- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.181
Sen bebişi bir yap gerisini adım adım anlatırız biz sana .
Sen sadece bebeği yap o kadarını da yaparsın artık
O kısım da utandırıcı nemesis hemşire alttan torba bağlıyorlar 3 gün seninle kalıyor herkesçe görülüyor
özel hastanede yaptım doğumumu kremın adı contractubex
yerimde olsanız doğumu Batmandamı yapardınız yoksa Ankarayamı uzanırdınız, aslında bi yanım Ankaraya git diyo bi yanımda burda kal evinde ol diyo,Batman zengin bi il, merkezde 9-10 özel hastane 1 tane devlet hastanesi var düşünün,mahallemde porche var yaa doğrumu yazdım bilmem
yerimde olsanız doğumu Batmandamı yapardınız yoksa Ankarayamı uzanırdınız, aslında bi yanım Ankaraya git diyo bi yanımda burda kal evinde ol diyo,Batman zengin bi il, merkezde 9-10 özel hastane 1 tane devlet hastanesi var düşünün,mahallemde porche var yaa doğrumu yazdım bilmem
İnşallah yaparımo zaman bol bol sorarım
Hiç bilmiyorum, başınızı çok ağrıtırım merak etmeyin
Canım o krem ameliyat izleri için veriliyor.. sızıyla alakası yok.sezeryan izin için vermiştir doktor.
Ayrıca ssk ödüyor.
Ben suyum ve nişanım gelince gittim doktora, sancım yoktu ama 3 cm. açılmam vardı, yatışım yapılana kadar 5 cm. olmuştu açılmam, kısa sürede doğum yaptım, epiduralci geldi ama gerek bile kalmadı şükür, çünkü açılmam hızlıydı.
Ben Ankara diyorum, bildiğin doğduğun tanıdığın bir yer neticede 40 çıkana kadar da annenin evinde kalırsın.
bi arkadaşım hamile kalmayı düşünmeden 1 yıl önce özel sağlık sigortası yaptırdı , sonra hamile kaldı hatta 7. ayda hastaneye yattı 2 ay boyunca sıkıntılıı durumlar vardı benim şu an anlamadığım için anlatamadığım baya bi masraf oldu yani 20-25 bin civarı ama sağlık sigortası olduğu için kuruş vermeden çıktılar , ama işte o da riskli herkes planladığı zaman hamile kalamayabiliyor
yahu 3 günlük nesi var ne mene bişeymiş bu doğum,kesip alıyolar işte ay bayılazaaaam şu anda :122:
Benim kızım dönmemişti bile bırak açılmayı. Yani ya sezeryan ya epidural şarttı bana.
Bebeği alıp Batmana döneceksen orada yap.
İyi doktor, ekip varsa sorun olmaz ki.
Yalnız baştan takibini yapan opr. dr olmasına dikkat et, takibini yapan doğumuna da girsin.
Ben doktorumu hastaneye dışarıdan getirttim,
narkoz ekibini oradan kullandım
Doktorumda tanıyormuş ekibi zaten rahat etti içim.
Ben Ankara diyorum, bildiğin doğduğun tanıdığın bir yer neticede 40 çıkana kadar da annenin evinde kalırsın.
Normal doğumda hemen kalkıyorsun da sezeryan ameliyat canım o yüzden hareket sorunun oluyor.
Orda yap yaa, Ankara'da tepene üşüşürler
Hamile kalmayı planladığın zaman basla sigortaya gerçekten cok faydalı, bircok arkadaşım öyle yaptı.
Ben de yaptırmıştım zamanında gebeliğe değil ama diyabete kısmetmiş :)
olsun para boşuna gitmemiş oldu diyesim geldi de şaka tabi ,geçmiş olsun
bende fazla olmadı ertesi gun eve çıktım utu yaptım dıye yazdım ama görünmemeiş bida yazayım
2 hamile arkadaşım var bakalım onların tecrübelerinden feyz alıcam, zaten il sağlık müdürlüğünde çalıştığım için doktorlarıda araştırmam mümkün
Ankarada olsam annemde kalırım haliyle, hergün kv eltim falan gelirmi ki, konu komşu toplama işide olabilir ne biliyim bende sanki hamileyimde plan yapıyorum he,bu kadar heves iyi değil aslında
işte herkesin bünyesi farklı, ben sanki biraz mızmızım, bide epidural dediğimiz olay hem sezeryanda hem normal doğumda geçerli değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?