- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.461
Gerçekten nasıl bir tesadüftür ki bu kadar yakınsınız. Kadın seni bilmiyor tabi. Peki Şabanla aynı muhitte karşılaşmadınız mı hiç? Karşılaşırsanız ne yaparsın mesela? Ya da Şabanla ne kadar zaman çıktınız?
kıyas değil de aslında bu düşüncemin şabanlada ilişkisi yok.devletin boş harcamalarına kızıyorum.
Görürsen bozuntuya verme, çok svemişsin zaten bulmuşken ye köftelik Vildan'ı
Evet..
Sebatiye abla, ben sevdim o sevmedi diyo ama. Yıllar sonra evlenip kızına da hemen bu adı veren Şaban çok sevmiş olmalı diyorum ben.
Bilmiyorum, belki 10 yıl önce de takip eidyodu da biz duymuyordukbi de o zamanlar adam yalnızdı şimdi yanında bir dişi var o merak uyandırdı tekrar sanırım Ve bi de aman Allah'ım o isim.. :26:O isim, Vildan...
Sebatiye abla
Sen kıza zaten gözünün üstünde kaşı var diye bile ayar olacak kıvamdasın
Bana da havalı diyen olur, tanıyınca itiraf edip hiç öyle değilmişsin de derler
Bence hikayeyi vildan depreştiriyor. Adı Vildan olmasaydı belki o kadar etkili olmayacaktı. Sonuçta herkes kendi hayatını kurdu evlendi barklandı gibi olacaktı. Ama Vildan başlangıç noktası olmuş gibi. Haa bir de şabanın annesi.
Bence hikayeyi vildan depreştiriyor. Adı Vildan olmasaydı belki o kadar etkili olmayacaktı. Sonuçta herkes kendi hayatını kurdu evlendi barklandı gibi olacaktı. Ama Vildan başlangıç noktası olmuş gibi. Haa bir de şabanın annesi.
bakın bakın neşe geldi topiğe beeeeeeeeeeee
vildanı duyunca o kadar şaşırdım ki küçük dilimi yutacaktım.
ben eşime kızın adını vildan koyalım mı demiştim.şu vildan atasever miydi o tipten dolayı hayır demişti.
Canım geçmiş benim için geçmiştir, bitmiştir yani
Ne Vildan, ne başkası
Kralı gelse güncelleyemez
Var Seboşumum aklına takılmış birşeyler hala
yani kadın biraz itici bence burası dogru.
keşke vıldan yerıne zeynep duru ayşe gıbı isimleri seçseymişsiniz yahuu yazıık vildan neyaa
karşılaştık sayılmaz.uzaktan gördüm daha çok.bir şey yapmayız.meraba meraba.aaaaaaaaaaa sen burda mı oturuyorsun hiçççççççç bilmiyordum.aaaaaaaaaaaa evlendin mi? felan ayaklar kollar........:118:
:84: :84: :84: :84:
yani özete ve net söyleyim ki
belki çok kötüsün diyeceksin ama
o adamın mutlu olmasını hiç istemiyorum.karısını saçsız gördüğümde zil takıp oynamadıgım kalmıştı.
itiraf ediyorum işte.şimdi ölse kılım kıpırdamaz.
bunun neresi sevgi neresi aşk bence kin.bas bayağı kin.iyi bir şey mi değil ama öyle.
yani özete ve net söyleyim ki
belki çok kötüsün diyeceksin ama
o adamın mutlu olmasını hiç istemiyorum.karısını saçsız gördüğümde zil takıp oynamadıgım kalmıştı.
itiraf ediyorum işte.şimdi ölse kılım kıpırdamaz.
bunun neresi sevgi neresi aşk bence kin.bas bayağı kin.iyi bir şey mi değil ama öyle.
vildan kuranda geçen ve cennet kızı yani hüri anlamına geliyor
Sevgin olmasa bu kadar da nefret edemezdin, ne hali varsa görsün aman bana ne diyebilirdin
Şimdi eşeleyi duruyorsun
Daha önce de dedim, kadına şifa dile sadece saçı döküldüğünden ötürü
Milletin ne yaptığı ile de bu kadar ilgilenme
Sen kendi eşin ve çocuğunla , o da kendi eşi ve çocuğuyla mutlu olsun
Sevgin olmasa bu kadar da nefret edemezdin, ne hali varsa görsün aman bana ne diyebilirdin
Şimdi eşeleyi duruyorsun
Daha önce de dedim, kadına şifa dile sadece saçı döküldüğünden ötürü
Milletin ne yaptığı ile de bu kadar ilgilenme
Sen kendi eşin ve çocuğunla , o da kendi eşi ve çocuğuyla mutlu olsun
O: sessizlik. Nasılsın neler yapıyorsun? Hayatında değişiklik var mı? ((manşet soru
Ben: ımm şey evet evlendim bir kızım var. Peki sen?
O: Ben de evlendim benim de bir kızım var. Kaç yaşında kızın.
Ben: 2,5 seninki?
O: 3 aylık. Adı ne?
Ben: başak. Seninki?
O: Rukiye. Annemin adını koydum)
Gerisi yok. Ne eşlerimizi sorduk ne de kapsamını. Ama böyle değişik bir konuşma oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?