AdAm OLaCaK KıZLaR...

Git gide toplum olarak kötüye gidiyoruz
Ahlaki değerlerimizi yitiriyoruz
Eskiden ayıp denen birşey vardı
Artık o da yok

Bakın daha geçenlerde, biri anne tarafımdan biri baba tarafından kuzenlerimi anlattım
Hiç beklemezdim, ikisi de aynı nane.

Biz birinin sevgilisi varsa, konuyu kapatırdık yani.
Şimdi sevglisi olan , ikinci bi kıza yazılabiliyo
O ikinci kıza şişt bunun sevgilisi var desen bile, umurunda olmuyo
Alan razı veren razı oldukça daha çok aldatmalar aldanmalar yaşanır.

hiç sanmıyorumki ous o kadınla bişeyler yaşasın, evlilik içinde o kadınla fingirdemek kendini bi halt sanmak iyiydi, ötesi yok

valla varsa da mide yok ve de akıl yok. evli bir kadın evli bir erkeği yoldan çıkarıp daha ayrılmadan evine yerleşiyorsa aynı şeyleri ona da yapmacağının asla garantisi yoktur. en midesiz erkek bile bu olasığı düşünür. hatta en düşündükleri şey bile diyebilirim.

yınede ıyı tarafından bakalım bır çocuk olsa dahada zor olurdu surekli iletişim halınde olmak zor

bıkaç yıl sonra yangın kullenmeye başlıycak zaman gerçekten ilaç gibi

Kolay değil biz bile nasıl etkilendik
Ous'un başını şişirdim durdum

Bu iki şeref fukarasına maddi-manevi tazminat davası açıldı mı?
İyice sürünsünler diye aklıma geldi.

Yok canım acmadım. Aman zaten nelerini alacam, bir de o yüzden avukat parası ikiye katlanıyordu :) e benim de cok param yoktu o zaman neyim varsa o pisliğe yedirdim.

Bir de uğrasmak istemedim, cünkü birinci celseden sonra anlaşmalıya döndü.

en kötü kabusun gerçek olmuş gibi...

Gerçekten öyle

çok oluyor belki de.. şu kadın boşandı mı peki? boşandıysa ilerisi olacak mı aralarında?
ya da aramıyor mu eski eşin hiç? ortamınız var mı karşılaşacak?

Memleketine gitmiş evi kapayıp. En son bir daha karşına cıkmayacağım hep mutlu ol dedi. Seni hep seveceğim dedi gitti. Babaanne aradı gecenlerde fısıldadı bişiler ama annem olmaz artık o iş dedi.

hiç sanmıyorumki ous o kadınla bişeyler yaşasın, evlilik içinde o kadınla fingirdemek kendini bi halt sanmak iyiydi, ötesi yok

O onunla yapamaz. Hele hele güvenmediği bir kadınla yaşayamaz psikopat olur, kadın kocasını aldattı yaa. Bitmiş o mesele, öyle duydum.

kız elmayra ne iş yaparsın kimsin, bana o zamanlar çok güçlü gelmiştin.nerdesin şimdi? ayy daha bir çekici geldin gözüme

bence de olmaz. her erkek bu konuyu düşünür."evliyken benimle yapan ben evliyken başkasıyla da yapar" diye. kafalarının en çalıştığı konudur. bir anlık bir ateş kaç kişiyi bitirdi ya değdi mi? lanet olsun ikisine de ama en çok kadına... her yerden yükümlü sana. ama nankörlük kanında varmış ki yaptıklarının 1 tanesinin kıymeti yokmuş. yoksa bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır derler.

Anladim, Allah hesap görmeyi imhal eder ( erteler ) ama ihmal etmez ( unutmaz).
Elbet yaptiklarinin hesabini verecekler.
Birde, ne kadar icini rahatlatir bilmiyorum ama unutma en günesli günler, büyük firtinalarin ardindan gelir.

Birde, ne kadar icini rahatlatir bilmiyorum ama unutma en günesli günler, büyük firtinalarin ardindan gelir.

söz güzelmiş gerçekten.

kız elmayra ne iş yaparsın kimsin, bana o zamanlar çok güçlü gelmiştin.nerdesin şimdi? ayy daha bir çekici geldin gözüme

ahahaha cekici gibi kadınım neler cektim ben beee :)

Ankaradayım memurum abla

hayır bir de kadın anne yaa. Yani ne bileyim ici sızlar baskasının koynuna girerken evladı gelir gözünün önüne. daha da sayabilirim.

Kesinlikle haklısın, bir ateş kac kişiyi yaktı.

Allah razı olsun weiss. Cok güzel bu. Not edeceğim ki rehberim olsun.

başıma agrılar girdi.sabah migren ilacını almadan çıkmışım evden, okudukça fena oluyorum.

Allah razı olsun weiss. Cok güzel bu. Not edeceğim ki rehberim olsun.

Senden de allah razi olsun.
Bir sorunum oldugunda, kendimi gücsüz yada caresiz hissettigimde hep bu düsünce ile icimi rahatlatirim, insallah seninde icini rahatlatir.
Günesli günlerin cabuk gelsin insallah.

Kelimesi kelimesine katılıyorum, demekki bir çok erkek annesi benim kayınvalidem gibiymiş.

Elin kızı evet ben topluma kazandırdım şimdi oğlu değerli oldu, ama ne diyim eşim iyi bir insan, yoksa çekmezdim çekemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…