- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.601
ben senin için şeyler yazayım sen bakama.bak yarın beni bulamazsın
Zülfü Livaneli Serenad okudunuz mu bilmiyorum tavsiye ederim.
Orhan Pamuk kısmı da mı aynı?
En son Masumiyet Müzesini okudum. Ne anlamı var? Ya ben mi kitaptan çakmıyorum yoksa Nobellerde mi bir şey var?
ayyy kadesa gelmiş yaa yazdım hemen
Ben klasik okuyamam yorar. Kitabıı tamamen icine girebilmek kendi ic dünyamdan sıyrılabilmek icin okuyorum. Ağdalı dile sahip romanları asla ama asla okuyamam. Okumam. Benim kafam zaten dolu bir de onla dolduramam
Elif Şafak, Ahmet Altan, Hakan Günday Emrah serbes okurum
Mesela pucca okur edebi bir dil aramadan saatlerce güler, son sayfada ağlarım
Orhan Pamuk kısmı da mı aynı?
En son Masumiyet Müzesini okudum. Ne anlamı var? Ya ben mi kitaptan çakmıyorum yoksa Nobellerde mi bir şey var?
kelimesi kelimesine aynı şeyleri hissediyoruz.şaban tadı bırakıyor ben de (burası kader için) ve nihayetinde bitemiyor
pek sessiz kaldı :84:
MuhahaŞaban tadını enişte biliyor mu
eşimle atanın muslim gurses tiplemesi videolarına bakardık youtube dan
gül gül kırılırdık.
ayyy kocacığımla çok şey yapardık
Maeve Binchy yi okudun mu bilmiyorum da. İtalyanca Aşk Başkadır dersem tanırsın belki..
Adı kadar güzel olmasa da kitap kadının hiçbir kitabı sıkıcı gelmedi bana. Çok akışkan ama didaktik değil zevkine okunacak biri.
Yalnız Kadınlar Sokağını oku istersen gözüne takılırsa Dostta falan.Dost hala Karanfil sokakta mı?
O da cok güzeldi. Hande Altaylıyı da severim
O kitapta ben de aynı seyi hissetmiştim. saplantılı sacma sapan bir ask
hani nereye gelmiş
siyasi olmuş nobeller canım.lobilerin eline geçmiş
ufff şabandan bir konu açıldı mı evde
duyanda bir şey yaşamış sanacak diyor :84: :84:
faceten resmini göstermiştim ne kadar zevksiz oldugumu söylemişti.
İyi ki Şaban'a benziyormuş, bir de Tarık Akan'a benzeseydi eyvah eyvah
Bir de Dan Brown var ya. Tarzım değil aslında macera romanlar. Ama Melekler ve Şeytanlar ı okudum. Sabah işe gideceğim uyanıp okuyordum birkaç sayfa sonra gidiyordum. Acayip bağımlılık yapıyor o adam.
Bir de Dan Brown var ya. Tarzım değil aslında macera romanlar. Ama Melekler ve Şeytanlar ı okudum. Sabah işe gideceğim uyanıp okuyordum birkaç sayfa sonra gidiyordum. Acayip bağımlılık yapıyor o adam.
çaysadım.gidip alayım.yanına da şöyle bir tiramisu olsa ohhhhhhhhh
Evet tamamen anlamsız. Hiçbir anlamı yok yani. Şu yönü şu dersi veriyor desem yok, şu zevki verecek desem yok. En başından belliydi babasının dayısı olduğu
Vee Ayşe Kulinin hakkını yemeyelim. Ben çok seviyorum o kadını. Tarihi roman havasında yazıyor ya hem gerçekçi hem eğlenceli o da favorilerim arasında. Vedayı ilk onda okumuştum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?