AdAm OLaCaK KıZLaR...

ver canım alırlar almak zorundalar.bu işler o kadar kolay değil.koca istikbal nette kadınlar kulubunde rezil ederiz :))))

Ama sen alezli dedin
Benim ki alezli değil, üstünd ene yazıyo bakmadım da
Petek petek üstü, kenarlardan fermuarlı
Ben üstüne alez seriyorum

Ve hiç bi sorun yok çok şükür
1,5 yılın tamamı onla geçmiştir, eşim babam gibi huylu salonda yatamaz

Ver tabi yazık değil mi paranıza, marka diye güvenip alıyosun hata onların

"Yatak aldığımız Gaziantep Ş. kamil çınar centroom yetkililerine ve gelen servise yatağın arızalı olduğunu uyurken insanı çok rahatsız ettiğini çökmeler olduğunu ve deprem oluyormuş gibi yatağın titrediğini ve ses çıkardığını bildirmemize rağmen servis geldiğinde yatakta bir şey olmadığını her seferinde bize bildirerek sorunumuza çare olmamışlardır farkını ödeyerek yatağımızın değiştirilmesini istiyoruz. "

biri yazmış şikayet sitesine, aynısı bizdede oluyo deprem oluyo gibi sallanıyo yatak çok tepindik desem o da yok yani

Kader seni mi yetiştirdi yokluğunda özet için...iyi oluyor böyle toptan öğrenince.

Teşekkürler Gofretto

Hayırlı olsun Sebatiye abla
Bizim ki ıncık cıncık incelemek ister, o yüzden ben bişey almam
Hatta sıkılırım kendi halina bırakırım Rolleri değiştiğimizi düşünürüm hep

İşbiri hiç bilmiyorum, kullanana rastlamadım yani
Daha iyiyim diyeyim bunalımımı buraya yansıtmak istemiyorum sizi sormalı ?

canım onlar satıcı istikbal servisine yazacaksın.

şikayet.com a yazacaksın bak nasıl geliyorlar.

hemen yaz.

bunalım ve kader haa

evet petek petek ve fermuarlı ahanda bu

Konu yatak heralde, benimde yatağım 8. yılında bizi terk etti sayılır, koskoca yatakta sadece eşimin yattığı tarafın minicik bir kızmı içine çöktü, değiştirmem lazım.

Önerilere bende açığım.

Son düzenleme:

rica ederim ne dimek :)
Ben iyiyim bugünümüze şükür.
Yarın şöyle kır bayır gezip dolaşmak içimden geliyor.

O kadar çok çeşit var ki insanın aklı karışıyor gerçekten fiyatlar da muazzam yüksek.. her marka kendince “en iyi”
Ama bence ekmek nasıl fırından alınırsa bence yatak yatakçıdan alınır. Hani bazı firmalar ticaret bazında bir sürü iş yapıyor ya. Hangisinde uzman??
O yüzden ben yatak konusunda yataş diyorum her zaman.. son zamanlarda iş bir de yükselişte sanırım. Fiyatları nasıl ki onun?

benim istikballe çok maceram var, biz tayin işi gündeme ilk geldiğinde Iğdır istiyoduk orasıda pek büyük değil eşyaları Ankaradan alalım dedik, velhasılı aldık ettik,nakliye aracı evin önüne geldiği saate teslimat yapılsın dedik ürünler geldikçe kamyona yüklenmiş neyse geldiler, kurulum için gelen arkadaşlar salon takımının teşhir ürünü olduğunu söylediler, zaten sarıp sarmalandığı belliydi, kirliydi, pisti, Ankarada aldığımız yeri aradık kargoyla bana yollayın yenisini yollayım gibi saçma sapan bi öneri sundu, kargo parası ne kadar tutar akıl var mantık var,her aradığım yer gak guk dedi,ürüne bakmamız lazım vs diyolar gelin bakın diyorum 10 güne kadar gelebiliriz diyolar, yahu dedim Ankaraya dönücem düğünümüz olucak,hala gak guk hık mık deli damarım attı, tamam dedim gelmeyin ben sizi mahkemeye veriyorum garanti belgelerim faturalarım elimde ürünün resimlerini çektim,beni kimse tanımaz ama sizin isim değeriniz var bende o ismi yerle bir etmezsem adam değilim dedim kapattım, adresi binlerce kez vermiştik 10 günde gelebilecek olan adamlar 1 saat içinde geldiler, yenisini yapıp göndermişler onunda yastıkları istediğim sertlikte değil ama lanet olsun dedim yatak başlığımda muhtemelen teşhir ürünüydü aman kim görecek dedim, şimdide yatak, uzağa gidecek diye sallamadılar sanırım,dahada istikbalden bişey almam

Bombelinin faydası neymiş. Vücut şekli dersen sanki bombe çok fayda etmez gibi..

Bilmem
Zaten alındığında ben yoktum
Benim eski işim çok yoğundu ben doğru dürüst bişeyimle ilgilenemedim
Her eşyamı, ablam, babam annem, eşim vs. beğenmiştir

Ben kısmen internetten gördüm birçok şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…