AdAm OLaCaK KıZLaR...

Beter olsun madem zor olacaktı ne halt yemeye yaptı bunu .
Niyeti yakalanmadan gönül eğlendirmekti heralde.
Hepsi aşağlık bunların.

Onun o ağlak taragı hoşuna gitmiş, kendini kahraman gibi hissetmiş. Ben güclüymüşüm, onun o acizliği cezbetmiş :)

ağlak kadın istemiş yani

O bitirmeyeceğimi düşünüyordu, boşanmayacağımı. Çünkü benim saplantılı yanım. Allah'ın gücüne gider belki ama ailemden bile daha cok sevdim ben onu, hastalık derecesinde.

Ama iş öyle cirkinleşmişti ki artık affetmem imkansızdı. Başka birinin koynuna girmiş.

Pişman olacağı kesin, cünkü o öyle biri değil, olurum sandı ama olamadı. yani hem aldatıp hem de pişkinlik yapamadı :)

eee armut uzağa değil dibine düşer derler, annede uzaktaydı galiba, annede piyasada olmayınca...hani baba dangıl dungul olur anne dengeler ya da tam tersi ama anne uzaksa ya da yakın olup terelelliyse nolcak, sonuç bu

hani hatırlıyor musun babasını aramıştım ilk öğrendiğinde akşam da gelmişti. Oğlunun ağzına vuracağına, her erkek yapıyor artık affet demişti :)

etraf öyle ailelerle dolu.hoş benim anne babada da çok akıl yok.bilmiyorum.Allah iyilerle karşılaştırsın

Amin abla.

ucundan senin abinin evlendirilme hikayesinide okudumda cidden çokta akıl yokmuş,ailenin akili sensin anlaşılan her ailede çıkar bi deli bi akil
akil sebatiye abla

evet canım çok çektik.geçen kardeşim eşime en çok ablam çekti diyor.akıllı kısmını bilemem :82:

ayyy dediğin kişi çok yaşamak için somon yiyor haftada kaç defa.emekli matematik ögretmeni, akıl hocası bacısı eczacı canım, boru muuuuuuuuuuuuuuuu

off ki ne offff bilmiyordum... eee sen o kadının matematik zekası+ kaynana faktörüne karşı nasıl ayakta kalıyorsun??

akılsız kadın.sen onları hiçe sayarsan onlar da seni hiçe sayarlar.

babası şey demişti en çok aklımda kalan o: Allah'ın hakkı 3 tür.

hee hatırlamam mı o kadar yoldan uzana uzana bu dahiyane lafları etmeye gelmişti gevşek, yazık o da baktıki oğlu başına kalacak karısının yanında dursun istedi demek ki

İçin rahat olsun ECD, senden annesinden çok evladının ona doyması lazım. P.tesi söyleyin geldiğini.
Oğullar ev yuva sahibi iş sahibi olunca kıymete biniyor nedense, bekar evlerinde yaşam savaşı verirken gelip gitmezler arayıp sormazlar. Topluma kazandırır elin kızı dedikleri gelin sonra anne babayız diye geçinirler.

benim de merak ettiğim var ama ben de soramadım.şu an tek mi yaşıyorsun?
evin eşyaların ne oldu? üzülüyorsan devam etmeyelim istersen cidden:26:

Yoo konuşabiliriz acıtmıyor artık.

Davam sonuçlandığında hicbirşey almamıştım. Şahsi eşyalarım dışında, sonra kadının evime yerleştiğini öğrenince kapıya kamyon dayayıp ne var ne yoksa aldım :) Emeğimin değdiği sarımsak makinasını bile :)

Şimdi onlar annemlerin boş bir evi var orda. Bir ara ayrı eve cıkmaya niyetlendim olaylar olunca duruldum ama yaza kadar bir yer tutmayı planlıyorum, belki de ev alırım. 1+1. Yapamıyorum ailemle. Acımı cekemedim hala. Onlar üzülmesin diye ağlamadım.

Ne kadar haklısın, ailesi biliyormuş. Halası özellikle. Beni aradı; sanma ki kan bağım var diye affederim o benim icin bitti sen hala benim kızımsın, yapılanları haketmedin dedi.

Unutamam yewrum :) O benim ilk aşkım.
Sen neler yaşamışsın be eLmayra abla

çok güçlü kadınmışsın helal olsun.

:) teşekkür ederim almilacım.

hiç hiç hiç haksız değilsin canım. onun oğlu ama başkasının bir şeyi değil. mesela kızının babası değil, senin eşin değil..
az bile..

Valla kendisini de geçtim geçen sene yine bir gelmesinde aradı beni dedi ki, uçaktan iner inmez bize getir.

Hayırdır dedim, dayısının oğlu burada memleketine gidecek gitmedek görmek istiyor (çocuğuda çok severim 15 yaşında)

Bende dedim ki o kim, e dedi tanımıyor musun xxx.

Bende dedim ki o xxxx, benim yavrum kim?

Kusura bakma ama isteğin çok ama çok saçma kızım 4 aydır babasını görmedi ve sen bırak kızını dayısının oğlunu pışpışlasın diyorsun, elini vicdanına koy lütfen dedim geçtim kenera.

babası şey demişti en çok aklımda kalan o: Allah'ın hakkı 3 tür.

hee hatırlamam mı o kadar yoldan uzana uzana bu dahiyane lafları etmeye gelmişti gevşek, yazık o da baktıki oğlu başına kalacak karısının yanında dursun istedi demek ki

Ay bir de şey var; dışarı cıkardı bizi zorla, yemeğe. neyse gittik oturduk benim boğazımdan lokma gecmiyor, kız kardeşimin de öyle bunlar beyti falan söyledi :)

Kayınpeder de etrftaki kadınları kesiyor; Ankarada da hic güzel kadın yok canım falan diyor :)

Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Nasıl bir aileye düştüm babam duysa kalp krizi gecirirdi.

elmarya ya bir duygulandım ki ağlamak için sebep arıyorum zaten. Allah dağına göre kar verirmiş. demek ki sen bunları kaldırabilecek birisin ki alnının akıyla acını bile hissettirmeden yaşıyorsun bunları. belki hayatındaki en doğru insanı bulmana vesile olacak bu kötü olay. o ise zaten belasını bulacak haksızlıklar öbür tarafa kalmaz..

aklınca hayatın doğal akışı içinde olayı önemsizleştirmeye üstünü örtmeye çalışmış,kafa o kadar çalışıyo

yuhhh artık buların mayası bozukmuş. balık baştan kokar baksana.

şimdi acayip bi soru sorcam,

anlamadım bu erkekler koruyacak ağlak bi kadın mı istiyor dik duran akıllı bi kadın mı :26:

Ben cok üzüldüm İpek. Şöyle bir bakıyorum da hep kendi cabamla mutlu olmuşum. O mutlu olduysa ben de mutlu olmuşum. Salata yapmışım mesela onun sevdiği gibi. Nasıl bir adamışlıktır bu böyle. Kızkardeşim "korkuyorum abla" demişti, "senin ona olan hastalıklı sevgin beni korkutuyor".

Düşünsene eve bir gittim gardrobun benim olan tarafında eşyalar var, baya baya yerleşmiş yani. yatakodası kilitli. Neyse bu kadar detaya girmeyeyim ağlıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…