AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben de yatağımı değiştirmek istiyorum,yatak odası takımıyla birlikte yatağıda istikbalden aldım ama hiç memnun değilim daha evleneli kaç ay oldu kaç ay üstünde yatıldı, ki biz yazları salnda yatıyoruz klima orda diye, yattığımız kısımlar çöktü resmen,dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan işbir mi alsam ne yapsam :26:

benimde istikbal ortapedik çok memnumun seninki niye öyle oldu canım ?

ay ne biliyim yaa,benimkinde stress free yazıyo kendinden alezli falan cazip gelmişti annemde çok beğenmişti ama içine çöktü

garanti kapsamındaysa bir sor bakalım servisine.
bende deri başlık baza şeklinde takım almıştım, yatak odasının yatağı bazasız idi.
Ama yataktan memnumum henüz sorun çıkarmadı.

garanti kapsamındaysa bir sor bakalım servisine.
bende deri başlık baza şeklinde takım almıştım, yatak odasının yatağı bazasız idi.
Ama yataktan memnumum henüz sorun çıkarmadı.

ben de istikbalden almıştım.tam 10 yıllık ve öyle rahat ki.alırken çok uyguna ladıgımızı hatırlıyorum.işbirden kıza yatak yaptırmıştım resmen tahta gibi.onun ustune yorgan atıyorum.babamızın bebeklik yorganını koyarak kullandım park yatagında :)

Biri özet geçse süper olur
Son konu yatak sanırım, bizim ki istikbal gayet rahat
Bir de üst kısmında fermuarlı bi bölüm var istersen çıkarıp yıkıyosun

hoşgeldn Kader,
Sebatiye abla koltuk almış, kocası eve gelince öğrenecekmiş,
modelinin linkini paylaştı beğendik hepimiz.
Nemişin daha 8 aydır kullandığı istikbal yatağı çökmüş, işbirmi alsam diyor,

Fazla bişey kaçırmadın :) senden naber bugün nasılsın ?

sanırım aynı ikimizinki,üstü fermuarlı stress free yazıyo üstünde, çöktü yaa yattığımız yerler belli resmen, daha kaç ay oldu 3 ayı çık yazları salondaydık, 6 ayda bu hale geldiyse ohooo,garantisi dolmadı daha versemmi geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…