AdAm OLaCaK KıZLaR...

selamlar kızlar,

abla dikkat et facede fotoları alınca karşı tarafa uyarı gidiyo olabilir aman haa

As hoş geldin
Resmi kendi pc ne kaydedersen bişey olmuyo
direk o resmi alıp kendi profil resmin vs. yaparsan bildirim gidiyo

' Sebatiye , Şaban'ın fotosunu kendi profil resmi yaptı ' gibi )

Sebatiye ablanın yorumlarına kayıtsız kalamıyorum
Şaban'ı beğeniyo bence
Kızı da onun kopyaıs diye seviyo parantezle de annesine benzemiyo diyo
Bence anne masum, kızacaksan Şaban babaya kız dimi

ayy yok bee beenmek de bir yere kadar.hangimiz eski sevgilileri insan olarak begeniriz? begenmek bir bütün.ama sorma yaz geldi yaa

aynı parkta hatun ve vildanla karşılaşırsak şaşmayacagım.neticede komşuyuz.

her karşılaşma bana garip geliyor aklımın ucundan geçmemişti bu kadar yakınlık

Vayyy bu aşk hikayesi çok komplike mi aslında
1.) Adam yıllar sonra başka çağdaş isim mi bulamadı? Yoksa Nam-ı diyar Şaban bin pişman mı sebatiyeyi kaçırdığına. Şimdiki eşi de zaten Amy Winehouse’un kopyası.
2.) Sebatiye 10 yıl sonra nasıl bu kadar iyi takip ediyor?

bunca yıldan sonra aynı semtde olmanızda büyük tesadüf yaa,,
onlar yurt dışından kesin dönüşmü yaptılar ?

kızlarınız da arkadaş olursa şaşırma Sebatiye Abla

ben kadını saçlı gördüm. yüzü güzel begendim.ama bir yürüyüşü var aynı KV si. kampur ve bacaklar ayrık biraz.

sebatiye abla kader ağlarını örüyor o vildanın annesiyle kanki olmanız an meselesi :))

ha kanki olursanız eski kv de de katılır olaya gör sen cümbüşü ama vildan babasına benziyo cidden tombalak yanak

Eski mailler silindi ama
Sosyal ağlarda Sebatiye iş başında

Görürsen bozuntuya verme, çok svemişsin zaten bulmuşken ye köftelik Vildan'ı

Evet..
Sebatiye abla, ben sevdim o sevmedi diyo ama. Yıllar sonra evlenip kızına da hemen bu adı veren Şaban çok sevmiş olmalı diyorum ben.
Bilmiyorum, belki 10 yıl önce de takip eidyodu da biz duymuyorduk bi de o zamanlar adam yalnızdı şimdi yanında bir dişi var o merak uyandırdı tekrar sanırım Ve bi de aman Allah'ım o isim.. :26:O isim, Vildan...

bunca yıldan sonra aynı semtde olmanızda büyük tesadüf yaa,,
onlar yurt dışından kesin dönüşmü yaptılar ?

kızlarınız da arkadaş olursa şaşırma Sebatiye Abla

kocası görevli yurt dışında.devletin parası bol gezsin tozsun diye arada memurunu gonderiyor.avrupayı geziyor.bir şey yaptıgı yok.

kendi kocamı düşünüyorum da eşek gibi çalışıyor.

kocası görevli yurt dışında.devletin parası bol gezsin tozsun diye arada memurunu gonderiyor.avrupayı geziyor.bir şey yaptıgı yok.

kendi kocamı düşünüyorum da eşek gibi çalışıyor.

senin koca memur değilmi abla ?
Adam senin için Angaralara gelmiş ya sizinki daha büyük bir aşk bence.! Maşallahh...

aslında vildan yemelik ama kadına karşı çok ön yargım var.bir arkadaşla aynı yerde çalışıyorlar.arkadas bir anlattı burnu havalarda kendini begenmiş birinin tavırları.o zamanlar çok şey anlatmıştı şimdi aklımda değil.

Gerçekten nasıl bir tesadüftür ki bu kadar yakınsınız. Kadın seni bilmiyor tabi. Peki Şabanla aynı muhitte karşılaşmadınız mı hiç? Karşılaşırsanız ne yaparsın mesela? Ya da Şabanla ne kadar zaman çıktınız?

Sebatiye abla
Sen kıza zaten gözünün üstünde kaşı var diye bile ayar olacak kıvamdasın

Bana da havalı diyen olur, tanıyınca itiraf edip hiç öyle değilmişsin de derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…