AdAm OLaCaK KıZLaR...

Zülfü Livaneli Serenad okudunuz mu bilmiyorum tavsiye ederim.

O da cok güzeldi. Hande Altaylıyı da severim
Orhan Pamuk kısmı da mı aynı?
En son Masumiyet Müzesini okudum. Ne anlamı var? Ya ben mi kitaptan çakmıyorum yoksa Nobellerde mi bir şey var?

O kitapta ben de aynı seyi hissetmiştim. saplantılı sacma sapan bir ask

ayyy kadesa gelmiş yaa yazdım hemen

hani nereye gelmiş

Maeve Binchy yi okudun mu bilmiyorum da. İtalyanca Aşk Başkadır dersem tanırsın belki..
Adı kadar güzel olmasa da kitap kadının hiçbir kitabı sıkıcı gelmedi bana. Çok akışkan ama didaktik değil… zevkine okunacak biri.
Yalnız Kadınlar Sokağı’nı oku istersen gözüne takılırsa Dost’ta falan.Dost hala Karanfil sokakta mı?

eşimle atanın muslim gurses tiplemesi videolarına bakardık youtube dan
gül gül kırılırdık.

ayyy kocacığımla çok şey yapardık

Diğer tek kişilik gösterilerini de izleyin, çanakkkale ağzı taklitlerine bayılırsınız.

Onun bütün kitaplarını okudum ben, dediğin gibi al oku hic sıkılmazsın.

Dost karanfilde ama cok kalabalık oluyo ipek yaa ben biraz ferah hava istiyorum D&r a gidiyorum.

siyasi olmuş nobeller canım.lobilerin eline geçmiş

Öyle canım da adam gururla anlatıyor Cevdet Bey ve Oğullarını 18 yaşında yazmış. Bilmem hangi gazete babası yazdı da bunu öne çıkarıyor sanmış… onu da bitiremedim. Evde duruyor. Elimde kitap da yok baksam mı diye gidip gidip geliyorum kitaplıktan.

Bir de Dan Brown var ya. Tarzım değil aslında macera romanlar. Ama Melekler ve Şeytanlar ı okudum. Sabah işe gideceğim uyanıp okuyordum birkaç sayfa sonra gidiyordum. Acayip bağımlılık yapıyor o adam.

Bir de Dan Brown var ya. Tarzım değil aslında macera romanlar. Ama Melekler ve Şeytanlar ı okudum. Sabah işe gideceğim uyanıp okuyordum birkaç sayfa sonra gidiyordum. Acayip bağımlılık yapıyor o adam.

aslında okuyun. ne bulursanız okunabilecek her şeyi okuyun

okumak guzel şey.

Ben bunlara okumalık diyorum Haftamızı ya da günlerimizi güzel gecirmeyi garantiliyorlar

Vee Ayşe Kulin’in hakkını yemeyelim. Ben çok seviyorum o kadını. Tarihi roman havasında yazıyor ya hem gerçekçi hem eğlenceli… o da favorilerim arasında. Veda’yı ilk onda okumuştum ben.

Evet tamamen anlamsız. Hiçbir anlamı yok yani. Şu yönü şu dersi veriyor desem yok, şu zevki verecek desem yok. En başından belliydi babasının dayısı olduğu…

kurgu ve teknik de yok.

ben bu kadına allahın yürü yaaa kulum dediğini düşünüyorum.üzerinde "yetim tılsımı" var.( baba sevgisi gormemiş, annesiyle bosndıktan sonra hiç aramamış ve bu da onun soyadını çıkarmış)

ilahi inayet :))))))))))

ayşe kulının bır varmış bır yokmuş kıtabını okuyan varmı

hiç böle kıtap görmedım çevir çevir oku

Vee Ayşe Kulin’in hakkını yemeyelim. Ben çok seviyorum o kadını. Tarihi roman havasında yazıyor ya hem gerçekçi hem eğlenceli… o da favorilerim arasında. Veda’yı ilk onda okumuştum ben.

Kapanışımız güzeldi. Adı Aylinle tanıştım onunla romanlarının biyografik olması daha güzel değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…