- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.281
ahahaha cekici gibi kadınım neler cektim ben beee :)
Ankaradayım memurum abla
hayır bir de kadın anne yaa. Yani ne bileyim ici sızlar baskasının koynuna girerken evladı gelir gözünün önüne. daha da sayabilirim.
Kesinlikle haklısın, bir ateş kac kişiyi yaktı.
Allah razı olsun weiss. Cok güzel bu. Not edeceğim ki rehberim olsun.
Kelimesi kelimesine katılıyorum, demekki bir çok erkek annesi benim kayınvalidem gibiymiş.
Elin kızı evet ben topluma kazandırdım şimdi oğlu değerli oldu, ama ne diyim eşim iyi bir insan, yoksa çekmezdim çekemezdim.
ay sebatiye abla şu doğal yorumlarına kopuyorum yaa idolumsun :)
Elmayra da ANGARALI memurcuğum benim :)
elmarya... herkesin hayatında bir sınavı vardır biliyoruz ki.. kimi parasıyla, kimi sağlığıyla, kimi de yakınlarıyla sınav olur ama bir şekilde bir şeyler olur hayatında. varsın bu da senin sınavın olsun belki Allah seni daha çok seviyordu ki seni sadece bununla denedi.. başka örnekler vermek istemiyorum ama bir çocuğun olup da onla da denenebilirdin. biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor ama Allah diyor ki : her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur.
aslında benim yerime başkası olsa benim kocayı 3 ay çekmezdi
Benim annem onun annesini bir kez bile aramadı. Hani olur ya yuvamı yıktınız diye. Bu nasıl bir ahlak bu nasıl bir Allah korkusu yaa. Biz acımızı cektik ama onlar edepsizlik yaptılar.
İnanamıyorum yani olanlar hayal gibi. Başkasının hikayesi gibi.
sen de zorsun anacım. kolay mısın
çok guzel ifade etmişsin
Anne mi bir de ne mide var ya :120::120::120:
ay sebatiye abla şu doğal yorumlarına kopuyorum yaa idolumsun :)
Elmayra da ANGARALI memurcuğum benim :)
eee ben de ankarada memurum.niye karşılaşmadı ki
sinirimden gülüyorum.
kafan bıraz olsun rahatladıysa kendı adıma hiç sorun yok
Senden de allah razi olsun.
Bir sorunum oldugunda, kendimi gücsüz yada caresiz hissettigimde hep bu düsünce ile icimi rahatlatirim, insallah seninde icini rahatlatir.
Günesli günlerin cabuk gelsin insallah.
ağlama efekti nerdeydi yavvvvv
elmarya... herkesin hayatında bir sınavı vardır biliyoruz ki.. kimi parasıyla, kimi sağlığıyla, kimi de yakınlarıyla sınav olur ama bir şekilde bir şeyler olur hayatında. varsın bu da senin sınavın olsun belki Allah seni daha çok seviyordu ki seni sadece bununla denedi.. başka örnekler vermek istemiyorum ama bir çocuğun olup da onla da denenebilirdin. biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor ama Allah diyor ki : her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur.
ay üzülmekten yazamıyorum böyle konularda kal geliyo bana bence konuyu değiştirelimm
Elmayra dua et ki kocandan çektin, onu boşayınca kurtuldun
Boşayamacağın sıfatlardan çektirmesin Allah.
Ankara'nın Bala sı böyle konuşur ya da Kırşehir tarafı. sen nerelisin gofret?
bi de enişteye sorsakk
Ben İstabulluyum ama kokenlerim iskandinavv :))
Giresunluyum İpekcim
wowwwwwwww nasıl anladın?
ben de icimde ne varsa kustum, hepiniz hakkınızı helal edin
Ben İstabulluyum ama kokenlerim iskandinavv :))
Giresunluyum İpekcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?