AdAm OLaCaK KıZLaR...

doğru allahım affetsin inşaallah

ben üzülüyorum böyle şeyleri duyunca

Hımmm peki birşeyler hissettin mi?
Yoksa telefonu kapadığında konu kapandı mı senin için?
Önemli nokta burası

Bence olay sebatiye alıcı bir karaketer. Verici değil daha çok. Ben merkezli yani. Şabanın o zaman dediği lafların acısı daha geçmemiş ya da depreşmiş onu görünce. Sebatiye olmasını biraz çok istemiş sanki ama olmayınca da şimdiki hayatı merak uyandırıyor adamın. Ama aynı şeyi eşi yapsa valla kk daki tüm kadınlar tutsa sebatiyeyi adamın kurtuluşu olmaz.

evlenmesen telefonların sonu gelmeyebilirdi

eskiden 30 yaşına gelince aşk falan kalmaz snaıyordum hele eskı aşklar tamamen hafıza kaybına uğramış gıbı sılınır sanırdım şimdi 30 a yaklaştım düşüncelerim biraz değişti

10 yıl olmuş
İkiniz de farklı kimselerle evlenip evlat sahibi olmuşsunuz
Bence normal değil

Bi 10 yıl daha geçse birşey değişmez gibi maalesef

bazı şeyleri kendimi hesaba çekmek için irdelemeyi seviyorum.kendimi hesaba çekecegim çok hatam var biliyorum.hep dualarımda aynı hataarı yavrum yapmasın.önüne baksın.önceliği ayakları üzerinde durmak olsun, kariyer olsun, güzel ahlak olsun.böyle saplantılı ilişkilere girip bütün enerjisini kanını kurutmasın.

Hımmm peki birşeyler hissettin mi?
Yoksa telefonu kapadığında konu kapandı mı senin için?
Önemli nokta burası

Ben zaten onunla hiç çıkmadım. Dediğim gibi 2 erkek arasında kalıp da erkekliğin kitabından dolayı olmayan bir durumdu. Hayır vardır. Zaten sevgi değildi o belki aşk. Belki çocukluk aşkı. 23 yaşında falandım… yani olay zaten yoktu benim için paylaşım yoktu ki sevgi olsun..
Her zaman diyorum ben hayatta eşimle evleneceğimi bilseydim kimseyle çıkmazdım, hatta yan gözle bakmazdım onu beklerdim..
Hayata normal devam ettim. Ama tabi ki iş arkadaşımla konuşur gibi olmuyor. Soru soramıyorsun mesela. Eşin neci vs diye

evet aynen öyle.keşke eşime diyorum o zamanlar karşıma çıksaydın.birinin beni sömürmesini önlerdin diyorum.

eşimle odtuden mezun olmaya 1 ay kala tanışmıştık.

herkesın hayatında vardır mutlaka böyle bı kişi ama unutmak en güzeli senın tek şansızlığın ulaşılabılır olması gözunun önundeler unutmana fırsat vermıyorlar

Tatminsizlik şükürsüzlük vs..
En sevmediğim insan huyudur bunlar
Ben herşeye şükrederim
Bazen olana, bazen olmayana bile..
Allah sağlık, huzur, mutluluk versin
Gerisi boş...
Birde dualarımda asla eksik etmem
Herşeyin Hayırlısı, Herşeyin...

10 yıl boyunca olmayan bir şeyden fayda gelir mi? 10 yıl da uzatmaları oynardık sonrasında 2. Baharda şansımızı denerdik artıkın.

salak işte canı sıkılmış gönül eğlencesi arıyor.aklına sen gelmişsin.bence başka açıklaması yok

evet aynen öyle.keşke eşime diyorum o zamanlar karşıma çıksaydın.birinin beni sömürmesini önlerdin diyorum.

eşimle odtuden mezun olmaya 1 ay kala tanışmıştık.

eşin de sizin okuldan mı? okul aşklarıyla evlenen kaç kişi vardır acaba? bir soru daha. okulda sevmediğin en gıcık dersini söyler misin bana bir kişilik analizi yapacağım sana.. mesleki olsun ama.

bence şanslısın ipek kızının adı rukıye olabılırdı

ay canım ben de aynı şeyi düşündüm. dedim bu devirde bu isim mi kaldı. eşi çok mu sessiz biri acaba diye içimden geçirdim gerçekten. yani anne ismi koyunca ne olacak sanki. rukiyeeeeee. tam kaynana ismi bee.

eşin de sizin okuldan mı? okul aşklarıyla evlenen kaç kişi vardır acaba? bir soru daha. okulda sevmediğin en gıcık dersini söyler misin bana bir kişilik analizi yapacağım sana.. mesleki olsun ama.

eşim aynı okuldan değil ancak biizm okulda asistandı.

evet eşimin okul aşkıyım.

foundation

salak işte canı sıkılmış gönül eğlencesi arıyor.aklına sen gelmişsin.bence başka açıklaması yok
Yok ya aklı başında biri…10 yıl boyunca ara ara böyle tel atışları oldu zaten..kızmadım da gerçekten kendini bilen bir karakter. Her ne kadar telefonu anlamsız olsa da. Ya da hiç unutur muyum doğum gününü dediği zaman: ya hatırlamadığı 3-5 yıl neyin nesi? Erkekler saçmalamayı seviyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…