AdAm OLaCaK KıZLaR...

kadın nasıl senin evine yerleşir yaa insan biraz utanır bu kadın bana evini açtı işe soktu der, onunda kocası vardı, kocası bunu evden kovdu bu da geldi senin eve öyle mi, yoluk paçoz seni

aklınca hayatın doğal akışı içinde olayı önemsizleştirmeye üstünü örtmeye çalışmış,kafa o kadar çalışıyo

işte oğlan üstüne kalmasın diye ya. şimdi elmarya yola getiriyor. sonrasında bir şekilde dönüp dolaşıp babası bulacak olaylar.

elmayra yavvv kadın senin evine yerleşti, sen yerleştirdin ?

sonra?

ağlama bizi de ağlatma

aklınca hayatın doğal akışı içinde olayı önemsizleştirmeye üstünü örtmeye çalışmış,kafa o kadar çalışıyo

Bence de :) Simdi bulsunlar kendileri gibi geniş bir gelin

yuhhh artık buların mayası bozukmuş. balık baştan kokar baksana.

:) kafaları basmıyor yaa. lafın nereye gideceğinden bihaberler

şimdi acayip bi soru sorcam,

anlamadım bu erkekler koruyacak ağlak bi kadın mı istiyor dik duran akıllı bi kadın mı :26:

Evde akıllı kadın istiyorlar canım :)

şimdi acayip bi soru sorcam,

anlamadım bu erkekler koruyacak ağlak bi kadın mı istiyor dik duran akıllı bi kadın mı :26:

erkekler başarılı kadın ister gibi görünür ama kaldıramaz taşıyamaz bunu. o yüzden biraz mız mız kedi modunda olanlar tercih edilir.

Bu kadın sonradan gelip sana birşey söyledi mi ya da sen ona ? kendini savunmaya özür dilemeye falan kalktı mı

ECD , bu evlilikte tek şansın eşin, bu nasıl bir kadın yaa asla kınamıyorum yadırgamıyorum ne zaman bu hislerim olsa benimde başıma aynısı gelir, düşüncesizlikde sınır yok cidden.

babası şey demişti en çok aklımda kalan o: Allah'ın hakkı 3 tür.

yuh artık....
oturup bide onu mu sayacağım hey allahım hey

bu ne karaktersizlik yahu
edepsiz insan...

kadın nasıl senin evine yerleşir yaa insan biraz utanır bu kadın bana evini açtı işe soktu der, onunda kocası vardı, kocası bunu evden kovdu bu da geldi senin eve öyle mi, yoluk paçoz seni

nemiş zaten insanlığı olsa arkadaşının kocasına o gözle bakmaz. zaten bakıyorsa evine de yerleşecek kadar aşağılıktır. şaşırmadım ben.

erkekler başarılı kadın ister gibi görünür ama kaldıramaz taşıyamaz bunu. o yüzden biraz mız mız kedi modunda olanlar tercih edilir.

şöyle bir teori atsam ortaya,

desem ki erkek yanındaki güçlüyse ağlak ister
ağlaksa güçlü ister, yani elinde ne yoksa onu ister oldu mu ?

elmayra öyle biri konu açmıştı.yoksa sen miydin? kız çok başarılı iyi bir üniversite mezunu felan, kocası aldatıyor.kız ankaraya mı istanbula mı donuyor yeni iş felan hayatına çeki düzen veriyor.hatta o kadar merak ettim ki ne yaptın diye özel mesaj bile atmıştım

Bu kadın sonradan gelip sana birşey söyledi mi ya da sen ona ? kendini savunmaya özür dilemeye falan kalktı mı

ay özür dileycek adam başında bu haltı yer mi?
o yüz var mı? ne dicek canım arkadaşım sen bana iş buldun ama ben teşekkür olarak senin kocanı ayartıp yattım mı dicek?
ee elmarya ne derdi orada kadına sor bakalım.

akıllı kadın istemiyor günümüz erkekleri azcık safa olacak ki herşeyin farkına varmasın kedi gibi mır mır etrafında dönsün.

Valla bu kadar sürede benden iyi tanımışsın, bende senin akdar akıllı olsaydım 8 yıllık evliyim ilk yıl tanır bu kadar sıkıntı yaşamazdım.

vallaha ateşim çıktı haa yahu biz bırak koca kadın olmayı lisede bile arkadaşımızın göz süzdüğü hoşlandığı erkeğe bakmazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…