AdAm OLaCaK KıZLaR...

ay Allahım aklımı koru ağdasına tüküreyim onun ben
ex memlekete döndü bu kadın noldu

O zaten ailesiyle yasıyor. Bu olaydan sonra anası beni aradı :) dedi ki sen kızımı sahipsiz mi sandın, eğer onun başına bişi gelirse seni vurdururum :)

ben de dedim ki siz ne utanmaz ne arlanmaz cingenelermişsiniz, utanacağına özür dileyeceğine allahtan af dileyeceğine beni tehdit mi ediyorsunuz. adam olun yoksa kendinizi dağda bulursunuz

anasına bak kızını al, Allah yazmasında ben birinin yuvasını yıksam heleki bana yardım etmiş yarenlik etmiş birinin yuvasını annem benim bacaklarımı kırar saçlarımı yolup yolup elime verir,ha öldürecek değil evlat neticede ama bu kadarda edepsiz olunmazki, kızın sahipsiz ki onun bunun koynunda geziyo deseydin, ayyy ben çok delirdim şu anda

alla alla kadın bir de racon kesiyor. gerçekten dünya tersine dönüyor.. utanma, arlanma kalmadı insanlarda. yuva yıkıyor hem de kendi evli annesinin dedikleri...aman Allah'ım ya en tuhaflar aynı anda seni bulmuş.

Kimsenin ahı kimse de kalmaz bundan eminim. İlahi adalet de var. Beddua etmiyorum. İçimden gecenleri Allah biliyor. Buraya yazması kolay, iki satır anlatırım gecer. Ama yaşadıklarım?

Ben günlerce kocamın o kadınla seviştiğini gördüm rüyamda, gerçek gibiydi. Ağlayamadım bile gözyaşlarım hep icime aktı. Elmayra güclü evet cok güclü ama icimdeki kücük kız cocugu hep kırgın hep ağlıyo

elmayra nasıl yaptın nerden buldun bu adamı bir abla olarak sorsam çok mu kırarım seni?

Elmayra hosgörüne siginarak, senide üzmek istemiyorum ama birsey soracaktim.
Hep merak ediyorum bunu.
Acaba bosanma mahkemenizde, arkadasinla aldattigini belirttin mi?
Belirttise, o cukur kadinin kocasinin bu olaya tepkisi ne oldu?
Olayi yalanlayip, karisini kabullendi mi yoksa oda onurlu olabildi mi?

yaşamadım Allah yaşatmasın yani, ama etraf kaybedeceği hiç bir şeyi olmayan o. dolu.biri şansını denemek isteyebilir.

demek istediğim her şey olabilir

amin. ben de burada okuduklarımdan ve edindiğim tecrübelerden sonra hayatım sonuna kadar eşime ipotekli demiyorum.

aile terbiyesi cidden başka bişey yaa, vardır elbet bizimde kusurlarımız hatalarımız ama bu kadarını yapamam yaa, Allahtan korkarım babamdan utanırım annem beni keser ne bileyim,set üstüne set var böyle bişey yapamamam için

hırsızın hiçmi suçu yok

bence butun suç kocada

benım eşimde yapsa bence en buyuk suçu eşimde bulurum yuvasını düşünecek dışardaki o.... mu düşünecek benım yuvamı evliliğimi

karıyı evede yerleştirmiş hepten insanlıktan çıkmış

ne olacak en baş terbiye yuvada anne babadan alınır
bunlar terbiye yoksunu çıkmışlar...

alla alla kadın bir de racon kesiyor. gerçekten dünya tersine dönüyor.. utanma, arlanma kalmadı insanlarda. yuva yıkıyor hem de kendi evli annesinin dedikleri...aman Allah'ım ya en tuhaflar aynı anda seni bulmuş.

Benim annem onun annesini bir kez bile aramadı. Hani olur ya yuvamı yıktınız diye. Bu nasıl bir ahlak bu nasıl bir Allah korkusu yaa. Biz acımızı cektik ama onlar edepsizlik yaptılar.

İnanamıyorum yani olanlar hayal gibi. Başkasının hikayesi gibi.

Kolay değil biz bile nasıl etkilendik
Ous'un başını şişirdim durdum

Bu iki şeref fukarasına maddi-manevi tazminat davası açıldı mı?
İyice sürünsünler diye aklıma geldi.

en kötü kabusun gerçek olmuş gibi...

çok oluyor belki de.. şu kadın boşandı mı peki? boşandıysa ilerisi olacak mı aralarında?
ya da aramıyor mu eski eşin hiç? ortamınız var mı karşılaşacak?

elmayra nasıl yaptın nerden buldun bu adamı bir abla olarak sorsam çok mu kırarım seni?

Abla üniversitede tanıştık. Ben o zaman hayatımda birini istemiyordum o kadar uğrastı ki beni ikna etmek icin. Sabahlardı yurdun önünde. Kulağıma sarkılar söylerdi. Canım feda sana derdi.

Estagfrllah cnm.

Maalesef onunla gidemedim mahkemeye cünkü avukatım elin boş dönersin ve cok yıpranırsın dedi. Hani fotograf olsa tamam, telefon dökümü de alamayız hat senin üstüne (benim adıma kayıtlıydı) yalanlarlar. Ayrıca sen nafaka tazminat derdinde de değilsin dedi. Bir de o sürecte o kadar kırgın ve üzgün oluyorsun ki biran önce bitsin istiyorsun.

Konuyu actığımı hatırlıyorsun değil mi? O olaydan bir hafta sonra kadın evi terkediyor. Sonra da hemen boşanıyorlar. Adam bir şekilde bunlar görüştüğünü öğreniyor ama hicbişi yapmıyor. Zaten bu yüzden velayeti anneye de vermiyor. Kadın da buna razı oluyor.

Ben kocam ahlaklı o ayarttı demedim hicbir zaman. Benim kocam serefsiz, benim kocam ahlak yoksunuydu ama o yapmayacaktı. Üstelik kimin kimi nasıl ayarttıgını cok iyi bilirim.

Kolay değil biz bile nasıl etkilendik
Ous'un başını şişirdim durdum

Bu iki şeref fukarasına maddi-manevi tazminat davası açıldı mı?
İyice sürünsünler diye aklıma geldi.

evet biz bile nasıl etkilendik. o zaman olay olduğunda yara tazeydi de şimdi oturunca her şey zaman geçince yani gerçek sızısı çıkarmış. o yüzden bu daha dokunaklı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…