AdAm OLaCaK KıZLaR...

karşılaştık sayılmaz.uzaktan gördüm daha çok.bir şey yapmayız.meraba meraba.aaaaaaaaaaa sen burda mı oturuyorsun hiçççççççç bilmiyordum.aaaaaaaaaaaa evlendin mi? felan ayaklar kollar........:118:

:84: :84: :84: :84:

Bence hikayeyi vildan depreştiriyor. Adı Vildan olmasaydı belki o kadar etkili olmayacaktı. Sonuçta herkes kendi hayatını kurdu evlendi barklandı gibi olacaktı. Ama Vildan başlangıç noktası olmuş gibi. Haa bir de şabanın annesi.

vildanı duyunca o kadar şaşırdım ki küçük dilimi yutacaktım.

ben eşime kızın adını vildan koyalım mı demiştim.şu vildan atasever miydi o tipten dolayı hayır demişti.

Canım geçmiş benim için geçmiştir, bitmiştir yani
Ne Vildan, ne başkası
Kralı gelse güncelleyemez
Var Seboşumum aklına takılmış birşeyler hala

vildanı duyunca o kadar şaşırdım ki küçük dilimi yutacaktım.

ben eşime kızın adını vildan koyalım mı demiştim.şu vildan atasever miydi o tipten dolayı hayır demişti.

cnm nıye şaşırıyorsunya vardır bı sebebı belkıde bambaşka bi sebebı vardır benım eskı plotonık aşık olduğum kişide sonradan söylemiştim sevdiğimide oda gıtmış benım ismimde bırıyle evlenmiş ne yapalım şimdi ben gördum bıdada bakmak istemedım hatta facemı kapattım

Canım geçmiş benim için geçmiştir, bitmiştir yani
Ne Vildan, ne başkası
Kralı gelse güncelleyemez
Var Seboşumum aklına takılmış birşeyler hala

yani özete ve net söyleyim ki

belki çok kötüsün diyeceksin ama

o adamın mutlu olmasını hiç istemiyorum.karısını saçsız gördüğümde zil takıp oynamadıgım kalmıştı.

itiraf ediyorum işte.şimdi ölse kılım kıpırdamaz.

bunun neresi sevgi neresi aşk bence kin.bas bayağı kin.iyi bir şey mi değil ama öyle.

Ooo Vildan için başlı başına konusu bile var Sebatiye ablanın
Rüyamda görsem inanamazdım mı ne başlığı

yani kadın biraz itici bence burası dogru.

Bence Şabanla evlenen her kadın itici gelecekti sana zaten..

Valla çok değişik oluyor. Örnek vereyim. Bundan tam 10 yıl önce ben yeni yeni başlamışım işe. Biri vardı olabilirdi de olmadı çünkü gerzek bir arkadaşı vardı benden hoşlanan o yüzden açılamadı bana ama herkes biliyordu ben de boş değildim çocuğa karşı ama arkadaşından nefret ediyordum o yüzden. Hepimiz arkadaşız ama önce o söylediği için aralarında bu konuşamadı. Biz 2 yıl sonra karşılaştık ama bilinçli olarak. Görüştük arkadaş olarak sadece. Ama eski duygularımızdan bahsettik. O başlayalım biz bize kaldık zaten dedi ama benim için geçmiş bitmiştir. Ben şehir değiştirmiştim mezun olduğum yerden ayrılmıştım çalışıyordum o da başka bir şehirde… yani şartları zorlamak istemedim…biz arkadaş olarak görüşmeye devam ettik ama içimizde sanırım hep bir sempati vardı..bağlar koptu… geçen doğum günümde bir numara çalışıyor.. aynen aktarıyorum..
Ben: alo..
O: alo..merhaba
Ben : merhaba
O: tanımadın mı?
Ben: pardon hayır.
O: ben hasan.
Ben: sessizlik.
O: doğum günün kutlu olsun.
Ben:aaa unutmadın mı?
O: unutur muyum hiç.
Ben: çok mutlu oldum sağol.
O: sessizlik. Nasılsın neler yapıyorsun? Hayatında değişiklik var mı? ((manşet soru&#61514
Ben: ımm şey evet evlendim bir kızım var. Peki sen?
O: Ben de evlendim benim de bir kızım var. Kaç yaşında kızın.
Ben: 2,5 seninki?
O: 3 aylık. Adı ne?
Ben: başak. Seninki?
O: Rukiye. Annemin adını koydum&#61514)
Gerisi yok. Ne eşlerimizi sorduk ne de kapsamını. Ama böyle değişik bir konuşma oluyor.

Sevgin olmasa bu kadar da nefret edemezdin, ne hali varsa görsün aman bana ne diyebilirdin
Şimdi eşeleyi duruyorsun
Daha önce de dedim, kadına şifa dile sadece saçı döküldüğünden ötürü
Milletin ne yaptığı ile de bu kadar ilgilenme

Sen kendi eşin ve çocuğunla , o da kendi eşi ve çocuğuyla mutlu olsun

Zaten o yüzden diyorum aklına takılmış birşeyler var diye
İsteme, neden mutsuz olsun ki?
Hem sen onun mutsuzluğunu isterken ya bu dileğin sana teperse?
Herkes yuvasında mutlu olsun bırak geçmişi
Sana her ne yaptıysa, gülümseyerek geçmişe teslim et
Yıpranırsın canım, senin için söylüyorum

vildan kuranda geçen ve cennet kızı yani hüri anlamına geliyor

anlamını bılıyorumda telaafuzu hoş gelmıyor buda benım fıkrım beğenen halada çocuklarına bu ısmı verenler var tabı ama ne bilim öyle ıkı sevgılının çocuğuna düşüneceği bi isim gibi gelmıyor en azından okadar romantık gelmıyor

nefret sevgıden doğar diye bı klişe söz vardı bence gerçekliğide var

offf aman işte imdilik böyle çok önemsemiyorum böyle hissetmemi de bir noktada normal.çok sevmiştim.

Siz hiç romantik değilsiniz
Annemin adını mı koydum
Millet eski sevgilisi ile kararlaştırdığı çocuk adını koyuyor , şu an ki eşiyle olan çocuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…