AdAm OLaCaK KıZLaR...

işte herkesin bünyesi farklı, ben sanki biraz mızmızım, bide epidural dediğimiz olay hem sezeryanda hem normal doğumda geçerli değilmi

Evet geçerli ama normal doğumda sancı olmadığı için ıkınma duygusu gelmediğinden sonlara doğru
dozu azaltabiliyor yada vermiyorlarmış.
Birde süreci uzayanlarda olabiliyormuş.

eltinde belki bebek yapar Kv ondan seninkine fırsat bulamaz,
Aski halde annende de olsan başına üşüşürler canım

valla canım o evleneli 2 yıl oldu, en son konuştuğumuzda olmaması için bişey yapmıyoruz diyodu, bu ne demek korunmuyoruz demek değil mi, acaba istiyodamı olmuyo, onunla bu tip muhabbetlere girmek istemiyorum malum nedenlerden,istiyosa Rabbim versin hatta benden önce doğurmasını çok çok isterim

ben geldim,hemen konuya dalayım;
sezeryan oldum ben,ne dikiş ne başka bir sorun oldu sadece afedersiniz ama gaz çıkarmadan hastaneden çıakrmıyolar.öğlen doğurdum,3 saate ayağa kalktım emzirdim,tüm gece yürüdüm,ama gaz yok..dediler olmadan çıkaramayız hastanedn.. son çare bi laç verdiler,yaptık çıktık..
ben çabuk toparlandım,oğlum sarılık oldu,ciğerleri hastalandı doğduğunda o yüzden ertesi gün 1 hfatalığın yoğun bakımda kalmıştıç gece gündüz hasatanedeydim. hiç loğusalık yaşamadım yanii..
velhasıl kelam sezeryan korkulacak bişi değil bence...

Anladım canım, yüz vermeye gelemeyen insanlardan senin elti, mesafeli konuşmamak en iyisi,
Hem o nikah büyüğü yapsın senden önce :)

Peki, Batmanda yaparsan annen doğum öncesi ve sonrası uzun süre kalabilir mi yanında ?
Kontrolleri batmanda yapıp doğum için ankaraya gitmek çok mantıklı gelmedi şimdi düşündümde,
Başladığın yerde yaptırman daha iyi sanki,

Son düzenleme:

korunmuyoruz,ama olması için de devamlı sevişmiyoruz; demek ....böyle düşünen arkadaşlarım var da ordan biliyorum..:)

annemde gelir kv de gelir,annem uzun kalıcam derse zannımca kv de kalır ister yani durmak, sıkıntım şu olur kocasıda geliyo her yere, ben Ankarada kalayım demez, Batmanda medicalpark var beğendiğim orda doğurcak iki arkadaşımda, bakalım nasıl olucak, şu ara eltimin hamilelik haberini duysam ne rahatlarım varya

Dönüşümlü gelsinler Annen gidince kv gelse hem sende yalnız kalmamış olursun.
Kp çalışımıyormu ? Çanta gbi taşımasın karısı yanında teee Allahım yaa.

özlemcim bence doğum yaptığın hastenedeki en önemli özellikler:
doğumu yaptıracak doktorun iyi olması
hastanede, erişkin ve bebek için yoğun bakım ünitesi olması
iyi bir çocuk doktoru

özlemcim bence doğum yaptığın hastenedeki en önemli özellikler:
doğumu yaptıracak doktorun iyi olması
hastanede, erişkin ve bebek için yoğun bakım ünitesi olması
iyi bir çocuk doktoru

evet aynen öyle, tek avantajım sağlıkçı olduğum için bilgiye erişimim kolay

Dönüşümlü gelsinler Annen gidince kv gelse hem sende yalnız kalmamış olursun.
Kp çalışımıyormu ? Çanta gbi taşımasın karısı yanında teee Allahım yaa.

ay yok tek başına kv ile evde olmak istemem annemle birlikte olurda tek kalmak istemem zaten 40 günden sonra ikisinide postalarım annemi sonra tekrar çağırırım olmadı bide ben ücretsiz izin alıcam biliyosunuz Batmanda çalışmak istemiyorum ücretsiz izin süresi bitene kadar şark görevide bitecek, kendim bakarım, çünkü ikizlerim olmassa ki o işin şakasıydı 2.çocuk düşünmüyorum pek

o da olası, çünkü yaşı daha genç yani 93 doğumlu, jinekolojik bi problemi olmadığını umuyorum ve diliyorum

2 senedir olmuyo sorun olabilir..ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım. doktora gittim hatta dedi ki,sorun var diyebilmek için daha doğrusu araştırmaya başlamak için 1 sene beklemek lazım. normali korunmadan 1 senede hamile kalmak demişti.

kızlar bir de önemli bir konuya parmak basacağım doğurmayanlar için. kordon kanı saklama. maliyeti çok değil. benim zamanımda yaygın değildi. ama şimdi bir sürü ünlü çocuğuna yaptırıyor. ileride oluşabilecek hastalıklara karşı kullanılıyor. hatta dilim varmıyor ama kardeşinde olan kötü bir hastalık için bile kullanılıyor. her yıl bir miktar ödeme yapıyorsun saklanması için o kadar. tabi iyi bir yerde doğum yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…