- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.361
rica ederim ne dimek :)
Ben iyiyim bugünümüze şükür.
Yarın şöyle kır bayır gezip dolaşmak içimden geliyor.
benim istikballe çok maceram var, biz tayin işi gündeme ilk geldiğinde Iğdır istiyoduk orasıda pek büyük değil eşyaları Ankaradan alalım dedik, velhasılı aldık ettik,nakliye aracı evin önüne geldiği saate teslimat yapılsın dedik ürünler geldikçe kamyona yüklenmiş neyse geldiler, kurulum için gelen arkadaşlar salon takımının teşhir ürünü olduğunu söylediler, zaten sarıp sarmalandığı belliydi, kirliydi, pisti, Ankarada aldığımız yeri aradık kargoyla bana yollayın yenisini yollayım gibi saçma sapan bi öneri sundu, kargo parası ne kadar tutar akıl var mantık var,her aradığım yer gak guk dedi,ürüne bakmamız lazım vs diyolar gelin bakın diyorum 10 güne kadar gelebiliriz diyolar, yahu dedim Ankaraya dönücem düğünümüz olucak,hala gak guk hık mık deli damarım attı, tamam dedim gelmeyin ben sizi mahkemeye veriyorum garanti belgelerim faturalarım elimde ürünün resimlerini çektim,beni kimse tanımaz ama sizin isim değeriniz var bende o ismi yerle bir etmezsem adam değilim dedim kapattım, adresi binlerce kez vermiştik 10 günde gelebilecek olan adamlar 1 saat içinde geldiler, yenisini yapıp göndermişler onunda yastıkları istediğim sertlikte değil ama lanet olsun dedim yatak başlığımda muhtemelen teşhir ürünüydü aman kim görecek dedim, şimdide yatak, uzağa gidecek diye sallamadılar sanırım,dahada istikbalden bişey almam
Bilmem
Zaten alındığında ben yoktum
Benim eski işim çok yoğundu ben doğru dürüst bişeyimle ilgilenemedim
Her eşyamı, ablam, babam annem, eşim vs. beğenmiştir
Ben kısmen internetten gördüm birçok şeyi
Tam zamanı dağ bayır gezmenin. Hava çok sıcak olunca bunaltıyor. Ve gerçekten vücudun ihtiyacı var buna. Toprakla kendini. Çıkar ayakkabılarını yürü toprakta, hatta uzan.. ben de bir yapabilsem.. ama yarın işe geleceğim.
aaa sen zaten onların anlayacagı dili biliyormussun nemesis.bizi niye ugrastırıyorsun :84:
Okurken ben gerildim nemesis.
Bende ilk evlendiğimde eşyalarımı, yani salon takımımı ve yatak odası takımımı istikbalden almıştım, bende aynen senin gibi memnun kalmadım.
Sonra değiştirdim, bu defa almak yerine hepsini yaptırdım. Şimdi memnunum.
Okurken ben gerildim nemesis.
Bende ilk evlendiğimde eşyalarımı, yani salon takımımı ve yatak odası takımımı istikbalden almıştım, bende aynen senin gibi memnun kalmadım.
Sonra değiştirdim, bu defa almak yerine hepsini yaptırdım. Şimdi memnunum.
aaa onlar mı beğendi sen gitmeden ?
Sen içirebiliyor musun oğluşa bu yaşta hem de hastayken. Ben içiremiyorum. Hatta şurupları kusmasın yeter diyorum. Dolven var ya acıya biraz içerken boğazına diken batar gibi oluyor ben de denedim, onda bile kusuyor bazen
Ben de çok düşkünüm bitkisel kürlere. Bunu da konuşalım bir ara.. belki güzel formüller çıkar.
üzerimde statik elektrik var zaten toprağa basayım gider belki. :)
sen ankaradamıydın ipek hatırlayamadım ?
Geneli öyle oldu
Bana eşim sms atıyodu ben netten bakıp olabilir diyodum mesela
Zaten ben pimpirikli değilim , eşim pimpirikli
O beğendiyse ben kesin beğenirim
Banyo paspasımı vs. beğendiğim ufak tefk şeyleri netten sipariş ettim, işyerime geldi
Evde de kimse olmadığından
nayır canım ben oralıyım ama orada değilim işimizden dolayı. sen ankda mıydın?
sizde roller değişik biraz Kader :)
kızlar merhaba..
ipekcim içiriyorum valla bunu.zencefilden azıcık kaşığınucuyla koyman lazım çok acı çünkü..yarım bardak yarım bardak içiyo ılık olarak.çok şükür kusma huyu yoktur oğluşumun..
eğer çay olarak içmezse,toz zencefili balla macun gibi karıştırıyosun ,1 çay kaşığı yeter zaten,kusturmaz da.oğlum onu daha çok sever. bir de keçiboynuzu pekmezi.Ata nın favorisi,pek sever ..:)
Yok canım ben istanbuldayım.
Eşin devlettemiydi il değiştirdiniz.
yok canım benimki pek narin içmez.
bir de kestane pekmezi diyorlar. denedin mi?
hangi balı alıyorsun peki?
sizde roller değişik biraz Kader :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?