- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.241
ay Allahım aklımı koru ağdasına tüküreyim onun ben
ex memlekete döndü bu kadın noldu
sebatiye sen de mi yaşadın öyle bir şey?
Ağdasına kadar yerleştirmiş ya 4 günde :)
O zaten ailesiyle yasıyor. Bu olaydan sonra anası beni aradı :) dedi ki sen kızımı sahipsiz mi sandın, eğer onun başına bişi gelirse seni vurdururum :)
ben de dedim ki siz ne utanmaz ne arlanmaz cingenelermişsiniz, utanacağına özür dileyeceğine allahtan af dileyeceğine beni tehdit mi ediyorsunuz. adam olun yoksa kendinizi dağda bulursunuz
O zaten ailesiyle yasıyor. Bu olaydan sonra anası beni aradı :) dedi ki sen kızımı sahipsiz mi sandın, eğer onun başına bişi gelirse seni vurdururum :)
ben de dedim ki siz ne utanmaz ne arlanmaz cingenelermişsiniz, utanacağına özür dileyeceğine allahtan af dileyeceğine beni tehdit mi ediyorsunuz. adam olun yoksa kendinizi dağda bulursunuz
Buna ne denir biliyor musun ?
Besle kargayı oysun gözünü.
Sen o kocasından dayak yerken evini açmış, iş bulmuşsun. O yine de kargalığından vazgeçmemiş.
Eşini de az besleyip adam etmedin.
Nankör köpekler.
Buna ne denir biliyor musun ?
Besle kargayı oysun gözünü.
Sen o kocasından dayak yerken evini açmış, iş bulmuşsun. O yine de kargalığından vazgeçmemiş.
Eşini de az besleyip adam etmedin.
Nankör köpekler.
yaşamadım Allah yaşatmasın yani, ama etraf kaybedeceği hiç bir şeyi olmayan o. dolu.biri şansını denemek isteyebilir.
demek istediğim her şey olabilir
anasına bak kızını al, Allah yazmasında ben birinin yuvasını yıksam heleki bana yardım etmiş yarenlik etmiş birinin yuvasını annem benim bacaklarımı kırar saçlarımı yolup yolup elime verir,ha öldürecek değil evlat neticede ama bu kadarda edepsiz olunmazki, kızın sahipsiz ki onun bunun koynunda geziyo deseydin, ayyy ben çok delirdim şu anda
anasına bak kızını al, Allah yazmasında ben birinin yuvasını yıksam heleki bana yardım etmiş yarenlik etmiş birinin yuvasını annem benim bacaklarımı kırar saçlarımı yolup yolup elime verir,ha öldürecek değil evlat neticede ama bu kadarda edepsiz olunmazki, kızın sahipsiz ki onun bunun koynunda geziyo deseydin, ayyy ben çok delirdim şu anda
alla alla kadın bir de racon kesiyor. gerçekten dünya tersine dönüyor.. utanma, arlanma kalmadı insanlarda. yuva yıkıyor hem de kendi evli annesinin dedikleri...aman Allah'ım ya en tuhaflar aynı anda seni bulmuş.
Kimsenin ahı kimse de kalmaz bundan eminim. İlahi adalet de var. Beddua etmiyorum. İçimden gecenleri Allah biliyor. Buraya yazması kolay, iki satır anlatırım gecer. Ama yaşadıklarım?
Ben günlerce kocamın o kadınla seviştiğini gördüm rüyamda, gerçek gibiydi. Ağlayamadım bile gözyaşlarım hep icime aktı. Elmayra güclü evet cok güclü ama icimdeki kücük kız cocugu hep kırgın hep ağlıyo
Benim annem onun annesini bir kez bile aramadı. Hani olur ya yuvamı yıktınız diye. Bu nasıl bir ahlak bu nasıl bir Allah korkusu yaa. Biz acımızı cektik ama onlar edepsizlik yaptılar.
İnanamıyorum yani olanlar hayal gibi. Başkasının hikayesi gibi.
Kimsenin ahı kimse de kalmaz bundan eminim. İlahi adalet de var. Beddua etmiyorum. İçimden gecenleri Allah biliyor. Buraya yazması kolay, iki satır anlatırım gecer. Ama yaşadıklarım?
Ben günlerce kocamın o kadınla seviştiğini gördüm rüyamda, gerçek gibiydi. Ağlayamadım bile gözyaşlarım hep icime aktı. Elmayra güclü evet cok güclü ama icimdeki kücük kız cocugu hep kırgın hep ağlıyo
elmayra nasıl yaptın nerden buldun bu adamı bir abla olarak sorsam çok mu kırarım seni?
Elmayra hosgörüne siginarak, senide üzmek istemiyorum ama birsey soracaktim.
Hep merak ediyorum bunu.
Acaba bosanma mahkemenizde, arkadasinla aldattigini belirttin mi?
Belirttise, o cukur kadinin kocasinin bu olaya tepkisi ne oldu?
Olayi yalanlayip, karisini kabullendi mi yoksa oda onurlu olabildi mi?
hırsızın hiçmi suçu yok
bence butun suç kocada
benım eşimde yapsa bence en buyuk suçu eşimde bulurum yuvasını düşünecek dışardaki o.... mu düşünecek benım yuvamı evliliğimi
karıyı evede yerleştirmiş hepten insanlıktan çıkmış
Kolay değil biz bile nasıl etkilendik
Ous'un başını şişirdim durdum
Bu iki şeref fukarasına maddi-manevi tazminat davası açıldı mı?
İyice sürünsünler diye aklıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?