- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.141
nsıl rahat edıyorsunuz geçen heves ettım dolgu topuk spor klasık bı ayakkabı aldım bıkere gıydım 1 saa tiçinde gerı önduk öluyorum sandım
Uyurken siliyo mu bari makyajı
alışkın olmayınca ilk ayaklar yadırgıyor bende uzun süredir giymiyodum geçen gün giydim 2 saatte bitti ayakalrım resmen ama giye giye alışıyo insan , yada alıştırmak lazım belki de yavaş yavaş topuk seviyesini yükselterek belki de
Sağdaki benimki işte
bilmem ki :26: siliyodur sanırım
Bana o kadarı abartı geliyo
Bizim sekreter de bu dediğin cinsten
Birgün makyajsız gördüm hasta sandım, göz altları mosmordu. Ama öyle böyle eğil, birşey çekenler gibi hani.
Bilmiyordum, geçmiş olsun dedim hasta sandım
Meğer makyajsız öyleymiş
50 lıra yazıyo bunlar sen ıyı almışsın
belkıde oyuzdne makyaj yapıyor mecburıyetten bende gözaltı kapatıcısı olmadan çok kötü hissedıyorum kendımı
günaydın dicem döfersiniz diye demiyorumişim gücüm olmadığından geç kalkıyorum ayıptır sölemesi dün gecede çok geyik yaptık geç saate kadar zaten
bende buğday tenliyim yüzüm sarıya yakın , makyajsız soluk oluyorum , hele uykusuz ve yorgunsam makyajsız çıkmamaya özen gösteriyorum , gözaltlarımı da olsa sadece kapatıp çıkıyorum maalesef
hoşgeldın bende sızleydım ama bana gunaydın olalı bı haylı oluyor çünkü benım çalar saatım var sevgılı oğlumgünaydın dicem döfersiniz diye demiyorumişim gücüm olmadığından geç kalkıyorum ayıptır sölemesi dün gecede çok geyik yaptık geç saate kadar zaten
Benim kendimi fondotenden uzak tutmam lazımO olmadan cıkmıyorum dısarı :S Cok alıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?