- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.561
Vay be ne hikayeler var..
Yani insan sadece filmlerde sanıyor. Ben de bir tane anlatayım alakasız da. Hemen bizim yan komşumuz. Kadın evli ve sözde emlakçıda çalışıyor bir kızı var adı ayşe olsun. Adam da memur… akıllı adam karısına deli gibi aşık ama hiç gidip görmüyor iş yerini nedense. Kızı 5 yaşına geliyor ve bir gün adama bir telefon. Ayşe senin kızın değil benim kızım. Çekil aradan alacağım onları diye. Adam inanamıyor karısına sorunca itiraf ediyor. Meğerse emlakçı diye gittiği yer eşinden önceki sevgilisiymiş. Çocuk da onunmuş. Eşi yine de DNA testi yaptırıyor ve gerçekten onun değilmiş. Kadın kızını alıp gidiyor adam hala arkadan 5 yıldır kızı sandığı ayşeyi sayıklıyordu. Şimdi evlendi mi bilmiyorum.
peyami safa okudunuz mu?
ben müptelasıydım bütün eserlerini okudum.kıvrım kıvrım kıvramdım ama yine okudum :))))))))))))
kınamıyayım ama gerçekten rezıllık ne dıye evli kalıyor hala böyle ınsanlar anlamsız
bir ara tvyede çıkmıştı buna benzer bı olay
kadın evlı ama başka bı evli adamdan çocuk sahıbı oluyor asıl kocası kısır ama adam kendısı bıle bılmıyor
sonra çocuk buyunce kaçırılıyor tvye çıkıyorlar resımler faln değıtılıyor kadında ağalyıp sızlıyor perişan ama çocuğun nerde olduğunu bılıyor gerçek babasında yınede rol yapıyor sonra çocuğun gerçek babası testlerle çıkıyor doğruluyor çocuk benden dıye
kadının kocası yınede kabul edıyor sonra ne oldu bılmem
"Romanlarında genel tema çöken ahlak üzerinedir.Ancak bunun böyle olduğunu ilk etapta anlamak zordur.Birden kendinizi ihtiras sokaklarında çırıl çıplak dolaşırken ve vıcık vıcık şehvet içinde boğulurken buluverirsiniz. Günahın verdiği zevkten ziyade çekilen ızdırabın üzerinize çullanmasının sebep olduğu savunmasızlıkla artık roman yoktur, siz varsınızdır ve sizi anlatıyormuş hissine kaptırırsınız kendinizi.Günahkar olan, kötü olan sizsinizdir.Benim için bu, sürükleyicilikten çok öte birşeydi.”Yalnızız” adlı romanında nasıl kıvrandığı özellikle unutamam. Öyle bir hayatın benden uzak durması için nasıl dualar etmiştim.İnsan ahlakı bu derece çökebilirmiydi, çökmüşmüydü? Bu derece ruhumun çıkmazlarında beni dolaştırabilen bir yazar daha bilmiyorum"
kendi blogumdan alıntıdır
senin blogunmu var ?
goethe sebatiye ablakötü oldu be
ben hiç o gözle okumadım.bir kusurunu düzeltir gibi yazmış.bak önce kendin oku ne kadar acınacak haldesin ve sonunda zayıflığından ölümü seçtin gibi :84: :84:
Evet bizim millet sever isimleri çevirmeyi. Dilimiz esnek vesselam.
Selam kızlar
Gelir gelmez bi şok yaşadım
Benİpek ne hikaye bu ya
netten baktımda biraz baktım da imkansız aşşkkk lotte de az değilmiş peki sonra aşk yaşıyolar mı bunlar abla
ünlü esere yaptığım yoruma bak benden cacık olmaz
Ana yorumu alamadım ben yaa. Neden yapamazmışım onu söyle bakalım önce
Sonrasında gerçekten hanım kız gibi miyim oradan
harbiden elmeyra avatara bakarak hanım dediysen hanımlık anlayışna hayran kaldım
vadideki zambak'ı okumuşmuydunuz kızlar
vadideki zambak'ı okumuşmuydunuz kızlar
Balzac
Sınava hazırlanırken kafiye yapmıştım kendime.ama okumadım. Klasikler ağır geliyor bana nedense. Sıkıcı diyim daha doğrusu ya da okuma yaşında okumadım onları. Ama koyu bir Maeve Binchy hayranıyım.
ben şimdi huzuru okuyorum.sonra dönüp dönüp kocama yavvv bıktım bu adamın tasvirlerinden sürekli osmanlı muzikisi, edebiyatı yazarları türbeleri sarayları
bitmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?