AdAm OLaCaK KıZLaR...

rica ederim ne dimek :)
Ben iyiyim bugünümüze şükür.
Yarın şöyle kır bayır gezip dolaşmak içimden geliyor.

Tam zamanı dağ bayır gezmenin. Hava çok sıcak olunca bunaltıyor. Ve gerçekten vücudun ihtiyacı var buna. Toprakla kendini. Çıkar ayakkabılarını yürü toprakta, hatta uzan.. ben de bir yapabilsem.. ama yarın işe geleceğim.

aaa sen zaten onların anlayacagı dili biliyormussun nemesis.bizi niye ugrastırıyorsun :84:

Okurken ben gerildim nemesis.

Bende ilk evlendiğimde eşyalarımı, yani salon takımımı ve yatak odası takımımı istikbalden almıştım, bende aynen senin gibi memnun kalmadım.

Sonra değiştirdim, bu defa almak yerine hepsini yaptırdım. Şimdi memnunum.

aaa onlar mı beğendi sen gitmeden ?

üzerimde statik elektrik var zaten toprağa basayım gider belki. :)
sen ankaradamıydın ipek hatırlayamadım ?

aaa sen zaten onların anlayacagı dili biliyormussun nemesis.bizi niye ugrastırıyorsun :84:

valla sebatiye abla dayak yemiş gibi oluyorum, salonda oturma odasında yatmaktan bıktım, zaten boyun fıtığı falan var bende o da huzur vermiyo, 9 ayda yatak çökermi yaa, aldığım hiçbi üründe çingene pazarlığı yapmam,oluru neyse o olsun der şak diye parayı sayarım hepte cenabetlikler beni bulur, bu ara zaten iş yoğunluğu sinir stres dorukta güya yatak stress free :84:

Favorim ceylinin odası :) onudamı yaptırdınız ECD ?

İstikbal hep böyle demek benim de maceram var.
Biz de yatak odası takımı aldık. Kendimizce aldık tabi. Kredi kartı ödemesini falan da yaptık hatta. Yatak kısmı için ölçü almaya gittik yataştan alacağız diye.. adam demez mi yatak yani mobilya buna dahil değil sadece başlık dahil. Nasıl yani oldum? Düşünsenize ölçü için gitmesek eve tek başlık gelecek. Ben altı olmayan başlığı ne yapayım? Başka yerden mi alacağım bir de uyumsuz. Söylemediler de.. kıyameti kopardım resmen dükkan yerinden inledi. Alabilirdim yatağı ama almadım inada bindi. İade ettim. Karttan da iptal yaptılar.

Batman dönüşü satarım belki salon takımını falan buraya tayinci gelenler sıfır ürün almıyolar genelde, yarı fiyatına bile versem kar yani bana

aaa onlar mı beğendi sen gitmeden ?

Geneli öyle oldu
Bana eşim sms atıyodu ben netten bakıp olabilir diyodum mesela
Zaten ben pimpirikli değilim , eşim pimpirikli
O beğendiyse ben kesin beğenirim

Banyo paspasımı vs. beğendiğim ufak tefk şeyleri netten sipariş ettim, işyerime geldi
Evde de kimse olmadığından

kızlar merhaba..
ipekcim içiriyorum valla bunu.zencefilden azıcık kaşığınucuyla koyman lazım çok acı çünkü..yarım bardak yarım bardak içiyo ılık olarak.çok şükür kusma huyu yoktur oğluşumun..
eğer çay olarak içmezse,toz zencefili balla macun gibi karıştırıyosun ,1 çay kaşığı yeter zaten,kusturmaz da.oğlum onu daha çok sever. bir de keçiboynuzu pekmezi.Ata nın favorisi,pek sever ..:)

sizde roller değişik biraz Kader :)

yok canım benimki pek narin içmez.
bir de kestane pekmezi diyorlar. denedin mi?
hangi balı alıyorsun peki?

yok canım benimki pek narin içmez.
bir de kestane pekmezi diyorlar. denedin mi?
hangi balı alıyorsun peki?

onu duymadım hiç. oğlumun hep boğazı iltihaplanır,keçiboynuzu pekmezi öksürüğe çok iyi özlelikle,o yüzdne onu kullanırım ..
balparmak alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…