- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.581
Balzac
Sınava hazırlanırken kafiye yapmıştım kendime.ama okumadım. Klasikler ağır geliyor bana nedense. Sıkıcı diyim daha doğrusu ya da okuma yaşında okumadım onları. Ama koyu bir Maeve Binchy hayranıyım.
ben şimdi huzuru okuyorum.sonra dönüp dönüp kocama yavvv bıktım bu adamın tasvirlerinden sürekli osmanlı muzikisi, edebiyatı yazarları türbeleri sarayları
bitmiyor bir türlü
En şu an bir şey okumuyorum ama arayıştayım. En son baba ve piç’i okudum. Beklediğim performansı alamadım.
oysa bir "AŞK" ı anlatacaklar hepi topu.
elif şafak anlaşılan o kitapları hiç okumamış.
ne kadar yavan bu kadının romanları her kitabı bir hayal kırıklığı ama şu dönemin insanı gibi yüzeysel
Ben epeydir kitap okuyamıyorum önceden en kötü haftada iki okuyordumCok üzülüyorum ama konsantre olamıyorum, ahmet ümit kitaplarını eve yıgdım ama baslayamadım bile
Ben Aşka binaen
Siyah Süt
Baba ve Piç
Mahrem
Aşk
Bunları okudum hatta zorladım kendimi Mahremi okurken bitirmek için ama olmadı. Siyah Süt de çok sıradan.
Orhan Pamuk da buna benzer bir etki bırakıyor bende. İştahla başlıyorum kitaplarına. Sonrası bayıyor bir noktadan sonra. Biraz soyuta kayıyor sanırım. Yeni Hayat denen kitabı ne güzel bir cümleyle başlıyor ama gerisi bana göre anlamsız. Okuduysan o kitabı bir anlatıversene bana temayı.
Elif Şafak'ın Türk kötülemesine bi örnekti kitap, Türk ailesi büyücülükten enseste kadar her yola girmiş Ermeni ailesi çok mutaassıp saçmalıktı bence
Elif Şafak'ın Türk kötülemesine bi örnekti kitap, Türk ailesi büyücülükten enseste kadar her yola girmiş Ermeni ailesi çok mutaassıp saçmalıktı bence
Ben Aşka binaen
Siyah Süt
Baba ve Piç
Mahrem
Aşk
Bunları okudum hatta zorladım kendimi Mahremi okurken bitirmek için ama olmadı. Siyah Süt de çok sıradan.
Orhan Pamuk da buna benzer bir etki bırakıyor bende. İştahla başlıyorum kitaplarına. Sonrası bayıyor bir noktadan sonra. Biraz soyuta kayıyor sanırım. Yeni Hayat denen kitabı ne güzel bir cümleyle başlıyor ama gerisi bana göre anlamsız. Okuduysan o kitabı bir anlatıversene bana temayı.
benim pek tarzım değil elmayra
Ben klasik okuyamam yorar. Kitabıı tamamen icine girebilmek kendi ic dünyamdan sıyrılabilmek icin okuyorum. Ağdalı dile sahip romanları asla ama asla okuyamam. Okumam. Benim kafam zaten dolu bir de onla dolduramam
Elif Şafak, Ahmet Altan, Hakan Günday Emrah serbes okurum
Mesela pucca okur edebi bir dil aramadan saatlerce güler, son sayfada ağlarım
Kızlar çok bakamıyorum...
Gofretto Kadesa döndü demişsin ? Ben görmedim...
sen cem yılmazı da seversin o zaman
seyreder seyreder güler güler
sonunda niye güldüm ben dersin :84: :84: :84:
kelimesi kelimesine aynı şeyleri hissediyoruz.şaban tadı bırakıyor ben de (burası kader için) ve nihayetinde bitemiyor
pek sessiz kaldı :84:
Orhan Pamuk kısmı da mı aynı?
En son Masumiyet Müzesini okudum. Ne anlamı var? Ya ben mi kitaptan çakmıyorum yoksa Nobellerde mi bir şey var?
Yok onun yerine halkım taklidi yapabilen ataya daha cok gülerim
Cem yılmaz bel altı espriye indikçe soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?