AdAm OLaCaK KıZLaR...

elmarya... herkesin hayatında bir sınavı vardır biliyoruz ki.. kimi parasıyla, kimi sağlığıyla, kimi de yakınlarıyla sınav olur ama bir şekilde bir şeyler olur hayatında. varsın bu da senin sınavın olsun belki Allah seni daha çok seviyordu ki seni sadece bununla denedi.. başka örnekler vermek istemiyorum ama bir çocuğun olup da onla da denenebilirdin. biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor ama Allah diyor ki : her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur.

aslında benim yerime başkası olsa benim kocayı 3 ay çekmezdi

Son düzenleme:

çok guzel ifade etmişsin

b.k b.ku kenefte bulurmuş
biri nankör diğeri çingene
vicdan azabıyla yansın tutuşsun inşallah o
konularını sürekli okuyordum hatta özel mesajda atmıştım o dönemler elmayram
bende aldatılarak söz attım
ağlarken gözlerimden kan geliyor sanmıştım bir gece
o nasıl bir başağrısıdır
hem gönül sızısı hem yenilmişlik hem kandırılmışlık kendini saf olarak görme
dengesiz bir olup çıkmıştım

çok guzel ifade etmişsin

sebatiye sen de biliyorsun çocuk olayı insanı olgunlaştırıyor. işte o zaman büyüdüğünü hissediyorsun. ben şimdi hastane kapılarında şu kötü hastalıklar için bekleyen anneleri görünce dayanamıyorum. çocuğunun bir gülüşü için dünyayı verecek kadınlar ve bayramı dahi orada geçiriyorlar. o yüzden ben hayatımda olan negatiflikleri basite indirgiyorum sadece ve sadece Allahtan kızıma sağlık ve huzur istiyorum.hepimizin çocuğuna sağlık versin Allah.

Anne mi bir de ne mide var ya :120::120::120:

Bir de babasının söylediklerini yazmayayım :) Allah hayıırlı insanlar nasip etsin :)

ay sebatiye abla şu doğal yorumlarına kopuyorum yaa idolumsun :)
Elmayra da ANGARALI memurcuğum benim :)

eee ben de ankarada memurum.niye karşılaşmadı ki

sinirimden gülüyorum.

Sen yerini söyle ben seni bulurum :) Tunalıdayım abla ben

kafan bıraz olsun rahatladıysa kendı adıma hiç sorun yok

Saol canım benim.

Senden de allah razi olsun.
Bir sorunum oldugunda, kendimi gücsüz yada caresiz hissettigimde hep bu düsünce ile icimi rahatlatirim, insallah seninde icini rahatlatir.
Günesli günlerin cabuk gelsin insallah.

Allah razı olsun weis. İnşallah.

ağlama efekti nerdeydi yavvvvv

:)

Ben biliyordum ipeğim onunla imtihan edileceğimi.

Nişanlıyken tartışmıştık bir kez. Bu sefer bitti demiştim.

Annemle otururken konu vazgecmeye geldi dedim ki; ben X i sildim ya su hayatta herkesi silerim.

allah bana o lafı yedirdi. Onunla sınadı. Ama ne iğrenctir ki hala cok seviyorum. Herşey bir rüya olsun istiyorum zaman zaman.

ay üzülmekten yazamıyorum böyle konularda kal geliyo bana bence konuyu değiştirelimm

:) değiştiricem konuyu bitti yaz yaz.

Elmayra dua et ki kocandan çektin, onu boşayınca kurtuldun
Boşayamacağın sıfatlardan çektirmesin Allah.

Amin canım, aminnn

Elmayra Allah karşına senin sevgini hak eden birini çıakrtır inş.

Zor günler geçirdin, inşallah mükafatını güzel alırsın.

Bu arada sıkıldığın zamanlarda gel bizde kal, kızımada banada arkadaş olursun, şenlik olursun.

bi de enişteye sorsakk

ha ha ha kız o salak anlamaz.

ayyy bu da anasının lafı.

kızımın dogumuna gelmediler yaaa eşim için diyor ki "hayatta o böyle şeyleri takmaz, sen dolduruyorsun"

ayyy salak yaa benim kocam hiç takmaz ve anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…