- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.181
Beter olsun madem zor olacaktı ne halt yemeye yaptı bunu .
Niyeti yakalanmadan gönül eğlendirmekti heralde.
Hepsi aşağlık bunların.
Evet nasıl bilemedi.. ve sen burada yazarken ne kadar farklıymışsın aslında diğer yazanlardan.. tam doğru kelimeleri bulamıyorum ama kısa ve öz olarak: onlar kadar küçülmedin uzatmadın ve sakince bitirdin.. dışardan çok iyisin ama içindekileri bir sen bilirsin. Çok güçlüsün yine de. O ise pişman olacak bunlara şu an olduğundan daha çok hem de.
eee armut uzağa değil dibine düşer derler, annede uzaktaydı galiba, annede piyasada olmayınca...hani baba dangıl dungul olur anne dengeler ya da tam tersi ama anne uzaksa ya da yakın olup terelelliyse nolcak, sonuç bu
etraf öyle ailelerle dolu.hoş benim anne babada da çok akıl yok.bilmiyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın
ucundan senin abinin evlendirilme hikayesinide okudumda cidden çokta akıl yokmuş,ailenin akili sensin anlaşılan her ailede çıkar bi deli bi akil
akil sebatiye abla
ayyy dediğin kişi çok yaşamak için somon yiyor haftada kaç defa.emekli matematik ögretmeni, akıl hocası bacısı eczacı canım, boru muuuuuuuuuuuuuuuu
İçimi rahattınız arkadaşlar teşekkür ederim.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim, Allah şahit ki kızım eşime doymadan bende ne kadar özlesem de eşime sarılmıyorum bile, kızım babasına ne zaman doyarsa, ne zaman içine çeke çeke koklaması ve sevinçten ağlaması biterse ben eşime o zaman sarılıyorum.
Ben böyleyken kayınvalidemin bırakın beni, kızımı hiçe sayması cidden canımı yakıyor, ben büyüklerden çok çocuklara değer veren bir insanım, bugünün çocuğu yarının karakterli ve kişilikli bir büyüğü olacak çünkü.
Hatta hiç unutmuyorum eşimde annesini öptü, kızım hala kucağındaydı ve sadece annesini öpüp bırakıp bana geldi sarıldı, yani ben evladımında olza gözünde öyle duruma düşmek istemem.
Onun o ağlak taragı hoşuna gitmiş, kendini kahraman gibi hissetmiş. Ben güclüymüşüm, onun o acizliği cezbetmiş :)
ağlak kadın istemiş yani
O bitirmeyeceğimi düşünüyordu, boşanmayacağımı. Çünkü benim saplantılı yanım. Allah'ın gücüne gider belki ama ailemden bile daha cok sevdim ben onu, hastalık derecesinde.
Ama iş öyle cirkinleşmişti ki artık affetmem imkansızdı. Başka birinin koynuna girmiş.
Pişman olacağı kesin, cünkü o öyle biri değil, olurum sandı ama olamadı. yani hem aldatıp hem de pişkinlik yapamadı :)
hani hatırlıyor musun babasını aramıştım ilk öğrendiğinde akşam da gelmişti. Oğlunun ağzına vuracağına, her erkek yapıyor artık affet demişti :)
Amin abla.
Onun o ağlak taragı hoşuna gitmiş, kendini kahraman gibi hissetmiş. Ben güclüymüşüm, onun o acizliği cezbetmiş :)
ağlak kadın istemiş yani
O bitirmeyeceğimi düşünüyordu, boşanmayacağımı. Çünkü benim saplantılı yanım. Allah'ın gücüne gider belki ama ailemden bile daha cok sevdim ben onu, hastalık derecesinde.
Ama iş öyle cirkinleşmişti ki artık affetmem imkansızdı. Başka birinin koynuna girmiş.
Pişman olacağı kesin, cünkü o öyle biri değil, olurum sandı ama olamadı. yani hem aldatıp hem de pişkinlik yapamadı :)
hani hatırlıyor musun babasını aramıştım ilk öğrendiğinde akşam da gelmişti. Oğlunun ağzına vuracağına, her erkek yapıyor artık affet demişti :)
Amin abla.
İçimi rahattınız arkadaşlar teşekkür ederim.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim, Allah şahit ki kızım eşime doymadan bende ne kadar özlesem de eşime sarılmıyorum bile, kızım babasına ne zaman doyarsa, ne zaman içine çeke çeke koklaması ve sevinçten ağlaması biterse ben eşime o zaman sarılıyorum.
Ben böyleyken kayınvalidemin bırakın beni, kızımı hiçe sayması cidden canımı yakıyor, ben büyüklerden çok çocuklara değer veren bir insanım, bugünün çocuğu yarının karakterli ve kişilikli bir büyüğü olacak çünkü.
Hatta hiç unutmuyorum eşimde annesini öptü, kızım hala kucağındaydı ve sadece annesini öpüp bırakıp bana geldi sarıldı, yani ben evladımında olza gözünde öyle duruma düşmek istemem.
benim de merak ettiğim var ama ben de soramadım.şu an tek mi yaşıyorsun?
evin eşyaların ne oldu? üzülüyorsan devam etmeyelim istersen cidden:26:
Kendi ailesinde görmediği güveni sahiplenmeyi yuva sıcaklığını sende buldu, eminim şuan çok dağılmış durumdadır. Seni seviyordu hala seviyor ama seviş şekli farklı senin kaldıramayacağın türde.
Bazı şeyler genetik, çocuklarada geçebiliyor işte. Ailesi bile baştan yürümeyeceğini anlamıştı sen temiz sevgine sahip çıktın onları yanıltmak istedin ama çocuklarını daha iyi tanıyorlarmış yanılmadılar. Yılların verdiği alışkanlıkda var eş arkadaş olmanın yanı sıra geçecek Elmayra çok yakınımda benzer bi hikaye oldu çocuğun seviş şekli farklıydı hem karnım doysun hem pastam dursun dedi olmadı kız tekmeyi bastı çocuk daha perişan oldu gözlerimizin önünde.
Allahım bundan sonra yüzünü hep güldürsün, bunları unutacak kadar mutlu etsin seni. Burdan o etkileyici klavyenden güzel aşk hikayeleri bekliyor olacağız inşallah. AMİN.
Sen neler yaşamışsın be eLmayra abla
çok güçlü kadınmışsın helal olsun.
hiç hiç hiç haksız değilsin canım. onun oğlu ama başkasının bir şeyi değil. mesela kızının babası değil, senin eşin değil..
az bile..
babası şey demişti en çok aklımda kalan o: Allah'ın hakkı 3 tür.
babası şey demişti en çok aklımda kalan o: Allah'ın hakkı 3 tür.
hee hatırlamam mı o kadar yoldan uzana uzana bu dahiyane lafları etmeye gelmişti gevşek, yazık o da baktıki oğlu başına kalacak karısının yanında dursun istedi demek ki
off ki ne offff bilmiyordum... eee sen o kadının matematik zekası+ kaynana faktörüne karşı nasıl ayakta kalıyorsun??
ne yani karşılarında koskoca odu inşaat müh mezunu duruyor.
ben hafife alınacak tip miyim beeeeeee
Yoo konuşabiliriz acıtmıyor artık.
Davam sonuçlandığında hicbirşey almamıştım. Şahsi eşyalarım dışında, sonra kadının evime yerleştiğini öğrenince kapıya kamyon dayayıp ne var ne yoksa aldım :) Emeğimin değdiği sarımsak makinasını bile :)
Şimdi onlar annemlerin boş bir evi var orda. Bir ara ayrı eve cıkmaya niyetlendim olaylar olunca duruldum ama yaza kadar bir yer tutmayı planlıyorum, belki de ev alırım. 1+1. Yapamıyorum ailemle. Acımı cekemedim hala. Onlar üzülmesin diye ağlamadım.
Ne kadar haklısın, ailesi biliyormuş. Halası özellikle. Beni aradı; sanma ki kan bağım var diye affederim o benim icin bitti sen hala benim kızımsın, yapılanları haketmedin dedi.
Unutamam yewrum :) O benim ilk aşkım.
:) teşekkür ederim almilacım.
ne yani karşılarında koskoca odu inşaat müh mezunu duruyor.
ben hafife alınacak tip miyim beeeeeee
Ay bir de şey var; dışarı cıkardı bizi zorla, yemeğe. neyse gittik oturduk benim boğazımdan lokma gecmiyor, kız kardeşimin de öyle bunlar beyti falan söyledi :)
Kayınpeder de etrftaki kadınları kesiyor; Ankarada da hic güzel kadın yok canım falan diyor :)
Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Nasıl bir aileye düştüm babam duysa kalp krizi gecirirdi.
Ay bir de şey var; dışarı cıkardı bizi zorla, yemeğe. neyse gittik oturduk benim boğazımdan lokma gecmiyor, kız kardeşimin de öyle bunlar beyti falan söyledi :)
Kayınpeder de etrftaki kadınları kesiyor; Ankarada da hic güzel kadın yok canım falan diyor :)
Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Nasıl bir aileye düştüm babam duysa kalp krizi gecirirdi.
elmarya ya bir duygulandım ki ağlamak için sebep arıyorum zaten. Allah dağına göre kar verirmiş. demek ki sen bunları kaldırabilecek birisin ki alnının akıyla acını bile hissettirmeden yaşıyorsun bunları. belki hayatındaki en doğru insanı bulmana vesile olacak bu kötü olay. o ise zaten belasını bulacak haksızlıklar öbür tarafa kalmaz..
aklınca hayatın doğal akışı içinde olayı önemsizleştirmeye üstünü örtmeye çalışmış,kafa o kadar çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?