AdAm OLaCaK KıZLaR...

günaydın ipekcim,
geçmiş olsun kızın nasıl oldu?uykusuzluk kötü ,bilirim :)

Üşütmüş cerencim ya. 23 nisanda Pepeeye gittiler sanırım o zaman kaptı..
Burnu tıkalı sprey falan da fayda etmedi. Doğru düzgün ne o uyudu ne de ben. Anne hastayım ben diyor yavrum benim.

Burnu tıkalı sprey falan da fayda etmedi. Doğru düzgün ne o uyudu ne de ben. Anne hastayım ben diyor yavrum benim.

ay kıyamam,inşallah hafif nezleyle atlatır.

bi de bizim anneler topiğindne mucize bitkisel ilaçlarımız var.:)
zencefil,tarçın,karanfil,limon kabuğu,nane kaynatıyosun sonra içine bal,çok iyi gelir ..dene bak. aynen barış manço şarkısındaki gibi yani:)
inşallah toparlanır bir an önce.

Son düzenleme:

geçmiş olsun ipekçim benim kızda aynı durumda

Sen içirebiliyor musun oğluşa bu yaşta hem de hastayken. Ben içiremiyorum. Hatta şurupları kusmasın yeter diyorum. Dolven var ya acıya biraz içerken boğazına diken batar gibi oluyor ben de denedim, onda bile kusuyor bazen…
Ben de çok düşkünüm bitkisel kürlere. Bunu da konuşalım bir ara.. belki güzel formüller çıkar.

çok beğendim köşe takımını ama ben olsam açık renk olanı alırdım yastıkları falan daha cicili bicili renkli
güle güle kullan abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…