AdAm OLaCaK KıZLaR...

nsıl rahat edıyorsunuz geçen heves ettım dolgu topuk spor klasık bı ayakkabı aldım bıkere gıydım 1 saa tiçinde gerı önduk öluyorum sandım

alışkın olmayınca ilk ayaklar yadırgıyor bende uzun süredir giymiyodum geçen gün giydim 2 saatte bitti ayakalrım resmen ama giye giye alışıyo insan , yada alıştırmak lazım belki de yavaş yavaş topuk seviyesini yükselterek belki de

bende çok özeniyorum topuklu giyeyim diye ama rahat edemiyorum kendi topuk sesimden rahatsız oluyorum
kışın bot yazın babet
ayağım rahat etmeli, bu yaz artık babet almayacağım diyorum biraz topuklu giyeyim artık hafif topuklu yada dolgu topuk.
bende hafta sonu daha çok özeniyorum giyimime makyajıma

Ben topuklu sevmezdim, rahat olmaıdğı için
Zaten düğün dernekleri saymazska hiç giymedim denilebilir
Şimdi eşimde benimle aynı boyda olduğundan, topukluya gerek te duymadım
Çizme, converse, babet yetiyo

dolgu topukları alışmak için almıştım normalde hiç sevmem göruntusunu tuğla üzerinde yuruyor gıbı gelıyor başkası gıyse ama işte bıkere gıydım attım kenara eşim diyorki ne çok ayakkabın var kaç senedır duruyor eskımıyorlarki giyilmediğinden

bilmem ki :26: siliyodur sanırım

Bana o kadarı abartı geliyo
Bizim sekreter de bu dediğin cinsten
Birgün makyajsız gördüm hasta sandım, göz altları mosmordu. Ama öyle böyle eğil, birşey çekenler gibi hani.

Bilmiyordum, geçmiş olsun dedim hasta sandım
Meğer makyajsız öyleymiş

belkıde oyuzdne makyaj yapıyor mecburıyetten bende gözaltı kapatıcısı olmadan çok kötü hissedıyorum kendımı

günaydın dicem döfersiniz diye demiyorum işim gücüm olmadığından geç kalkıyorum ayıptır sölemesi dün gecede çok geyik yaptık geç saate kadar zaten

belkıde oyuzdne makyaj yapıyor mecburıyetten bende gözaltı kapatıcısı olmadan çok kötü hissedıyorum kendımı

bende buğday tenliyim yüzüm sarıya yakın , makyajsız soluk oluyorum , hele uykusuz ve yorgunsam makyajsız çıkmamaya özen gösteriyorum , gözaltlarımı da olsa sadece kapatıp çıkıyorum maalesef

Benim kendimi fondotenden uzak tutmam lazım O olmadan cıkmıyorum dısarı :S Cok alıstım

günaydın dicem döfersiniz diye demiyorum işim gücüm olmadığından geç kalkıyorum ayıptır sölemesi dün gecede çok geyik yaptık geç saate kadar zaten

tünaydınnn yahuuu düşün sen kahvaltı yaparken bizler öğlen yemeği yiyoruz :) bu ne biçim iş yahu

bende buğday tenliyim yüzüm sarıya yakın , makyajsız soluk oluyorum , hele uykusuz ve yorgunsam makyajsız çıkmamaya özen gösteriyorum , gözaltlarımı da olsa sadece kapatıp çıkıyorum maalesef

ben beyaz tenlıyım ınana bana benım dururmum daha vahım bildiğin panda gıbıyım

hoşgeldın bende sızleydım ama bana gunaydın olalı bı haylı oluyor çünkü benım çalar saatım var sevgılı oğlum

akşam ıyı yırttık ama çok gulduk

Benim kendimi fondotenden uzak tutmam lazım O olmadan cıkmıyorum dısarı :S Cok alıstım

kullanma cıldın nefes alamıyor sen gençsın bende fondoten 35 ten sonra kullanılır gıbı ınanış var hiç kullanmadım pudra bıle kullanmadımki ben saece allık yuzum için bide rimel özel yere gıdeceksem far zaten kalmadı artık kullanırsam toprak rengı var onu kullanıyorum eskıden allı morlu farlar surerdık

bende diplıner kullanmak istıyorum ama süremem dıye almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…