- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.201
aklınca hayatın doğal akışı içinde olayı önemsizleştirmeye üstünü örtmeye çalışmış,kafa o kadar çalışıyo
Ben cok üzüldüm İpek. Şöyle bir bakıyorum da hep kendi cabamla mutlu olmuşum. O mutlu olduysa ben de mutlu olmuşum. Salata yapmışım mesela onun sevdiği gibi. Nasıl bir adamışlıktır bu böyle. Kızkardeşim "korkuyorum abla" demişti, "senin ona olan hastalıklı sevgin beni korkutuyor".
Düşünsene eve bir gittim gardrobun benim olan tarafında eşyalar var, baya baya yerleşmiş yani. yatakodası kilitli. Neyse bu kadar detaya girmeyeyim ağlıycam :)
aklınca hayatın doğal akışı içinde olayı önemsizleştirmeye üstünü örtmeye çalışmış,kafa o kadar çalışıyo
yuhhh artık buların mayası bozukmuş. balık baştan kokar baksana.
şimdi acayip bi soru sorcam,
anlamadım bu erkekler koruyacak ağlak bi kadın mı istiyor dik duran akıllı bi kadın mı :26:
şimdi acayip bi soru sorcam,
anlamadım bu erkekler koruyacak ağlak bi kadın mı istiyor dik duran akıllı bi kadın mı :26:
Ben cok üzüldüm İpek. Şöyle bir bakıyorum da hep kendi cabamla mutlu olmuşum. O mutlu olduysa ben de mutlu olmuşum. Salata yapmışım mesela onun sevdiği gibi. Nasıl bir adamışlıktır bu böyle. Kızkardeşim "korkuyorum abla" demişti, "senin ona olan hastalıklı sevgin beni korkutuyor".
Düşünsene eve bir gittim gardrobun benim olan tarafında eşyalar var, baya baya yerleşmiş yani. yatakodası kilitli. Neyse bu kadar detaya girmeyeyim ağlıycam :)
Valla kendisini de geçtim geçen sene yine bir gelmesinde aradı beni dedi ki, uçaktan iner inmez bize getir.
Hayırdır dedim, dayısının oğlu burada memleketine gidecek gitmedek görmek istiyor (çocuğuda çok severim 15 yaşında)
Bende dedim ki o kim, e dedi tanımıyor musun xxx.
Bende dedim ki o xxxx, benim yavrum kim?
Kusura bakma ama isteğin çok ama çok saçma kızım 4 aydır babasını görmedi ve sen bırak kızını dayısının oğlunu pışpışlasın diyorsun, elini vicdanına koy lütfen dedim geçtim kenera.
babası şey demişti en çok aklımda kalan o: Allah'ın hakkı 3 tür.
Ay bir de şey var; dışarı cıkardı bizi zorla, yemeğe. neyse gittik oturduk benim boğazımdan lokma gecmiyor, kız kardeşimin de öyle bunlar beyti falan söyledi :)
Kayınpeder de etrftaki kadınları kesiyor; Ankarada da hic güzel kadın yok canım falan diyor :)
Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Nasıl bir aileye düştüm babam duysa kalp krizi gecirirdi.
kadın nasıl senin evine yerleşir yaa insan biraz utanır bu kadın bana evini açtı işe soktu der, onunda kocası vardı, kocası bunu evden kovdu bu da geldi senin eve öyle mi, yoluk paçoz seni
erkekler başarılı kadın ister gibi görünür ama kaldıramaz taşıyamaz bunu. o yüzden biraz mız mız kedi modunda olanlar tercih edilir.
şöyle bir teori atsam ortaya,
desem ki erkek yanındaki güçlüyse ağlak ister
ağlaksa güçlü ister, yani elinde ne yoksa onu isteroldu mu ?
Bu kadın sonradan gelip sana birşey söyledi mi ya da sen ona ? kendini savunmaya özür dilemeye falan kalktı mı
bence erkek hepsinden bırer tane ister
erkekler başarılı kadın ister gibi görünür ama kaldıramaz taşıyamaz bunu. o yüzden biraz mız mız kedi modunda olanlar tercih edilir.
kaçan balık büyük olur derler kıymete binmesi o fıtrattaki insanlar için çok normal bağları koparmamak lazımki sadece sen ve kızın değil onlarda yiyebilsinler eşinin parasını değilmi, yanlış anlama onların karakteri bu diye böyle yazdım tanıdık az çok
şöyle bir teori atsam ortaya,
desem ki erkek yanındaki güçlüyse ağlak ister
ağlaksa güçlü ister, yani elinde ne yoksa onu isteroldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?