AdAm OLaCaK KıZLaR...

17 yaşında tanıştık 7 ay falan ne elini tuttum ne sarıldım arkadaş gibiydik, ama o bana aşkım canım cicim derd,, ben diyemezdim, sonra aşık oldum bende dedim öptümde sarıldımda sokaklardada bağırdım seviyorum diye, 9 senede eli elime değmedi desem inanmazsınız heralde, nitekim değmişliği var

gitmesen daha iyiymiş
canım cips istedi:26:

Evet , hastaydı o sen iyileş tezkereye ben gelicem seni almaya dedim. O mu beni aldı ben mi onu bilemem Molda öyle bi utanıyodum ki lavabo durumlarında filan, gitmesem daha iyiydi cidden ne konuşabildim ne bişey
Çok pardon Bade unutuyorum ben Öğle arasında sana getireyim diyeceğim ama 1 saat molam var biliyo musun, o derece üzüldüm. Git gel 2 saat sürer bizim işyeri

gondoldan bende korkuyorum:18:

Eşim de korkuyodu, ilk binişiymişte bana çaktırmamak adına binmiş

minikmişsiniiz ilk tanıştığınızda ,

ben inanmıştım halbuki

en baştan alıştırayım demiş sanırım :) ben kendim istemiştim gidelim şuraya diye çok severim ben kebapçıyı , kebap candır

ben de severim de ilk yemeği daha romantik bekliyor sanki insan. bir arkadaşım evlendi. çocuk yemeğe çıkaracağı zaman ve evlenme teklifi edeceği zaman restaurantı kapatmış ve tek taş pırlanta hediyesiyle teklif etmiş. yani sadece filmlerde sanırdımdım şu kapatma olaylarını. eşime dedim de X kişiye böyle yapmış çocuk diye. "allalla başkalarını olunca noluyomuş?" dedi..

yok be ben cips canavarıyım aşerme değil ...yiyebilecek durumda olsam alırım ama su bile içemiyorum
rahat ol..

yok be ben cips canavarıyım aşerme değil ...yiyebilecek durumda olsam alırım ama su bile içemiyorum
rahat ol..

içmeye çalış susuz kalmasın yavru

bende hiç içemezdim bide yaza gelmiştimti hamıleliğim eşim lıkır lıkır içerdi adamdan nefret etmiştim su içiyor dıye

Yemen lazım bade! En azından kücük ekmek parçalarının icine peynir koy. Ya da bir bardak süt ic

içmeye çalış susuz kalmasın yavru

bende hiç içemezdim bide yaza gelmiştimti hamıleliğim eşim lıkır lıkır içerdi adamdan nefret etmiştim su içiyor dıye

ya bigün iyiyim bigün kötü..
yattığım yerde boş boş böğürüyorum..belki yarına düzelirim

vayy neler var , arkadaşımda yemeğe götürmüştü kızı çok lüks bi otelin en üst katında menü geldi kız menüyü bi açtı içinde kendi fotoğrafları falan filan şampanya cart curt , işte zenginin parası züğürdün çenesi misali ben hala başına kakarım benimkinin bi evlenme teklifi etmedin diye

yiyebiliyorsan hanı çocuklar için olan adlaınıda unuttum çokyerdım eskıden ben mısır gevreği gibi sut koyuluyor üstüne anlamışsındır umarım onlardan ye mıde bulandırıcı bı durumu yok hemde faydalı

valla benımkide etmedi

arabayla denız kenarında çay içerkene ozaman senı istemeye gelsin bızımkıler dedi çayı fırlatçaktım havaya elimi ayağımı nerye koycamı bılemedım

Ben değişik biriyim, böyle burda bülbül kesildiğime bakmayın

O benim liseden sınıf arkadaşım, o dönemler selam bile vermezdim Hiç muhabbetimiz olmadı, ayrı gruplardandık.
Yıllar sonra o beni buldu bi şekilde, bende ne alaka dedim.
Ben liseden beri seni seviyorum dedi de ben tavlamak adına diyo sandım.
Ortak arkadaşlarımız doğruladı sonrasında, bıkmıştık bunu kara sevdasını dinlemekten dediler
Benim reddedeceğimden emin olduğundan da açılamamış ( İşim olmaz derdim ben öyle şeylerle hep )

Neyse yıllar sonra bu beni buldu
Face, msn, telefon derken 1 yıl böyle geçti
Buluşmayacağını biliyorum derdi, ısrarcı olmazdı
Sonra askere gitti, evlenmeyi hızlandırmak adına
1 ay acemi birliğinden sonra geldi, izni bitti son günüydü.
Arkadaşları denize gitti, o katılmadı. Neden dedim, olsun oraya gidersem senle mesajlaşamam böyle, bugün son günüm dedi.
Ben nasıl olduysam artık bi gaza geldim, tamam o zaman son günü değerlendirmeye ne dersin dedim
Nasıl yani dedi
Luna parka mı gitsek dedim
Gerçekten mi dedi
Evet dedim, havalara uçuyorum şu an dedi

Gittim de ne oldu sanki çıtım çıkmadı
Gondolda iyiydim yine, o ise indikten sonra bile dizleri titriyodu
Bi yere oturunca karşılıklı çok çekindim, durdum durdum o çay içti ben on bile içemedim.
Aynı masa da otururken 'kalkalım mı' yı bile sms le söyledim

İşin özü ben olsma bana katlanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…