- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.261
hiç sanmıyorumki ous o kadınla bişeyler yaşasın, evlilik içinde o kadınla fingirdemek kendini bi halt sanmak iyiydi, ötesi yok
biraz abartı oldu galiba
Kolay değil biz bile nasıl etkilendik
Ous'un başını şişirdim durdum
Bu iki şeref fukarasına maddi-manevi tazminat davası açıldı mı?
İyice sürünsünler diye aklıma geldi.
en kötü kabusun gerçek olmuş gibi...
çok oluyor belki de.. şu kadın boşandı mı peki? boşandıysa ilerisi olacak mı aralarında?
ya da aramıyor mu eski eşin hiç? ortamınız var mı karşılaşacak?
hiç sanmıyorumki ous o kadınla bişeyler yaşasın, evlilik içinde o kadınla fingirdemek kendini bi halt sanmak iyiydi, ötesi yok
bence abartı değil olanı söyledin Abla.
Yok canım acmadım. Aman zaten nelerini alacam, bir de o yüzden avukat parası ikiye katlanıyordu :) e benim de cok param yoktu o zaman neyim varsa o pisliğe yedirdim.
Bir de uğrasmak istemedim, cünkü birinci celseden sonra anlaşmalıya döndü.
Gerçekten öyle
Memleketine gitmiş evi kapayıp. En son bir daha karşına cıkmayacağım hep mutlu ol dedi. Seni hep seveceğim dedi gitti. Babaanne aradı gecenlerde fısıldadı bişiler ama annem olmaz artık o iş dedi.
O onunla yapamaz. Hele hele güvenmediği bir kadınla yaşayamaz psikopat olur, kadın kocasını aldattı yaa. Bitmiş o mesele, öyle duydum.
Anladim, Allah hesap görmeyi imhal eder ( erteler ) ama ihmal etmez ( unutmaz).
Elbet yaptiklarinin hesabini verecekler.
Birde, ne kadar icini rahatlatir bilmiyorum ama unutma en günesli günler, büyük firtinalarin ardindan gelir.
kız elmayra ne iş yaparsın kimsin, bana o zamanlar çok güçlü gelmiştin.nerdesin şimdi? ayy daha bir çekici geldin gözüme
bence de olmaz. her erkek bu konuyu düşünür."evliyken benimle yapan ben evliyken başkasıyla da yapar" diye. kafalarının en çalıştığı konudur. bir anlık bir ateş kaç kişiyi bitirdi ya değdi mi? lanet olsun ikisine de ama en çok kadına... her yerden yükümlü sana. ama nankörlük kanında varmış ki yaptıklarının 1 tanesinin kıymeti yokmuş. yoksa bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır derler.
Anladim, Allah hesap görmeyi imhal eder ( erteler ) ama ihmal etmez ( unutmaz).
Elbet yaptiklarinin hesabini verecekler.
Birde, ne kadar icini rahatlatir bilmiyorum ama unutma en günesli günler, büyük firtinalarin ardindan gelir.
Yok canım acmadım. Aman zaten nelerini alacam, bir de o yüzden avukat parası ikiye katlanıyordu :) e benim de cok param yoktu o zaman neyim varsa o pisliğe yedirdim.
Bir de uğrasmak istemedim, cünkü birinci celseden sonra anlaşmalıya döndü.
Gerçekten öyle
Memleketine gitmiş evi kapayıp. En son bir daha karşına cıkmayacağım hep mutlu ol dedi. Seni hep seveceğim dedi gitti. Babaanne aradı gecenlerde fısıldadı bişiler ama annem olmaz artık o iş dedi.
O onunla yapamaz. Hele hele güvenmediği bir kadınla yaşayamaz psikopat olur, kadın kocasını aldattı yaa. Bitmiş o mesele, öyle duydum.
başıma agrılar girdi.sabah migren ilacını almadan çıkmışım evden, okudukça fena oluyorum.
a
hayır bir de kadın anne yaa. Yani ne bileyim ici sızlar baskasının koynuna girerken evladı gelir gözünün önüne. daha da sayabilirim.
Kesinlikle haklısın, bir ateş kac kişiyi yaktı.
kız elmayra ne iş yaparsın kimsin, bana o zamanlar çok güçlü gelmiştin.nerdesin şimdi? ayy daha bir çekici geldin gözüme
ahahaha cekici gibi kadınım neler cektim ben beee :)
Ankaradayım memurum abla
ben de icimde ne varsa kustum, hepiniz hakkınızı helal edin
Allah razı olsun weiss. Cok güzel bu. Not edeceğim ki rehberim olsun.
İçin rahat olsun ECD, senden annesinden çok evladının ona doyması lazım. P.tesi söyleyin geldiğini.
Oğullar ev yuva sahibi iş sahibi olunca kıymete biniyor nedense, bekar evlerinde yaşam savaşı verirken gelip gitmezler arayıp sormazlar. Topluma kazandırır elin kızı dedikleri gelin sonra anne babayız diye geçinirler.
ben de icimde ne varsa kustum, hepiniz hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?