte o da riskli herkes planladığı zaman hamile kalamayabiliyor

İki gün o alet olmasa benimde olurdu tabi.
ama zaten o sürede ağrı kesicilerle atlatınca sonrası daha rahat oldu
Sadece hareketler kısıtlı.
İki büklüm şimdi düşününce zor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…