- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.201
işte herkesin bünyesi farklı, ben sanki biraz mızmızım, bide epidural dediğimiz olay hem sezeryanda hem normal doğumda geçerli değilmi
eltinde belki bebek yapar Kv ondan seninkine fırsat bulamaz,
Aski halde annende de olsan başına üşüşürler canım
ewt ıkısı içinde oluyor ben etrafımda nazlanacak kımse bulamadım
ewt ıkısı içinde oluyor ben etrafımda nazlanacak kımse bulamadım
valla canım o evleneli 2 yıl oldu, en son konuştuğumuzda olmaması için bişey yapmıyoruz diyodu, bu ne demek korunmuyoruz demek değil mi, acaba istiyodamı olmuyo, onunla bu tip muhabbetlere girmek istemiyorum malum nedenlerden,istiyosa Rabbim versin hatta benden önce doğurmasını çok çok isterim
valla canım o evleneli 2 yıl oldu, en son konuştuğumuzda olmaması için bişey yapmıyoruz diyodu, bu ne demek korunmuyoruz demek değil mi, acaba istiyodamı olmuyo, onunla bu tip muhabbetlere girmek istemiyorum malum nedenlerden,istiyosa Rabbim versin hatta benden önce doğurmasını çok çok isterim
Anladım canım, yüz vermeye gelemeyen insanlardan konuşmamak en iyisi,
Nikah büyüğü yapsın senden önce :)
Batmanda yaparsan annen doğum öncesi ve sonrası uzun süre kalabilir mi yanında ?
Kontrolleri batmanda yapıp doğum için ankaraya gitmek çok mantıklı gelmedi şimdi düşündümde,
Başladığın yerde yaptırman daha iyi sanki, sağlıkçısın Batmanda hast. dr fln rahat araştırabilirsin
korunmuyoruz,ama olması için de devamlı sevişmiyoruz; demek ....böyle düşünen arkadaşlarım var da ordan biliyorum..:)
korunmuyoruz,ama olması için de devamlı sevişmiyoruz; demek ....böyle düşünen arkadaşlarım var da ordan biliyorum..:)
annemde gelir kv de gelir,annem uzun kalıcam derse zannımca kv de kalır ister yani durmak, sıkıntım şu olur kocasıda geliyo her yere, ben Ankarada kalayım demez, Batmanda medicalpark var beğendiğim orda doğurcak iki arkadaşımda, bakalım nasıl olucak, şu ara eltimin hamilelik haberini duysam ne rahatlarım varya
o da olası, çünkü yaşı daha genç yani 93 doğumlu, jinekolojik bi problemi olmadığını umuyorum ve diliyorum
ben o yazıdan korunmuyoruz anlamını çıkarmıştım ama bu şekilde yapanlarda var demekki
özlemcim bence doğum yaptığın hastenedeki en önemli özellikler:
doğumu yaptıracak doktorun iyi olması
hastanede, erişkin ve bebek için yoğun bakım ünitesi olması
iyi bir çocuk doktoru
Dönüşümlü gelsinler Annen gidince kv gelse hem sende yalnız kalmamış olursun.
Kp çalışımıyormu ? Çanta gbi taşımasın karısı yanında teee Allahım yaa.
o da olası, çünkü yaşı daha genç yani 93 doğumlu, jinekolojik bi problemi olmadığını umuyorum ve diliyorum
20 yaşında mı doğurmayı düşünüyor.
Bir kaç sene çalışsa ya daha çok küçük.
zaten bunun formülü devamlı sevişmek değil ki verimli günlerde verimli sevişmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?