- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.161
yapm
Hic böyle biri değildi, ne değiştirdi ki onu diye hep düşündüm. ya da öyleydi ben görmek istediğimi gördüm
Kızlar bişey soracağım, yarın Allah nasip ederse eşim gelecek ya, ailesine haber vermedi, pazartesi günü söyleyecek, bugün geldim acil geldim gelirken haber veremedim diyecek.
Sizce biz kötü insanlar mıyız. Gizlemek kötü mü?
Neden gizlediğimize gelince kızım babasını deliler gibi özledi ama kayınvalidem kızıma saygı duymuyor, bırakıyım özlemini gidersin demiyor, gel oğlum, yap oğlum, git oğlum peşini bırakmıyor, doğal olarak kızım babasına doyamıyor, bende hiç olmazsa cumartesi-pazar sana doysun dedim eşimde tamam dedi.
Hatta geçtiğimiz yaz eşimi almaya havalimanına giderken onuda çağırdım, kızım baba baba deli oldu, eşimde silah emanetten silahını alacağı zaman biraz geç geldi silahı, kızımla konuştuğunu duyan görevli yenge ile kızın gelsin abi almam yasak ama içeri alacağım demiş.
Bende kayınvalideme döndüm dedim ki sen arabanın yanında durda ceza vs. yazmasınlar bizi çağırıyor eşim, aldım kızımı gittim, tam içeri aldılar bizi, eşimin kucağına kızımı vermemle oğlummmmmmmmm diye gelip sarıldı, kızımın sarılmasına bize izin vermedi. Emanet ettiğim arabayı üstünde anahtarı ile bırak, peşimize takıl ve çaktırmadan gel.
Artık gidip gelirken haber vermiyorum, kendim kızımla beraber gidip alıyorum ama haksızmıyım lütfen söyleyin bana.
Kızlar bişey soracağım, yarın Allah nasip ederse eşim gelecek ya, ailesine haber vermedi, pazartesi günü söyleyecek, bugün geldim acil geldim gelirken haber veremedim diyecek.
Neden gizlediğimize gelince kızım babasını deliler gibi özledi ama kayınvalidem kızıma saygı duymuyor, bırakıyım özlemini gidersin demiyor, gel oğlum, yap oğlum, git oğlum peşini bırakmıyor, doğal olarak kızım babasına doyamıyor, bende hiç olmazsa cumartesi-pazar sana doysun dedim eşimde tamam dedi.
Hatta geçtiğimiz yaz eşimi almaya havalimanına giderken onuda çağırdım, kızım baba baba deli oldu, eşimde silah emanetten silahını alacağı zaman biraz geç geldi silahı, kızımla konuştuğunu duyan görevli yenge ile kızın gelsin abi almam yasak ama içeri alacağım demiş.
Bende kayınvalideme döndüm dedim ki sen arabanın yanında durda ceza vs. yazmasınlar bizi çağırıyor eşim, aldım kızımı gittim, tam içeri aldılar bizi, eşimin kucağına kızımı vermemle oğlummmmmmmmm diye gelip sarıldı, kızımın sarılmasına bize izin vermedi. Emanet ettiğim arabayı üstünde anahtarı ile bırak, peşimize takıl ve çaktırmadan gel.
Artık gidip gelirken haber vermiyorum, kendim kızımla beraber gidip alıyorum ama haksızmıyım lütfen söyleyin bana.
geçmiştede yemiş bi nane, düğüne aylar kala,fıtratı o, ha bunun nedeni parçalanmış ailesi olabilir ezik kişiliği olabilir büyüyememişliği olabilir, hani bi kere demiştinya bazen kelimeleri bilerek yanlış söylüyodum sırf o beni düzeltsin kendine güveni gelsin diye, ne içlenmiştim be o zaman
ben de bir tuhaf oldum. lanetle anıyoruz kendisini. bu kadar kadının laneti yakasını bırakmaz inşallah.
Valla özlem geçmişte eşimi askere gönderirken aştiye kadar bile götürmemişler, kağının önünden belediye otobüsüne bindirip göndermişler, şimdi ben giderken götürüp, gelirken alıyorum ya kıymete bindi, peşime takılmayı biliyorlar.
Elmayra konuyu okumadan balıklama daldım kusura bakma lütfen, bilseydim senin konunun konuşulduğunu yazmaz biraz beklerdim, kusuda bakma tekrardan.
Bu arada detayları bende merak ediyor ama seni incitirim diye sormuyordum, demek arkadaşınla yatmış hı, o kadar mı aciz ya insanlar anlamıyorum.
Peki şimdi hala onunla bilikte mi? eğer cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin.
Zaten insanı en çok beklemediğinin yaptığı yakmaz mı ?
Ablam kadar çok sevdiğim çok yakın komşumuzun kızı aldatıldı 15 sene evlilikleri 14 yaşında çocuk ve lise yıllarında ki beraberlik. Yani aldatan abiyi 17 senedir tanıyoruz asla yapmazdı . O da aynı senin ki gibi yeme peşindeydi ne borçlarını ödedi o abla. Ailece el açtılar adama. İlk yaptı anneler zoraki affettirdi ve bingoo ikinci. Asla yapmazdı kimseye güven olmuyor.
Bende erkek arkadaşıma kan kusturuyorum bunların korkusuna bişey yapmadığı hlde güven kalmadı ki yapmaz denilen bile yapıyor.
Valla özlem geçmişte eşimi askere gönderirken aştiye kadar bile götürmemişler, kağının önünden belediye otobüsüne bindirip göndermişler, şimdi ben giderken götürüp, gelirken alıyorum ya kıymete bindi, peşime takılmayı biliyorlar.
Elmayra konuyu okumadan balıklama daldım kusura bakma lütfen, bilseydim senin konunun konuşulduğunu yazmaz biraz beklerdim, kusuda bakma tekrardan.
Bu arada detayları bende merak ediyor ama seni incitirim diye sormuyordum, demek arkadaşınla yatmış hı, o kadar mı aciz ya insanlar anlamıyorum.
Peki şimdi hala onunla bilikte mi? eğer cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin.
Bazen soruyordum ona; şu ne bu ne demek diye, bana öyle güzel tane tane anlatırdı ki, özünde hem benden üstünlük vardı hem de bana birseyler öğretme cabası. Rol modeliydim onun ama benim karakterim sağlam.
babası da böyle be nemesis, amcası da... Onlara göre normal yani. Evlenilir, boşanılır yeniden evlenilir :)
Bırakmayacağından eminim. Geçenlerde annemi babaane aramış cok da severim onu. Memlekete geldi benim yanımda, nasıl bilemedi o kızın kıymetini demiş. Sürekli iciyormuş. Zor toparlanır.
Bazen soruyordum ona; şu ne bu ne demek diye, bana öyle güzel tane tane anlatırdı ki, özünde hem benden üstünlük vardı hem de bana birseyler öğretme cabası. Rol modeliydim onun ama benim karakterim sağlam.
babası da böyle be nemesis, amcası da... Onlara göre normal yani. Evlenilir, boşanılır yeniden evlenilir :)
Bırakmayacağından eminim. Geçenlerde annemi babaane aramış cok da severim onu. Memlekete geldi benim yanımda, nasıl bilemedi o kızın kıymetini demiş. Sürekli iciyormuş. Zor toparlanır.
kaçan balık büyük olur derler kıymete binmesi o fıtrattaki insanlar için çok normal bağları koparmamak lazımki sadece sen ve kızın değil onlarda yiyebilsinler eşinin parasını değilmi, yanlış anlama onların karakteri bu diye böyle yazdım tanıdık az çok
ayy benim kocamın bekar evine kaynana çizilmiş yani öyle böyle çizik değil teflon getirmiş.hemen attım onu.görünce nasıl anne dedim.hiç mi kıymeti yok?
ayyy gerçekten yokmuş
etraf öyle ailelerle dolu.hoş benim anne babada da çok akıl yok.bilmiyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın
eee armut uzağa değil dibine düşer derler, annede uzaktaydı galiba, annede piyasada olmayınca...hani baba dangıl dungul olur anne dengeler ya da tam tersi ama anne uzaksa ya da yakın olup terelelliyse nolcak, sonuç bu
öncelik tabikide sizde
söylememenizde haklısınız.
gayette mantıklı sebepleriniz var...
haklısın.düşündüm, vicdanıma sordum ve bu cevabı veriyorum.son kararım.çocukların sevgiye onlardan çok daha ihtiyacı var.özellikle baba sevgisine.kıyamam ben onlara
ay belki kadın çizik teflonun zararlı olduğunu bilmiyordur sebatiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?