- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.161
lavman mı
sezeryanda da mı yapıyolar onu :18:
Bişey anlıyosam arap olim
Lavmanlar epidurallar havada uçuşuyo
Lavman en iğrenç kısmı ama doğum başlamadan öyle olduğunu sanıyorsun belki de yani ilk yüzleştiğin aşama. Kısaca şöyle bir sıvı ve arkadan içine boşaltıyorsun. Max 10 dk içinde wc de bağırsakların temizleniyor kötü bir duygu ama.
oooo ben zaten kıvamdayım , hatta küçük bir kazaya kurban gitmiş bile olabilirim 2-3 haftaya belli olur zaten , hani şu yumurtlama dönemi vs durumları varya bi hesap yaptım bugün katakulliye gitmiş olabilirim bakalım görcezzz
oooo ben zaten kıvamdayım , hatta küçük bir kazaya kurban gitmiş bile olabilirim 2-3 haftaya belli olur zaten , hani şu yumurtlama dönemi vs durumları varya bi hesap yaptım bugün katakulliye gitmiş olabilirim bakalım görcezzz
Acıbademde oldum canım.
Genel prosedürü böyle biliyorum ben.
bende iğneyi ilk kez senden duydum.
Sen nerede oldun?
Nemesis en iğrenç kısım lavman.
Normal doğumda yapılıyor mu bilmem ama o kadaı ıkınacağını düşünürsen
doktorun suratın s...maman için yapıyorlardır herhalde.
Ya neee.hadi ameliyat sırasında wc ihtiyacın olursa heyecandan ne olacağı belli olur mu?
sende öğren bak az kaldı ocağa
lavmanı biliyodum epidurali duyuyodum ben ipek açıkladı sağolsun
Hadi bakalım hayırlısı
Kız olursa burada kısmet sorunu çekmez:))
Ne anladığımı anlatsam kesin banlanırım
Belki de ben yanlış anladım
Ne anladığımı anlatsam kesin banlanırım
Belki de ben yanlış anladım
Acıbademde oldum canım.
Genel prosedürü böyle biliyorum ben.
bende iğneyi ilk kez senden duydum.
Sen nerede oldun?
Nemesis en iğrenç kısım lavman.
Normal doğumda yapılıyor mu bilmem ama o kadaı ıkınacağını düşünürsen
doktorun suratın s...maman için yapıyorlardır herhalde.
azcık kadınsal işlere merak sar canım valla ne olduğunu anlamıcan bu gidişle
Azcık çaktırmadan bahsetsene merak ettim çatlarım hatta.
bende de uzun müddet hissizleşme oldu
hiç krem falanda vermediler
nerede doğum yaptın canım
Benim de normal doğum yapan arkadaşlarım keşke olmasaydım diyorlar. Normal doğuma niyet edip de bir ton o sancıyı çektikten sonra sezeryana alınan bir sürü kadın pişman. Ben de epidural oldum. Çok da güzeldi.
Ocak ta şıp diye olur mu bilmem
Sonracıma bunun 9 ayı var, o esnada öğrenmeye vaktim olur
ben hastanede bır gece kaldım doktor ıyıysen çık madem dedı çıkçam çıkçam deyip duruyordum oğlumu yatağında görmek istıyordum kendı yatağımıda süslemiştik onun hevesıne çıktım bır gece kalmış oldum eve geldik tabı çamaşır yıkadım ben doğumumun 2 gunu utu yaptım hemde baya baya bıldın utu bir iki tane değil ama 1 hafta uyuyamadım çocuk yanımdan gitçek snaıyordum hiç ağrım olmadı dıye bılırım ama gulerken kalkarken falan tabıoluyordu sonuçta bır karış kesivarBen de özel bir hastanede oldum iyi bir ekiple ameliyattan sonra da bayağı ağrım oldu. İlk hafta hele kabus gibiydi. Gülemiyordum bile. Gülünce dikiş yerim ağrıyordu.
uuu baby
kendimden tiksindim he
benim çok çişim gelir zaten heyecanlanınca artık sulu sepken bi doğum olur
Ben de özel bir hastanede oldum iyi bir ekiple… ameliyattan sonra da bayağı ağrım oldu. İlk hafta hele kabus gibiydi. Gülemiyordum bile. Gülünce dikiş yerim ağrıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?