- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.781
Harika, hep balkondaydım, dışarı cıkmadım ama balkonda güneşlendimmm, kitap okudum ruhumu dinlendirdimmm
Sen neler yaptın
süperr canım, ruhuna sağlık :)
Kahvaltı için dışarı çıktık, sahilde dolaştık koruda yürüdük, baya iyi geldi temiz hava,
Pazarda evde dinlendim, bugünde güneşli bir gün maşallah ruhuma iyi geldi :)
bugun elmayranın ruhundan pozitif bir akış hissediyorum
İstanbulun öyle bir lüksü var işte, deniz kenarında ormanda yürü, ben burda ciftlikte yürümeye kalksam tecavüz ederler
aynen abla :) cok pozitifim :) öğlene bozar bişiler moralimi
güldürdün beni deli kız :) adamın canını okursun kolaymı öyle tecavüz etmek sana :)))))
Maşallah maşallah hep böyle pozitif :)
İstanbulun öyle bir lüksü var işte, deniz kenarında ormanda yürü, ben burda ciftlikte yürümeye kalksam tecavüz ederler
canım çiftlikde ne işin var oran-odtü ormanları, eymir, odtü biz buralara takılıyoruz.çok güzel yerler çiftliğe sadece kokoreç yemeye gidiyoruz.Allah var çok guzel yapıyorlar.
Şaka yaptım abla yaa :) Eymire cok sık gidiyoruz sadece arabayı almadıkları icin gitmek istemiyorum oraya, gözlemeleri cok güzel.
Kokorec yiyemiyorum bennn ama kfteleri de güzel :)
ben yiyorum yaa çok guzel biraz yağlı ama sadece orda yiyebiliyorum
Oranın kalabalıklığı cok hoşuma gidiyor ama insanlar eğlenmiş feneri orda söndürüyor, gencler aileler, heryer kalabalık :)
günaydın kızlllarrr , iyi haftalar ,
haftasonu bişiler yapıyım diye ken dimi paralıyorum i dinlenmekten öte yorgunlukla geçiyo,bi kahve yapıyım bari
ben fener söndürmekten felan anlamam.benim kafadaki fener lamba her neyse her daim yanıyor.geceleri bile yanıyor((
cıkkk sanmam elmeyra onlar senden korksun
ankarada gezicek yer var mı hakkaten , bana orası taş yığını gibi geliyo tabi hiç görmediğim için illaki güzel yerleri vardır
E hadi taze elden taze kahve icelim
O fener bende de yanıyor
Yok yaa safım ben aslında, gecen gün arabayı parkedicem, arkadamdan kadının biri nasıl kornaya basıyor ben de biraz ilerleyeyim de gecsin dedim, ben ilerlerdim kadın yerime girdiBen de saf saf gittim D:
Park yeri > Namus kavgası
Topik sinek avlıyor, gittikçe tenhalaşıyor. Yoksa bitiyor muyuz kızlar?
kadındaki edepsizliğe bakk , gerçekten sinir bozucu 2 laf saydrıp öyle gitseydin bari cidden gurur meselesi bende çok sinir olurum
hani be nerde sinek var
sesimi cıkaramadım müdür de sey dedi; elmayra hanım sen de acıkgöze benziyosun ama safsın
hani be nerde sinek var
sesimi cıkaramadım müdür de sey dedi; elmayra hanım sen de acıkgöze benziyosun ama safsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?