- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.641
gerçekten iyi ki mesajlar var kendimi rahat ifade ediyorum mesajla
Bizde luna parka gitmiştik
Çocuğun dizleri titredi gondoldan inişte
gitmesen daha iyiymiş
canım cips istedi:26:
gondoldan bende korkuyorum:18:
17 yaşında tanıştık 7 ay falan ne elini tuttum ne sarıldım arkadaş gibiydik, ama o bana aşkım canım cicim derd,, ben diyemezdim, sonra aşık oldum bende dedim öptümde sarıldımda sokaklardada bağırdım seviyorum diye, 9 senede eli elime değmedi desem inanmazsınız heralde, nitekim değmişliği var
en baştan alıştırayım demiş sanırım :) ben kendim istemiştim gidelim şuraya diye çok severim ben kebapçıyı , kebap candır
bu da iyiymiş kader yaa.. insan evleneceği insanla daha bir gerçek yaşıyor sanki hayatı.
Evet , hastaydı o sen iyileş tezkereye ben gelicem seni almaya dedim. O mu beni aldı ben mi onu bilememMolda öyle bi utanıyodum ki lavabo durumlarında filan, gitmesem daha iyiydi cidden ne konuşabildim ne bişey
Çok pardon Bade unutuyorum benÖğle arasında sana getireyim diyeceğim ama 1 saat molam var biliyo musun, o derece üzüldüm. Git gel 2 saat sürer bizim işyeri
Eşim de korkuyodu, ilk binişiymişte bana çaktırmamak adına binmiş
yok be ben cips canavarıyım aşerme değil ...yiyebilecek durumda olsam alırım ama su bile içemiyorum
rahat ol..
yok be ben cips canavarıyım aşerme değil ...yiyebilecek durumda olsam alırım ama su bile içemiyorum
rahat ol..
olsun, enişteye mesaj at akşama getirsin. Evde dursun, yemezsen ne olur ne olmaz
içmeye çalış susuz kalmasın yavru
bende hiç içemezdim bide yaza gelmiştimti hamıleliğim eşim lıkır lıkır içerdi adamdan nefret etmiştim su içiyor dıye
ben de severim de ilk yemeği daha romantik bekliyor sanki insan. bir arkadaşım evlendi. çocuk yemeğe çıkaracağı zaman ve evlenme teklifi edeceği zaman restaurantı kapatmış ve tek taş pırlanta hediyesiyle teklif etmiş. yani sadece filmlerde sanırdımdım şu kapatma olaylarını. eşime dedim de X kişiye böyle yapmış çocuk diye. "allalla başkalarını olunca noluyomuş?" dedi..
Yemen lazım bade! En azından kücük ekmek parçalarının icine peynir koy. Ya da bir bardak süt ic
vayy neler var , arkadaşımda yemeğe götürmüştü kızı çok lüks bi otelin en üst katında menü geldi kız menüyü bi açtı içinde kendi fotoğrafları falan filan şampanya cart curt , işte zenginin parası züğürdün çenesi misali ben hala başına kakarım benimkinin bi evlenme teklifi etmedin diye
ıykk sütmüekmek bile kokuyo..
yok bu gün ilaçlarımı içebilirsem benden iyisi yok..
dr.bişey olmaz ilk 3 ay için dedi..
ıykk sütmüekmek bile kokuyo..
yok bu gün ilaçlarımı içebilirsem benden iyisi yok..
dr.bişey olmaz ilk 3 ay için dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?