AdAm OLaCaK KıZLaR...

"Romanlarında genel tema çöken ahlak üzerinedir.Ancak bunun böyle olduğunu ilk etapta anlamak zordur.Birden kendinizi ihtiras sokaklarında çırıl çıplak dolaşırken ve vıcık vıcık şehvet içinde boğulurken buluverirsiniz. Günahın verdiği zevkten ziyade çekilen ızdırabın üzerinize çullanmasının sebep olduğu savunmasızlıkla artık roman yoktur, siz varsınızdır ve sizi anlatıyormuş hissine kaptırırsınız kendinizi.Günahkar olan, kötü olan sizsinizdir.Benim için bu, sürükleyicilikten çok öte birşeydi.”Yalnızız” adlı romanında nasıl kıvrandığı özellikle unutamam. Öyle bir hayatın benden uzak durması için nasıl dualar etmiştim.İnsan ahlakı bu derece çökebilirmiydi, çökmüşmüydü? Bu derece ruhumun çıkmazlarında beni dolaştırabilen bir yazar daha bilmiyorum"

kendi blogumdan alıntıdır

ne kötü..................

senin blogunmu var ?

ben hiç o gözle okumadım.bir kusurunu düzeltir gibi yazmış.bak önce kendin oku ne kadar acınacak haldesin ve sonunda zayıflığından ölümü seçtin gibi :84: :84:

netten baktımda biraz baktım da imkansız aşşkkk lotte de az değilmiş peki sonra aşk yaşıyolar mı bunlar abla

ünlü esere yaptığım yoruma bak benden cacık olmaz

Selam kızlar
Gelir gelmez bi şok yaşadım
Benİpek ne hikaye bu ya

Gerçekten filmler gerçek işte böyle…adam çocuk gibi ağlıyordu kızım diye… kadın da önceden zemini hazırlamış demek 1 günde gitti. Adamın annesi kızıyordu hatta neden ağlıyorsun senin çocuğun mu diye de adam: elime doğdu benim olarak benimsedim diyormuş. Ayy düşüncesi bile iğrenç.

netten baktımda biraz baktım da imkansız aşşkkk lotte de az değilmiş peki sonra aşk yaşıyolar mı bunlar abla

ünlü esere yaptığım yoruma bak benden cacık olmaz

yok yaşamıyorlar.çünkü kız nişanlı ve sonrada evleniyor ama wertherin hislerini biliyor karşılık veremiyor.sonra artık arkadaş kalamayız olmuyor böyle bir daha görüşmeyelim felan diyordu.

vadideki zambak'ı okumuşmuydunuz kızlar

Balzac…
Sınava hazırlanırken kafiye yapmıştım kendime.ama okumadım. Klasikler ağır geliyor bana nedense. Sıkıcı diyim daha doğrusu ya da okuma yaşında okumadım onları. Ama koyu bir Maeve Binchy hayranıyım.

ben şimdi huzuru okuyorum.sonra dönüp dönüp kocama yavvv bıktım bu adamın tasvirlerinden sürekli osmanlı muzikisi, edebiyatı yazarları türbeleri sarayları

bitmiyor bir türlü

ben şimdi huzuru okuyorum.sonra dönüp dönüp kocama yavvv bıktım bu adamın tasvirlerinden sürekli osmanlı muzikisi, edebiyatı yazarları türbeleri sarayları

bitmiyor bir türlü

o kadar uzak ki bana, öyle yavan ki bilgi birikimim.adam dolmuş taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…