AdAm OLaCaK KıZLaR...

akıllı kadın istemiyor günümüz erkekleri azcık safa olacak ki herşeyin farkına varmasın kedi gibi mır mır etrafında dönsün.

taşıyamama olayı bence tamamen..
zaten erkekler mesela bir politika, ekonomi konuşan kadını sevmezler. saçı uzun aklı kısa olsun güzel olsun.

Valla bu kadar sürede benden iyi tanımışsın, bende senin akdar akıllı olsaydım 8 yıllık evliyim ilk yıl tanır bu kadar sıkıntı yaşamazdım.

kim akıllı ben mi, akıl akıl gel koluma takıl bende akıl ne arar, ben sazanımdır herkesin lafına inanırım canım bakma burda gek gek konuştuğuma, herkesi kendim gibi bilirim öyle davranırım bakma yaş 27 oldu jeton azcık hareket etti 3-5 yıla düşer

Boşandıktan sonra bir akşam mesaiden cıktım; sac düzleştiricimi almamışım en son eşyalarımı aldığımda. Bu salak da ben memlekete gidiyorum dedi, sürekli taciz halinde olduğu icin biliyorum nerde olduğunu.

Neyse gittim eve, anahtarımı acıp girdim. Nasıl ağlıyorum ama gözyaşımdan adımımı göremiyorum. Koridora çöktüm hem ağlıyorum hem yalvarıyorum al canımı diye.

Sonra birden salona ilişti gözüm. Anam bir düzenli bir temiz anlatamam. Ev de sıcacık. Kombi acık. Sonra giyinme odasına girdim actım kapağı bir baktım donuna kadar yerleştirmiş k.hpe. Benim eşyalar da diğer gözde yanlız. Almadıklarım, yazlıklar, elbiseler falan. Sonra gittim, yatakodasına benim bıraktığım gibi, kapısı kilitli. Benim bütün elektronikler orda, bilgisayarım, düzleştiricim, epilasyon aletim falan.

Mutfağa gittim. Benim dişimden tırnağımdan arttırdığım ceyizlerim kullanılmış. benim buzdolabıma yemek konmuş, benim fırınımda kek yapılmış.

Anlayamadım önce idrak edemedim. Sonra amcamı aradım. Dedim amca böyle böyle. Bu kaşar benim eşyalarımı kullanıyor. Hemen gel.

Amcam gelirken onu da aramış nasıl yaparsın diye. Cok sever amcam onu, bizi barıştırmaya uğrasıyordu. Bu salak da gitmemiş, eve geliyormuş. yanında da bilin bakalım kim var :) yani amcam aramasa onlar eve gelse ne olur du :) ya da ben bir saat sonra gelsem hangi manzararı görürdüm.

gardroptaki bütün eşyaları makasladım. her ikisini de. Amcam hemen bir kamyon 4 hamal buldu, o gece palas pandıras eşyalarım cıktı evden.

Eve geleli 4 gün olmuş gidecek yeri yokmuş ben de onu boşamışım ya zaten :)

Tabi saldırdım da üstüne. Elimden zor aldılar. Rezil oldum bütün apartmana.

hala ara ara o eve gidip eşyalarımın arasında bir sigara icerim.

Valla bu kadar sürede benden iyi tanımışsın, bende senin akdar akıllı olsaydım 8 yıllık evliyim ilk yıl tanır bu kadar sıkıntı yaşamazdım.

ama sen iyisin hemen cevabını veriyorsun, aksi durumda daha çok yıpranırdın

buna benzer bir söz var: erkek dünyadaki tüm kadınlarla yatmak ister, ama kendi karısına el sürülmemiş olsun ister.

fırsatını bulan her erkek aldatır yeterki gerekli durumlar oluşsun

benım eşim çok sesizdir çekingendır ama ona bıle kefil olmam erkek sonuçta hormonlarında problem

üzücü konular gelmiş , ayıp konular eğlenceliydi en azından

kimsenin yaptığı yanına kalmıyor herkes hakettiğini buluyor bence hemde öbür tarafa kalmadan bu tarafta başlıyor eziyet

ne bileyim belki bişeyler demiştir diye düşündüm, ben olsam kadını dişlerini dökene kadar döverdim. olgunlaşınca yapmıyor insan demek ki.
neyi ispat etcez bu teoremle?
gerçek hayata uymuyor bu kuramlar
benim ablam güçlü bi kadındı, beyni bile olmayan kadınlarla aldattı kocası olacak haysiyetsiz.
aynı şekilde annem de sessiz sakin mazlum bi kadın kedi gibi, güçlü diye tabir ettiğimiz kendi kafasına göre yaşayan kendi ayağı üstünde bi ka..akla aldattı babam onu. annemin yakın arkadaşıydı üstelik.

fırsatını bulan her erkek aldatır yeterki gerekli durumlar oluşsun

benım eşim çok sesizdir çekingendır ama ona bıle kefil olmam erkek sonuçta hormonlarında problem

tabiii canım ben hala korkarım.biriyle şöyle bakışmaya başlayacak yavas yavas hoslanacak tabikii karşı taraf kuyruk sallayacak bu da yavas yavas kıvama gelecek, hiç öyle uzak bir ihtimal gibi gelmiyor bana.olur mu olur?

tüylerim diken diken oldu. bela okumam kolay kolay ama Allah belasını versin diyorum. Allahtan yanında biri varmış en azından seni anlayan..

zilliye bak sen, onursuz hayasız pislik seni
iyice bi yolaydın

bunların ilşkileri baya ileriymiş seın çıkmanı beklıyorlarmış

eşyalarını özenle almışsın tabı herkez gıbı mumkunse hepsini sat yenılerını al hiç bir anı hatıra kalmasın

Kızlar yemekten geldim ama mevzu derin diye konuşmaktansa okumayı tercih ettim.

Ben Elmayra'nın o konusundan sonra şok olmuş eşime bile çatmıştım.
Kayınpederinin Allah'ın hakkı 3 tür lafına şok olmuşken, bir şu beyti sefası yetmezmiş gibi etrafta güzel kadın var mı diye bakındığını duydum şimdi.
Eski eşinin tohumu, bu adamdan işte.
Bu arada bu rezaletin ne Allah ile ilgisi var , ne de Allah'ın hakkı her hangi bir rakamla sınırlandırılabilir.

ECD, siz kötü filan değilsiniz mantıklı olanı yapıyorsunuz. Kör öldü badem gözlü mü oldu şimdi, bekarken koşsaymış oğlunun peşinden.

tüylerim diken diken oldu. bela okumam kolay kolay ama Allah belasını versin diyorum. Allahtan yanında biri varmış en azından seni anlayan..

Ağdasına kadar yerleştirmiş ya 4 günde :)
zilliye bak sen, onursuz hayasız pislik seni
iyice bi yolaydın

Onu görmedim işte görseydim kesin katil olurdum. namus cinayeti işleyenleri anlayabiliyorum artık. bir cizgi var orayı gectiginde katil oluyorsun, ben onu gördüm. Ama allahın sevgili kuluymuşum ki ortam oluşmadı.

sebatiye sen de mi yaşadın öyle bir şey?

geçen gün iş yaptığımız adamlardan biri geldi benim sadece merhabam var , yan odaya geçtiler ordaki arkadaşla samimiler adam baya üzgündü

yan odalar bizim ofiste prefabrik gibi sesler duyuluyo yani neyse adam baya dertli belli arkadaşa anlatıyor yakın bir arkadaşının eşi karı koca hep görüşüyorlar birbirlerine gidip geliyorlar kadın adama asılıyormuş kadının kocası da adamla aramı açsam kardeşim gibidir yıllardır dostum e başka türlü de kadından korkmuş resmen ya iftira atarsa diye e söylesem arkadaşım ın elinden bi kaza çıkar mı falan diye baya bi dertleştiler ben parça pinçik duydum tabi, adam gidince anlattırmıştım. böyle kadınlar da var işte adamı katil eden cinsten , şimdi naptılar bilmiyorum

ayy kafam karıştı o ev derken? dağılmadı mı?

bu yazdıkların dağıttı beni...

ay Allahım aklımı koru ağdasına tüküreyim onun ben
ex memlekete döndü bu kadın noldu

bunların ilşkileri baya ileriymiş seın çıkmanı beklıyorlarmış

eşyalarını özenle almışsın tabı herkez gıbı mumkunse hepsini sat yenılerını al hiç bir anı hatıra kalmasın

Atamıyorum. Atmayacağım da. Ben dağıtmayı düşünüyordum da yeni ev kurup yeni sevgilime yemek yapıcam :)

Dimi ama soydur ceker bçktur kokar :)

ayy kafam karıştı o ev derken? dağılmadı mı?

Boş ev ablacım, eşyalarımı tasıdığım annemlerin evi.

benim teyzem bana derki kimseyle fazla içli dışlı olmayın arada resmiyet olsun erkeklere güvenilmez vs vs

bende diyorum ki teyzeme tamam teyze haklısın ama benim içli dışlı olduğum güvendiğim arkadaşlarım var araya samimiyet koyamadığım çok sevdiğim insanlar onlara güveniyorum , ha olurda ilerde bi yamuklarını görürsem en azından kimin ne olduğunu anlar hayatımdan çıkarırım , yapacak adam her türlü yapar 7-24 yanyana değiliz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…