AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bebeği alıp Batmana döneceksen orada yap.
İyi doktor, ekip varsa sorun olmaz ki.
Yalnız baştan takibini yapan opr. dr olmasına dikkat et, takibini yapan doğumuna da girsin.
Ben doktorumu hastaneye dışarıdan getirttim,
narkoz ekibini oradan kullandım
Doktorumda tanıyormuş ekibi zaten rahat etti içim.

Ben Ankara diyorum, bildiğin doğduğun tanıdığın bir yer neticede 40 çıkana kadar da annenin evinde kalırsın.

Canım o krem ameliyat izleri için veriliyor.. sızıyla alakası yok.sezeryan izin için vermiştir doktor.

Ayrıca ssk ödüyor.

ewt bılıyorum ama bız ssk verıyormu dıye sormadan hemen eşim gitm,iş almış 65lıra falandı ozaman sızı olmadı dıye genel söyledım ben er

ilk etapta ankara derdim sana ama o zaman da 9 ay boyunca kontrollerini yapan doktorun olmuycak doğumda o da önemli bişiymişşş

Benim kızım dönmemişti bile bırak açılmayı. Yani ya sezeryan ya epidural şarttı bana.

Orda yap yaa, Ankara'da tepene üşüşürler

Hamile kalmayı planladığın zaman basla sigortaya gerçekten cok faydalı, bircok arkadaşım öyle yaptı.

Ben de yaptırmıştım zamanında gebeliğe değil ama diyabete kısmetmiş :)

2 hamile arkadaşım var bakalım onların tecrübelerinden feyz alıcam, zaten il sağlık müdürlüğünde çalıştığım için doktorlarıda araştırmam mümkün

Ben Ankara diyorum, bildiğin doğduğun tanıdığın bir yer neticede 40 çıkana kadar da annenin evinde kalırsın.

Ankarada olsam annemde kalırım haliyle, hergün kv eltim falan gelirmi ki, konu komşu toplama işide olabilir ne biliyim bende sanki hamileyimde plan yapıyorum he,bu kadar heves iyi değil aslında

olsun para boşuna gitmemiş oldu diyesim geldi de şaka tabi , geçmiş olsun

eltinde belki bebek yapar Kv ondan seninkine fırsat bulamaz,
Aski halde annende de olsan başına üşüşürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…