- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.481
Zaten o yüzden diyorum aklına takılmış birşeyler var diye
İsteme, neden mutsuz olsun ki?
Hem sen onun mutsuzluğunu isterken ya bu dileğin sana teperse?
Herkes yuvasında mutlu olsun bırak geçmişi
Sana her ne yaptıysa, gülümseyerek geçmişe teslim et
Yıpranırsın canım, senin için söylüyorum
offf aman işte imdilik böyle çok önemsemiyorum böyle hissetmemi de bir noktada normal.çok sevmiştim.
Valla çok değişik oluyor. Örnek vereyim. Bundan tam 10 yıl önce ben yeni yeni başlamışım işe. Biri vardı olabilirdi de olmadı çünkü gerzek bir arkadaşı vardı benden hoşlanan o yüzden açılamadı bana ama herkes biliyordu ben de boş değildim çocuğa karşı ama arkadaşından nefret ediyordum o yüzden. Hepimiz arkadaşız ama önce o söylediği için aralarında bu konuşamadı. Biz 2 yıl sonra karşılaştık ama bilinçli olarak. Görüştük arkadaş olarak sadece. Ama eski duygularımızdan bahsettik. O başlayalım biz bize kaldık zaten dedi ama benim için geçmiş bitmiştir. Ben şehir değiştirmiştim mezun olduğum yerden ayrılmıştım çalışıyordum o da başka bir şehirde yani şartları zorlamak istemedim biz arkadaş olarak görüşmeye devam ettik ama içimizde sanırım hep bir sempati vardı..bağlar koptu geçen doğum günümde bir numara çalışıyor.. aynen aktarıyorum..
Ben: alo..
O: alo..merhaba
Ben : merhaba
O: tanımadın mı?
Ben: pardon hayır.
O: ben hasan.
Ben: sessizlik.
O: doğum günün kutlu olsun.
Ben:aaa unutmadın mı?
O: unutur muyum hiç.
Ben: çok mutlu oldum sağol.
O: sessizlik. Nasılsın neler yapıyorsun? Hayatında değişiklik var mı? ((manşet soru
Ben: ımm şey evet evlendim bir kızım var. Peki sen?
O: Ben de evlendim benim de bir kızım var. Kaç yaşında kızın.
Ben: 2,5 seninki?
O: 3 aylık. Adı ne?
Ben: başak. Seninki?
O: Rukiye. Annemin adını koydum)
Gerisi yok. Ne eşlerimizi sorduk ne de kapsamını. Ama böyle değişik bir konuşma oluyor.
Valla çok değişik oluyor. Örnek vereyim. Bundan tam 10 yıl önce ben yeni yeni başlamışım işe. Biri vardı olabilirdi de olmadı çünkü gerzek bir arkadaşı vardı benden hoşlanan o yüzden açılamadı bana ama herkes biliyordu ben de boş değildim çocuğa karşı ama arkadaşından nefret ediyordum o yüzden. Hepimiz arkadaşız ama önce o söylediği için aralarında bu konuşamadı. Biz 2 yıl sonra karşılaştık ama bilinçli olarak. Görüştük arkadaş olarak sadece. Ama eski duygularımızdan bahsettik. O başlayalım biz bize kaldık zaten dedi ama benim için geçmiş bitmiştir. Ben şehir değiştirmiştim mezun olduğum yerden ayrılmıştım çalışıyordum o da başka bir şehirde… yani şartları zorlamak istemedim…biz arkadaş olarak görüşmeye devam ettik ama içimizde sanırım hep bir sempati vardı..bağlar koptu… geçen doğum günümde bir numara çalışıyor.. aynen aktarıyorum..
O: sessizlik. Nasılsın neler yapıyorsun? Hayatında değişiklik var mı? ((manşet soru
Gerisi yok. Ne eşlerimizi sorduk ne de kapsamını. Ama böyle değişik bir konuşma oluyor.
Valla çok değişik oluyor. Örnek vereyim. Bundan tam 10 yıl önce ben yeni yeni başlamışım işe. Biri vardı olabilirdi de olmadı çünkü gerzek bir arkadaşı vardı benden hoşlanan o yüzden açılamadı bana ama herkes biliyordu ben de boş değildim çocuğa karşı ama arkadaşından nefret ediyordum o yüzden. Hepimiz arkadaşız ama önce o söylediği için aralarında bu konuşamadı. Biz 2 yıl sonra karşılaştık ama bilinçli olarak. Görüştük arkadaş olarak sadece. Ama eski duygularımızdan bahsettik. O başlayalım biz bize kaldık zaten dedi ama benim için geçmiş bitmiştir. Ben şehir değiştirmiştim mezun olduğum yerden ayrılmıştım çalışıyordum o da başka bir şehirde yani şartları zorlamak istemedim biz arkadaş olarak görüşmeye devam ettik ama içimizde sanırım hep bir sempati vardı..bağlar koptu geçen doğum günümde bir numara çalışıyor.. aynen aktarıyorum..
10 yıl olmuş
İkiniz de farklı kimselerle evlenip evlat sahibi olmuşsunuz
Bence normal değil
Bi 10 yıl daha geçse birşey değişmez gibi maalesef
Hımmm peki birşeyler hissettin mi?
Yoksa telefonu kapadığında konu kapandı mı senin için?
Önemli nokta burası
Ben zaten onunla hiç çıkmadım. Dediğim gibi 2 erkek arasında kalıp da erkekliğin kitabından dolayı olmayan bir durumdu. Hayır vardır. Zaten sevgi değildi o belki aşk. Belki çocukluk aşkı. 23 yaşında falandım yani olay zaten yoktu benim için paylaşım yoktu ki sevgi olsun..
Her zaman diyorum ben hayatta eşimle evleneceğimi bilseydim kimseyle çıkmazdım, hatta yan gözle bakmazdım onu beklerdim..
Hayata normal devam ettim. Ama tabi ki iş arkadaşımla konuşur gibi olmuyor. Soru soramıyorsun mesela. Eşin neci vs diye
bazı şeyleri kendimi hesaba çekmek için irdelemeyi seviyorum.kendimi hesaba çekecegim çok hatam var biliyorum.hep dualarımda aynı hataarı yavrum yapmasın.önüne baksın.önceliği ayakları üzerinde durmak olsun, kariyer olsun, güzel ahlak olsun.böyle saplantılı ilişkilere girip bütün enerjisini kanını kurutmasın.
evlenmesen telefonların sonu gelmeyebilirdi
10 yıl boyunca olmayan bir şeyden fayda gelir mi? 10 yıl da uzatmaları oynardık sonrasında 2. Baharda şansımızı denerdik artıkın.
10 yıl boyunca olmayan bir şeyden fayda gelir mi? 10 yıl da uzatmaları oynardık sonrasında 2. Baharda şansımızı denerdik artıkın.
bence şanslısın ipek kızının adı rukıye olabılırdı
evet aynen öyle.keşke eşime diyorum o zamanlar karşıma çıksaydın.birinin beni sömürmesini önlerdin diyorum.
eşimle odtuden mezun olmaya 1 ay kala tanışmıştık.
bence şanslısın ipek kızının adı rukıye olabılırdı
eşin de sizin okuldan mı? okul aşklarıyla evlenen kaç kişi vardır acaba? bir soru daha. okulda sevmediğin en gıcık dersini söyler misin bana bir kişilik analizi yapacağım sana.. mesleki olsun ama.
Yok ya aklı başında biri…10 yıl boyunca ara ara böyle tel atışları oldu zaten..kızmadım da gerçekten kendini bilen bir karakter. Her ne kadar telefonu anlamsız olsa da. Ya da hiç unutur muyum doğum gününü dediği zaman: ya hatırlamadığı 3-5 yıl neyin nesi? Erkekler saçmalamayı seviyor gerçekten.salak işte canı sıkılmış gönül eğlencesi arıyor.aklına sen gelmişsin.bence başka açıklaması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?