AdAm OLaCaK KıZLaR...

yapm

Hic böyle biri değildi, ne değiştirdi ki onu diye hep düşündüm. ya da öyleydi ben görmek istediğimi gördüm

Zaten insanı en çok beklemediğinin yaptığı yakmaz mı ?

Ablam kadar çok sevdiğim çok yakın komşumuzun kızı aldatıldı 15 sene evlilikleri 14 yaşında çocuk ve lise yıllarında ki beraberlik. Yani aldatan abiyi 17 senedir tanıyoruz asla yapmazdı . O da aynı senin ki gibi yeme peşindeydi ne borçlarını ödedi o abla. Ailece el açtılar adama. İlk yaptı anneler zoraki affettirdi ve bingoo ikinci. Asla yapmazdı kimseye güven olmuyor.
Bende erkek arkadaşıma kan kusturuyorum bunların korkusuna bişey yapmadığı hlde güven kalmadı ki yapmaz denilen bile yapıyor.

öncelik tabikide sizde
söylememenizde haklısınız.
gayette mantıklı sebepleriniz var...

haklısın.düşündüm, vicdanıma sordum ve bu cevabı veriyorum.son kararım.çocukların sevgiye onlardan çok daha ihtiyacı var.özellikle baba sevgisine.kıyamam ben onlara

Valla özlem geçmişte eşimi askere gönderirken aştiye kadar bile götürmemişler, kağının önünden belediye otobüsüne bindirip göndermişler, şimdi ben giderken götürüp, gelirken alıyorum ya kıymete bindi, peşime takılmayı biliyorlar.

Elmayra konuyu okumadan balıklama daldım kusura bakma lütfen, bilseydim senin konunun konuşulduğunu yazmaz biraz beklerdim, kusuda bakma tekrardan.

Bu arada detayları bende merak ediyor ama seni incitirim diye sormuyordum, demek arkadaşınla yatmış hı, o kadar mı aciz ya insanlar anlamıyorum.

Peki şimdi hala onunla bilikte mi? eğer cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin.

Bazen soruyordum ona; şu ne bu ne demek diye, bana öyle güzel tane tane anlatırdı ki, özünde hem benden üstünlük vardı hem de bana birseyler öğretme cabası. Rol modeliydim onun ama benim karakterim sağlam.

babası da böyle be nemesis, amcası da... Onlara göre normal yani. Evlenilir, boşanılır yeniden evlenilir :)

ben de bir tuhaf oldum. lanetle anıyoruz kendisini. bu kadar kadının laneti yakasını bırakmaz inşallah.

Bırakmayacağından eminim. Geçenlerde annemi babaane aramış cok da severim onu. Memlekete geldi benim yanımda, nasıl bilemedi o kızın kıymetini demiş. Sürekli iciyormuş. Zor toparlanır.

hiç hiç hiç haksız değilsin canım. onun oğlu ama başkasının bir şeyi değil. mesela kızının babası değil, senin eşin değil..
az bile..

kaçan balık büyük olur derler kıymete binmesi o fıtrattaki insanlar için çok normal bağları koparmamak lazımki sadece sen ve kızın değil onlarda yiyebilsinler eşinin parasını değilmi, yanlış anlama onların karakteri bu diye böyle yazdım tanıdık az çok

Üstüne gitme, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma :)

Aşkolsun olur mu hic, sohbet ediyoruz.

Yok memlekete dönmüş.

ayy benim kocamın bekar evine kaynana çizilmiş yani öyle böyle çizik değil teflon getirmiş.hemen attım onu.görünce nasıl anne dedim.hiç mi kıymeti yok?

ayyy gerçekten yokmuş

Beter olsun madem zor olacaktı ne halt yemeye yaptı bunu .
Niyeti yakalanmadan gönül eğlendirmekti heralde.
Hepsi aşağlık bunların.

Evet nasıl bilemedi.. ve sen burada yazarken ne kadar farklıymışsın aslında diğer yazanlardan.. tam doğru kelimeleri bulamıyorum ama kısa ve öz olarak: onlar kadar küçülmedin uzatmadın ve sakince bitirdin.. dışardan çok iyisin ama içindekileri bir sen bilirsin. Çok güçlüsün yine de. O ise pişman olacak bunlara şu an olduğundan daha çok hem de.

eee armut uzağa değil dibine düşer derler, annede uzaktaydı galiba, annede piyasada olmayınca...hani baba dangıl dungul olur anne dengeler ya da tam tersi ama anne uzaksa ya da yakın olup terelelliyse nolcak, sonuç bu

etraf öyle ailelerle dolu.hoş benim anne babada da çok akıl yok.bilmiyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın

ayy benim kocamın bekar evine kaynana çizilmiş yani öyle böyle çizik değil teflon getirmiş.hemen attım onu.görünce nasıl anne dedim.hiç mi kıymeti yok?

ayyy gerçekten yokmuş

ay belki kadın çizik teflonun zararlı olduğunu bilmiyordur sebatiye

eee armut uzağa değil dibine düşer derler, annede uzaktaydı galiba, annede piyasada olmayınca...hani baba dangıl dungul olur anne dengeler ya da tam tersi ama anne uzaksa ya da yakın olup terelelliyse nolcak, sonuç bu

benim de merak ettiğim var ama ben de soramadım.şu an tek mi yaşıyorsun?
evin eşyaların ne oldu? üzülüyorsan devam etmeyelim istersen cidden:26:

Kendi ailesinde görmediği güveni sahiplenmeyi yuva sıcaklığını sende buldu, eminim şuan çok dağılmış durumdadır. Seni seviyordu hala seviyor ama seviş şekli farklı senin kaldıramayacağın türde.

Bazı şeyler genetik, çocuklarada geçebiliyor işte. Ailesi bile baştan yürümeyeceğini anlamıştı sen temiz sevgine sahip çıktın onları yanıltmak istedin ama çocuklarını daha iyi tanıyorlarmış yanılmadılar. Yılların verdiği alışkanlıkda var eş arkadaş olmanın yanı sıra geçecek Elmayra çok yakınımda benzer bi hikaye oldu çocuğun seviş şekli farklıydı hem karnım doysun hem pastam dursun dedi olmadı kız tekmeyi bastı çocuk daha perişan oldu gözlerimizin önünde.

Allahım bundan sonra yüzünü hep güldürsün, bunları unutacak kadar mutlu etsin seni. Burdan o etkileyici klavyenden güzel aşk hikayeleri bekliyor olacağız inşallah. AMİN.

öncelik tabikide sizde
söylememenizde haklısınız.
gayette mantıklı sebepleriniz var...

haklısın.düşündüm, vicdanıma sordum ve bu cevabı veriyorum.son kararım.çocukların sevgiye onlardan çok daha ihtiyacı var.özellikle baba sevgisine.kıyamam ben onlara

İçimi rahattınız arkadaşlar teşekkür ederim.

Şunu söylemeden geçemeyeceğim, Allah şahit ki kızım eşime doymadan bende ne kadar özlesem de eşime sarılmıyorum bile, kızım babasına ne zaman doyarsa, ne zaman içine çeke çeke koklaması ve sevinçten ağlaması biterse ben eşime o zaman sarılıyorum.

Ben böyleyken kayınvalidemin bırakın beni, kızımı hiçe sayması cidden canımı yakıyor, ben büyüklerden çok çocuklara değer veren bir insanım, bugünün çocuğu yarının karakterli ve kişilikli bir büyüğü olacak çünkü.

Hatta hiç unutmuyorum eşimde annesini öptü, kızım hala kucağındaydı ve sadece annesini öpüp bırakıp bana geldi sarıldı, yani ben evladımında olza gözünde öyle duruma düşmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…